Kärppien kausi on alkanut tahmeasti – ”Siitä on pitkässä juoksussa meille enemmän hyötyä” iltasanomat 17:11 25.09

Puolustava mestari jahtaa yhä kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan.


Kansainväliseen suosioon ponnahtanut Ismo Leikola paljastaa Facebookissa raha-asioidensa todellisen laidan: ”Kaikki mikä tulee myös menee” iltasanomat 22:28 22.09

Maailmalla uraa luova koomikko Ismo Leikola kertoo pitkässä Facebook-päivityksessään päänsä olevan aika ajoin pyörryksissä suosion vuoksi.


HIFK jatkoi voittoputkeaan – peräti kuusi maalintekijää: ”Iso merkitys pitkässä juoksussa” iltasanomat 22:04 20.09

Helsingin IFK voitti kotiavauksensa tyylillä maalein.


Ruotsin vaalien loputkin äänet lasketaan tänään – hallituksen kasaaminen pitkässä puussa MTV 06:18 12.09

Ruotsissa lasketaan tänään loputkin sunnuntain valtiopäivävaaleissa annetut äänet. Kyseessä ovat viikonvaihteen viime hetken ennakkoäänet kotimassa sekä noin 50? 000:n ulkomailla asuvan ruotsalaisen ääni.


Kommentti: Joskus tärkeää on se mikä jää sanomatta – Putin kiersi kysymyksen Suomen Nato-kumppanuudesta MTV 18:14 22.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin ryöpytti Sotshissa kovin sanoin Naton ohjuspuolustusta. Suomen kannalta vastauksessa oli kuitenkin yllättävä piirre: alkuperäinen kysymys koski nimenomaan Suomen Nato-yhteistyötä. Suomea ei kuitenkaan mainittu pitkässä vastauksessa lainkaan, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Mirja Kivimäki Sotshista.


550 miljoonaa euroa tuhlannut Johnny Depp uskoutui huipputoimittajalle – kittasi 72 tuntia punaviiniä, kärytti sätkätupakkaa ja kertoi lopulta totuuden iltasanomat 13:43 24.07

Johnny Depp kertoi Rolling Stone -lehden pitkässä haastattelussa rehellisen näkemyksensä siitä, mitä ajattelee omasta elämäntilanteestaan. Tietojen mukaan tähti on tuhlannut 550 miljoonan euron omaisuutensa lähes kokonaan.


Trump laittoi Naton sekaisin – Sipilä Suomen linjasta: ”On tehty oikeita valintoja pitkässä juoksussa” MTV 10:30 17.07

Yhdysvallat ovat nostaneet pöydälle sotilasmenojen nostamisen Nato-maissa Donald Trumpin johdolla. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja kansanedustaja Sari Essayah (kd.) kommentoivat aihetta Huomenta Suomen haastattelussa.


Johnny Deppin väitetään tuhlanneen kuukaudessa 26 000 euroa viiniin, megatähti kiistää: "Käytin paljon enemmän" mtv 05:33 26.06

Johnny Depp puhuu pitkässä haastattelussa muun muassa suhteestaan päihteisiin sekä taloudellisista ongelmistaan. Deppin satojen miljoonien omaisuus on mennyttä.


Mikko Leppilammelta uutta musiikkia – kappale elämästä pitkässä suhteessa mtv 18:00 28.05

Mikko Leppilampi julkaisi jatkoa Hunaja-kappaleelleen.


Suomalainen olympiaurheilija lopettaa täysin yllättäen vain 26-vuotiaana - julkaisi koskettavan viestin iltalehti 15:44 16.05

Suomea Pyeongchangin olympialaisten pikaluistelussa edustanut Elina Risku lopettaa yllättäen luistelu-uransa. Vasta 26-vuotias Risku ilmoitti asiasta Instagram-tilillään julkaistussa pitkässä päivityksessä. Hän kertoi viestissään myös päätöksen taustoista. Yksi suuri syy oli Suomen kehnoissa harjoitteluolosuhteissa. Maassamme ei vieläkään ole ainuttakaan pikaluisteluun soveltuvaa hallia, joten huippujen on jatkuvasti reissattava ulkomailla jo pelkän treenin takia. Lisäksi Risku paljasti, että on urheillut viimeiset kymmenen vuotta selkävaurion rasittamana.


Kohuttu Vain elämää alkoi - tältä kuulostaa Kauan Happoradion Aki Tykin esittämänä: ”Danny ei lyönyt turpaan” iltalehti 20:31 27.04

Kahdeksannen Vain elämää -kauden ensimmäisen kappaleen esitti Happoradion Aki Tykki. Vain elämää -ohjelman ensimmäisessä, erikoispitkässä jaksossa vietetään Dannyn päivää. Esitykset aloitti Happoradiosta tuttu Aki Tykki.


Aviciin salatulta naisystävältä ennennäkemättömiä kuvia rakkaastaan - oli kuin isä pikkupojalle iltalehti 10:20 27.04

Maailmantähti Aviciin naisystävä kertoo suuresta kaipauksestaan Instagramissa. Aviciin eli Tim Berglingin naisystävä Tereza Kačerová kertoo pitkässä, Instagramissa julkaisemassaan kirjeessä suuresta menetyksestään. Hän on jakanut kuvakollaasin, jossa Avicii nähdään kuin perheen isänä. Kuvissa mies esiintyy toistuvasti Kačerován pienen pojan seurassa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Aviciin naisystävältä koskettava jäähyväiskirje sekä yksityisiä otoksia rakkaastaan - oli kuin isä pikkupojalle iltalehti 10:20 27.04

Maailmantähti Aviciin naisystävä kertoo suuresta kaipauksestaan Instagramissa. Aviciin eli Tim Berglingin naisystävä Tereza Kačerová kertoo pitkässä, Instagramissa julkaisemassaan kirjeessä suuresta menetyksestään. Hän on jakanut kuvakollaasin, jossa Avicii nähdään kuin perheen isänä. Kuvissa mies esiintyy toistuvasti Kačerován pienen pojan seurassa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Mittavan uran tehnyt Astrid Swan sairastaa parantumatonta syöpää: "Suunnittelen vuosia eteenpäin" mtv 07:02 07.04

Astrid Swan käy MTV:n pitkässä erikoishaastattelussa läpi uraansa ja puhuu sairaudestaan, jota hoidetaan hyvin tuloksin.


Illan Kreikka-ottelulla valtavat pelaa maanantai-iltana

Uutiset