PSS iski Kooveen maalille laajalla rintamalla – maalihanat aukesivat oikein kunnolla

lähde: Uusimaa 04:12 12.02

PSS:n maalilla Minna Paasu on ollut varma torjuja nyt kahdessa liigapelissä peräkkäin.

U20 MM-kisat päiväraportti: Tehokas toinen erä johdatti Sveitsin puolivälieriin, Latvia sai maalihanat auki yhdennellätoista hetkellä

lähde: jatkoaika.com 23:41 30.12

Lauantaina nuorten MM-kisoissa sekä ratkottiin jatkopaikan kohtaloita että lyötiin isoja panoksia sunnuntain peleihin. Sveitsin selvä voitto sysäsi Norjan karsintoihin, kun taas Latvian yllätysvoitto Saksasta laittoi A-lohkon kuviot kiharaisiksi.

Sebastian Aho avasi maalihanat – Sebastian Ahon vastaus tuli myöhemmin

lähde: iltasanomat 06:03 24.12

Carolina Hurricanes ja New York Islanders kohtasivat Raleigh’ssa.

Kierrosraportti: Ilves kaatoi Kärpät maalipörssin kärkinimi Petr Kodýtekin johdolla, SaiPa laittoi raumalaiset ahtaalle kotikaukalossaan

lähde: jatkoaika.com 21:31 05.10

Liigassa pelattiin torstai-iltana vain kaksi ottelua, kun Kärpät isännöi Oulussa Ilvestä ja SaiPa sai vieraakseen Rauman Lukon. Oulussa nähtiin peräti yhdeksän maalia, kun Lappeenrannassa maalihanat avattiin vasta kolmannessa erässä.

Lahden Reipas sai maalihanat auki

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:03 22.09

Lahden Reipas haki tärkeät vieraspisteet Lappeenrannasta torstaina, kun isäntäjoukkue PEPO kukistui maalein 3–1 (2–1).

Teemu Pukki sai maalihanat rysäyksellä auki – suomalaiset heiluttivat verkkoja MLS:ssä

lähde: MTV 08:12 03.09

Suomalaistähti Teemu Pukki oli vahvassa iskussa, kun hänen edustaman Minnesota United pelasi 1–1-tasapelin San Jose Earthquakesin kanssa.

LISÄÄ UUTISIA

Jokerit sai maalihanat auki ja jatkoaikaa Mestis-kaudelleen

lähde: Hämeen Sanomat 03:37 22.03

Jokerit sai jääkiekon Mestiksen kaudelleen jatkoaikaa, kun se kukisti torstaina kokkolalaisen Hermeksen puolivälierien viidennessä ottelussa.

Welhottaret avasi maalihanat Savonlinnassa liian myöhään

lähde: Savon Sanomat 04:10 18.02

Welhottaret hävisi naisten salibandyn F-Liigassa FBC Loistolle Savonlinnassa lukemin 13–2 (3–0, 5–0, 5–2).

Hurjasti taistellut JYP katkaisi pitkän putken – "Juuri sellainen, jota tarvittiin"

lähde: Keskisuomalainen 03:50 28.01

Perjantaisen Vaasan yhdentoista maalin hurlumhei-ottelun jälkeen Hippoksen lauantai-illassa kellossa oli toinen ääni, kun maalihanat oli laitettu taskuun.

Lukon mestarikapteeni avasi maalihanat Raumalla – Lukko pilasi hänen iltansa uskomattomalla nousulla

lähde: Länsi-Suomi 03:14 13.01

Lukko päätti kovan viikkonsa nousemalla kahden maalin tappioasemasta jatkoaikavoittoon.

Arsenal hukkasi mahdollisuutensa Valioliigan kärkipaikkaan – Tottenhamin hurja loppukiri ei riittänyt

lähde: Salon Seudun Sanomat 03:12 29.12

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal hukkasi mahdollisuuden nousta takaisin sarjataulukon kärkipaikalle ohi Liverpoolin.Arsenal kärsi torstain myöhäisillassa kotistadionillaan kirvelevän 0–2-tappion toiselle lontoolaisjoukkueelle West Hamille.Kotijoukkue hallitsi ottelussa palloa, mutta ei kuitenkaan kyennyt maalintekoon kurinalaista vierasjoukkuetta vastaan.West Hamin maalihanat aukaisi 13. minuutilla tshekkiläinen keskikenttäpelaaja Tomas Soucek.Puolustaja Konstantinos Mavropanos viimeisteli West Hamin voittolukemat, kun peliä oli pelattu 55 minuuttia.Tottenhamin loppukiri...

Teuvo Teräväinen teki ottelun kaikki maalit – taituroi harvinaisen puhtaan hattutempun

lähde: yle 07:11 28.10

Teuvo Teräväinen on saanut maalihanat auki tällä kaudella. Teräväisen lisäksi Carolinan voiton takuumiehiä olivat Antti Raanta ja Sebastian Aho.

Ketterää kiusasi tehottomuus, mutta kolmannessa erässä helpotti

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 25.10

Maalihanat aukesivat Imatralla kolmannessa erässä, ja lopulta voitto K-Vantaata vastaan heltisi lukemin 4–0.

Connor Bedard latasi NHL-uransa avausmaalin! Jesse Ylönen veivasi upean osuman

lähde: iltasanomat 07:39 12.10

Chicago Blackhawksin Connor Bedard sai maalihanat auki.

Urheilu - Ilta-Sanomat

lähde: iltasanomat 06:45 12.10

Kuopiolainen Könönen avasi maalitilinsä Ilveksessä kahdella osumalla – "Kyllä se hyvvää teki"

lähde: Savon Sanomat 03:14 06.10

KalPasta Ilvekseen siirtynyt Juuso Könönen tarvitsi kymmenen peliä jääkiekkoliigassa ennen kuin maalihanat aukesivat komeasti kahdella osumalla.

JYPin supertähti ei hiivu, taas pisteille – megalupaus avasi maalihanat Vaasassa

lähde: iltasanomat 17:43 30.09

SM-liigassa kiekkoillaan lauantaina kuuden ottelun iltama. IS seuraa.

Tahmealiitoinen Pelicans otti komennon Helsingissä – nuori tähtihyökkääjä rokotti HIFK:ta

lähde: MTV 17:17 30.09

Pelicans-tähti Aatu Jämsen avasi maalihanat HIFK:ta vastaan pelattavan ottelun avauserässä.

Ponthus Westerholm avasi liigakauden maalihanat! – HPK-maalivahti hölmistyi kierroksen tehneen ruotsalaishyökkääjän kudista

lähde: Länsi-Suomi 03:11 13.09

Lukko johti SM-liigan kauden avauspeliä 1–0 ensimmäisen erän jälkeen.