Lasse Lehtisen kolumni: Vallan harmittomat vahtikoirat iltasanomat 08:08 22.10

Presidentin, ministereiden, kansanedustajien ja virkamiesten matkoja ja matkakuluja taivastellaan edelleen, mutta missä syntyvät päätökset, joilla on todellista vaikutusta, hyvässä tai pahassa?


Missä suomalainen yleisurheilu aidosti menee? Taustavaikuttaja nostaa esille kaksijakoisuuden MTV 06:16 19.10

Tulevien viikkojen aikana Suomen yleisurheilussa tehdään isoja päätöksiä, kun urheiluliiton eli SUL:n johtoon valitaan sekä uusi puheenjohtaja että valmennusjohtaja. Mutta missä Suomen yleisurheilu ja sen huippu menee tällä hetkellä? Taustavaikuttaja Jukka Härkönen avasi ajatuksiaan MTV Sportille.


Kohun keskellä oleva seura palasi harjoituksiin Turussa – mutta missä oli vilpistä epäilty pelaaja? iltasanomat 15:12 05.09

Kohu ei näkynyt turkulaisten harjoituksissa keskiviikkona.


Kourtney Kardashian julkaisi upean uimapukukuvan tyttärensä kanssa: suloinen otos ihastuttaa – ”Mutta missä on pelastusliivit” iltasanomat 13:58 08.07

Kourtney Kardashian häikäisi valkoisessa uima-asussaan.


Valtteri Bottaksen ratkaisuhetki lähestyy: ”Mutta se aika ei ole ihan vielä” MTV 05:55 08.06

Valtteri Bottaksen puheista voisi päätellä, että jatkosopimusneuvotteluille Mercedeksen F1-tallin kanssa on olemassa lähestyvä takaraja, mutta missä vaiheessa suomalaiskuski hoitaa sopimuksesta neuvottelemisen, jos kisaviikonloput vain seuraavat toisiaan kesällä?


Venäläislähde: Iranin ydinsopimus pysyy, mutta sen täytäntöönpanossa tulee olemaan ongelmia iltalehti 21:43 08.05

Venäjän pysyvä edustaja Euroopan unionissa Vladimir Chizhov sanoi venäläisen uutistoimisto Tassin mukaan, että Iranin ydinsopimus pysyy voimassa Yhdysvaltojen päätöksestä huolimatta. Venäjän pysyvä edustaja Euroopan unionissa Vladimir Chizhov sanoi venäläisen uutistoimisto Tassin mukaan, että Iranin ydinsopimus pysyy voimassa Yhdysvaltojen päätöksestä huolimatta. - Mitä hyvänsä Valkoinen talo tänään sanoo, se tarkoittaa tietojeni mukaan sitä, että sopimuksen täytäntöönpanoon tulee ongelmia. Mutta missään nimessä se ei kaada sopimusta, Chizhov sanoi aiemmin tiistaina.


Eric Perrin, 42, jatkaa upeaa uraansa SM-liigassa, mutta missä seurassa? - ”TPS:n johto tämän päättää” iltalehti 17:24 28.04

42-vuotias Eric Perrin neuvottelee tällä hetkellä jatkosopimuksesta TPS:n kanssa. On kuitenkin mahdollista, että kanadalaishyökkääjä vaihtaa Suomessa seuraa. Keskushyökkääjä Eric Perrin tuli ensimmäiselle visiitille Suomeen jo elokuussa 2000. Täällä ura jatkuu ja todennäköisesti myös päättyy. - Olemme keskustelleet TPS:n kanssa. Katsotaan mihin se johtaa. On ensisijainen vaihtoehto jutella vanhan seuran kanssa. Siellä asiat ovat sujuneet hyvin. Jossain välissä näytti siltä, että ”Eki” lähtisi pois TPS:stä. Mutta olemme neuvotelleet uudestaan ja mietitty asiaa tarkkaan. Onko TPS lyönyt jo budjetin kiinni, koska aikanaan vuosi sitten puhuimme vain vuoden mittaisesta sopimuksesta. TPS:n johto tämän päättää, kanadalaisen pelaaja-agentti Jarmo Kork sanoo Iltalehdelle.


Suomi saa isot MM-kisat - mutta missä Naisleijonat ne pelaa? Espoo möhli tilaisuutensa iltalehti 20:14 20.04

Olympiapronssia Pyeongchangissa voittanut Naisleijonat pelaa ensi vuonna MM-kotikisat. MM-kisojen saaminen Suomessa on iso juttu, mutta missä kotikisat tasan vuoden päästä pelataan? Se on vielä auki.


F1-voitosta May puheessaan parlamentille

Uutiset