Venäjän maastopalojen liekit nuolevat jo Sallaa muutaman sadan metrin päässä, Raja-Joosepissa roihuaa – Pelastuslaitos vetoaa: Kansalaiset, pysykää poissa iltasanomat 15:51 21.07

Raja-Joosepissa maasto on edelleen tulessa ja Venäjän maastopalot uhkaavat levitä myös Sallaan.


Tv-kasvo Laura Ruoholan sukutila evakuoitiin Pyhärannalla – ”Ihan hirveää” iltasanomat 07:04 20.07

Tv-kasvo Laura Ruoholan vanhemmat evakuoitiin yli satavuotiaalta sukutilalta. Liekit löivät alle sadan metrin päässä.


Tv-kasvo Laura Ruoholan sukutila evakuoitiin Pyhärannassa – ”Ihan hirveää” iltasanomat 07:04 20.07

Tv-kasvo Laura Ruoholan vanhemmat evakuoitiin yli satavuotiaalta sukutilalta. Liekit löivät alle sadan metrin päässä.


Valtava takaisku: Suomen sprinttitykki Samuel Purolan juokseminen MM-välierässä epävarmaa MTV 12:13 11.07

Suomen Samuel Purolan juokseminen sadan metrin välierässä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa on vaakalaudalla.


Omaiset huomasivat veneen tyhjänä – verkoille lähtenyt mies hukkui Savonlinnassa MTV 10:34 08.07

76-vuotias mies löytyi hukkuneena noin sadan metrin päästä rannasta Savonlinnan Kerimäellä.


Verkkoja laskemassa ollut tipahti mereen Porvoossa, sivullinen pelasti MTV 22:03 26.04

Verkkoja laskemassa ollut mies tipahti mereen Porvoossa Pellingin etelärannassa torstai-iltana. Mies oli noin sadan metrin päässä rannasta eikä päässyt itse takaisin veneeseen.


Teinipoika roikkui bussin perässä, typerällä tempulla kehuskeltiin ja yllytettiin somessa - bussiyhtiön toimitusjohtaja tuomitsee: ”Ihan oikeasti vaarallista” iltalehti 13:54 26.04

Kuljettaja ei todennäköisesti havainnut bussin perässä roikkunutta teinipoikaa. Sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina video, jossa teini-ikäinen poika oli kiivennyt roikkumaan paikallisbussin perään Tampereen Linnainmaalla. 16-vuotias tamperelaispoika kertoi keskiviikkona miettineensä temppua jo pidempään. Noin sadan metrin matkan bussista roikkunut poika sanoi tempun olleen "yllättävän helppoa". Snapchatiin saatetekstillä "Tehkää perässä" ladattu video herätti keskustelua muun muassa Facebookissa.


Etelä-Pohjanmaan joet tulvivat rajummin kuin vuosiin, valtatie 3 katkaistu – Pohjois-Pohjanmaalla varaudutaan räjäyttämään patoja MTV 19:45 21.04

Valtatie 3 on suljettu Kurikan Jalasjärven kohdalla Etelä-Pohjanmaalla, kertoo Liikennevirasto. Tulvavesi on noussut tielle noin sadan metrin matkalla. Liikenne ohjataan kiertotielle.


Valtatie 3 katkaistu Etelä-Pohjanmaalla tulvan takia – Vaasan seudulla vesi uhkaa asutustakin MTV 19:45 21.04

Valtatie 3 on suljettu Kurikan Jalasjärven kohdalla Etelä-Pohjanmaalla, kertoo Liikennevirasto. Tulvavesi on noussut tielle noin sadan metrin matkalla. Liikenne ohjataan kiertotielle.


Missä tallissa Fernando Alonso aloitti F1-uransa? iltalehti 07:07 11.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuinka moni NHL:n tämän kauden playoff-joukkueista ei ole koskaan voittanut Stanley Cupia? 2) Mikä on naisten sadan metrin SE?


Liikuttava hetki: F1-tähti riensi lohduttamaan pahasti mokanneita mekaanikkoja iltalehti 10:31 26.03

Romain Grosjean ei kantanut kaunaa keskeytyksestään. Haas-kuski näytti, että inhimillisyys on formula ykkösissäkin pelkkää tulosta tärkeämpi. Jenkkitalli oli ajamassa historiallisen hyvään pistepottiin, koska sen molemmat autot olivat viiden parhaan joukossa ennen varikkopysähdyksiä. Mutta sen jälkeen maailma tippui niskaan. Ensin Kevin Magnussen kävi vaihtamassa renkaat - ja keskeytti parin sadan metrin ajon jälkeen. Seuraavana vuorossa oli Romain Grosjean - ja hän kärsi saman kohtalon.


HJKlle murskatappio eurokentillä karkaamassa pilviin on Finnairin vanhempiin

Uutiset