Happeelle huipputärkeä jatkoerävoitto –?jyväskyläläiset nousivat kuilun partaalta voittoon

lähde: Keskisuomalainen 03:48 20.03

Happee poimi riemukkaan voiton miesten salibandyliigan puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa Tampereen Classicia vastaan.

Uskomatonta draamaa! Olli Jokisen joukot menettivät huipputärkeän pisteen – runkosarja huipentuu tähän legendaariseen otteluun

lähde: iltasanomat 20:01 09.03

SM-liigassa nähtiin lauantaina seitsemän ottelun kierros.

Suomen sensaatiojoukkueella hyvä arpaonni – tässä vastus huipputärkeään tennisotteluun

lähde: iltasanomat 18:59 26.11

Rankingsijojen perusteella Suomi on otteluparissa ennakkosuosikki.

Huuhkajat päätyi harvinaiseen ratkaisuun ennen huipputärkeää Slovenia-ottelua – Markku Kanervalta tiukka näpäytys tanskalaiskollegalleen

lähde: yle 20:24 13.10

Tasapelikin olisi Huuhkajille oiva tulos lauantaina Sloveniaa vastaan pelattavassa jalkapallon EM-karsintaottelussa. Kesäkuussa Helsingissä Suomi oli Sloveniaa vahvempi 2–0.

Ilves sai huipputärkeän maalitykin Joona Ikosen riveihinsä – heti tärähti!

lähde: MTV 17:36 16.09

Jääkiekon SM-liigassa Ilves sai lauantaina loistouutisia, kun Joona Ikonen palasi sen vahvuuteen. Ikonen onnistui heti maalinteossa ottelussa HPK:ta vastaan.

Huuhkajat jättimäiseen voittoon! Oliver Antman jälleen ratkaisijana – näin EM-karsintojen kärkipeli eteni

lähde: MTV 19:11 07.09

Suomen A-maajoukkue otti huipputärkeän 1–0-voiton Kazakstanista jalkapallon EM-karsintojen viidennessä ottelussa torstaina. Oliver Antmanin toisen puoliajan voittomaali pitää Huuhkajat H-lohkon piikki...

Huuhkajat voittaa! Oliver Antman tuo Suomelle huipputärkeän voiton, näin EM-karsintojen kärkipeli eteni

lähde: MTV 18:58 07.09

MTV seuraa: Huuhkajien maali vietiin kovalla ratkaisulla! Jännittävä puoliaika alkamassa

lähde: MTV 17:44 07.09

Suomen A-maajoukkue jatkaa jalkapallon EM-karsintoja torstaina Astanassa, kun se kohtaa H-lohkon huipputärkeässä ottelussa Kazakstanin.

MTV seuraa: Huuhkajien kokoonpanossa pieni yllätys – tällaista "painimaaottelua" Lukas Hradecky EM-karsintapeliltä odottaa

lähde: MTV 16:57 07.09

MTV seuraa: Tässä on Huuhkajien kokoonpano huipputärkeään EM-karsintapeliin

lähde: MTV 15:55 07.09

HJK iski huipputärkeän tasoituksen! IS seuraa eurojännäriä

lähde: iltasanomat 19:22 31.08

Otteluparin häviäjän europelit ovat ohi tältä kaudelta.

Susijengi pakkovoiton edessä! IS seuraa huipputärkeää ottelua

lähde: iltasanomat 14:53 27.08

Suomi kohtaa MM-parketilla kisaisäntä Japanin.

Viro käänsi kolmannen erän nimiinsä – katso Suomen huipputärkeää lentopallon EM-kisojen ottelua suorana!

lähde: yle 11:05 17.08

Suomen naiset pelaavat EM-lentopalloa Virossa. Yle seuraa kisojen etenemistä tässä artikkelissa.