Autoilijoilla kävi Mäntyharjulla niin huono tuuri, että poliisikin hämmästyi – auto sinkoutui takavalojaan myöten järveen iltasanomat 08:11 18.10

Onnettomuus tapahtui kahden vesistön välissä.


Kommentti: Jos huono tuuri käy, kuka tahansa meistä voi pudota iltasanomat 11:29 17.10

Entisen narkkarin tarina muistutti oudosta tuokiosta viisi vuotta takaperin, kirjoittaa IS Plusin esimies Riika Kuuskoski.


Tässä on SM-liigan tuntematon pistepörssin kärki – huono tuuri AHL:ssä toi ruotsalaisen KooKoohon, eikä hän halua lähteä MTV 13:09 27.09

Jääkiekon SM-liigan pistepörssin ykköspaikkaa on pitänyt jo viikkoja hallussaan 24-vuotias Malte Strömwall. KooKoo-hyökkääjä on nakuttanut kuuteen peliin yhdeksän pistettä, mutta on suurelle yleisölle vielä tuntematon. Kenestä oikein on kyse?


Harmittomalla taklauksella karut seuraukset – SM-liigahyökkääjän niskanikama murtui, hermovaurion kovat kivut rajoittavat normaalia elämää MTV 17:05 18.09

Jääkiekon Liigassa pelaavan Vaasan Sportin hyökkääjä Joonas Komulaisen niskanikama murtui taklauksen seurauksena helmikuussa. Murtumasta aiheutunut hermovaurio aiheuttaa voimakkaita kipuja ja rajoittaa vasemman käden toimintaa. Uran jatko on kysymysmerkki, mutta Komulainen korostaa, että kyseessä oli huono tuuri, eikä törkeä taklaus.


Tommin kauhunhetket juoksulenkillä: Koira tuli suoraan kohti ja puri kolme kertaa reiteen – "Minulla oli todella huono tuuri" MTV 07:17 29.07

Klaukkalalainen Tommi Hytönen oli viime viikon keskiviikkona juoksulenkillä lapsiperheiden suosimalla asuinalueella, kun saksanpaimekoira juoksi kohti ja puri Hytöstä jalkaan.


Mercedes käski Bottasta jättämään Hamiltonin rauhaan – huono tuuri kummitteli taustalla MTV 20:55 22.07

Valtteri Bottaksen kiivas ohitusyritys tallikaveristaan Lewis Hamiltonista sai tilanteen rauhoituttua hetkeksi Mercedes-tallin puuttumaan peliin kuskikaksikkonsa ajaessa kohti kaksoisvoittoa Saksan F1-kisassa.


Mercedes käski Bottasta jättämään Hamilton rauhaan – huono tuuri kummitteli taustalla MTV 20:55 22.07

Valtteri Bottaksen kiivas ohitusyritys tallikaveristaan Lewis Hamiltonista sai tilanteen rauhoituttua hetkeksi Mercedes-tallin puuttumaan peliin kuskikaksikkonsa ajaessa kohti kaksoisvoittoa Saksan F1-kisassa.


Älä jää rypemään ja surkuttelemaan – vastoinkäymiset selätetään asenteen avulla stara 22:40 09.07

Välillä tuntuu, että planeettojen asennot, huono tuuri ja pieleen menneet


Viihdelehti Stara.fi stara 22:40 09.07

Välillä tuntuu, että planeettojen asennot, huono tuuri ja pieleen menneet


IL-analyysi: Huono tuuri ei haittaa - Saara Aalto menee niukasti finaaliin iltalehti 12:11 06.05

Ensimmäinen semifinaali on huipputasainen, arvioivat toimittaja Mari Pudas ja euroviisuasiantuntija Marianne Zitting. Euroviisut lähestyvät kovaa vauhtia. Saara Aallon hirviöt päästetään irti tiistaina 8. toukokuuta. Saara Aallolla on Monsters-kappaleellaan kaikki edellytykset päästä finaaliin.


Napakympin neiti B eteni vain halailuasteelle herra X:n kanssa - iski uuden miehen Tinderistä matkan jälkeen iltalehti 20:50 25.03

Miran ja Oskarin välit etenivät Wienin matkalla vain halailuasteelle. Neiti B Mira ja herra X Oskari lähtivät yhteiselle Napakymppi-matkalle Wieniin. Sunnuntain Napakymppi-jaksossa nähty parivaljakko löysi välittömästi yhteisen sävelen, mutta Miran mukaan vain kaverimielessä. Suomalaismatkaajille kävi huono tuuri, sillä Wieniä koetteli lomapäivinä huonoin sää pitkään aikaan. Paljon nähtävyyksiä ei siis tullut katseltua - lähinnä pari kävi syömässä yhdessä ja hengaili hotellihuoneessa. - Matka sujui tosi hyvin, oli huippuhauskaa. Päätimme jo reissun alussa, että kun välimatkaa on 600 kilometriä, emme yritä rakentaa kaveruutta enempää, Napakympissä nähty pirteä oululainen Mira kertoo Iltalehdelle.


Räikkösen optimismi lupaa hyvää: ”Ainakin voitto tuli meidän tiimiimme” MTV 10:16 25.03

Kimi Räikkönen otti Australian F1-kisan kolmossijan vastaan tyytyväisenä, vaikka huono tuuri esti tällä kertaa voittotaisteluun osallistumisen.


ajoi moottoritien rampissa oikeuteen konemallin turvallisuudesta on edessään kolme Pääministerin erityisavustaja nimitetty tavallaan turvallisuuteen liittyviä

Uutiset