Pärnänen: Jos Liigan kurinpito on mielestäsi pelleilyä, se on merkki siitä, että jääkiekko on muuttunut, sinä et jatkoaika.com 17:40 12.10

Kokonaissuunta on selkeä. Taklauksia vahditaan, avojäätaklauksia karsitaan, piittaamattomuudesta rangaistaan, päävammoja kavahdetaan. Laji muuttuu. Se kannattaa huomioida ennen seuraavaa kurinpitoraivoa, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Coca-Cola harkitsee kannabisjuomien lanseeraamista stara 17:20 18.09

Asenteet kannabista kohtaan ovat löyhentyneet viime vuosina etenkin Pohjois-Amerikassa. Viihdekäytön


Viihdelehti Stara.fi stara 17:20 18.09

Asenteet kannabista kohtaan ovat löyhentyneet viime vuosina etenkin Pohjois-Amerikassa. Viihdekäytön


"Kimi, sinä et saa juomaa" – Räikkösen tiimiradiossa käsittämätöntä sekoilua MTV 16:45 29.07

Kimi Räikkösellä ja Ferrarin kisainsinööri Carlo Santilla meni pahasti kaksi asiaa sekaisin, kun suomalaiskuski kyseli toimimattoman juomapullonsa tilanteesta Unkarin GP:n kovassa helteessä.


Kolumbian MM-tähdille sateli tappouhkauksia: "Kuole Carlos Bacca, tähän maahan sinä et enää palaa" MTV 15:26 05.07

Jalkapallon MM-kisojen neljännesvälierissä pudonneen Kolumbian pelaajille tulvii tappouhkauksia. Maa hävisi neljännesvälierän Englannille rangaistuspotkukilpailussa. 


Ylen kysely: Puolet suomalaisista kokee metoo-kampanjan vaikuttaneen myönteisesti iltasanomat 14:33 04.07

Kampanjan vaikutuksia pitävät myönteisinä etenkin naiset.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Tarvitsemme vain yhtä asiaa - empatiaa iltalehti 17:18 20.04

Ongelma, joka meistä tuntuu täysin sivuseikalta ja pikkuasialta voi olla toiselle täysin päinvastainen, Enbuske kirjoittaa. ”Sinä et Tuomas hyvätuloisena tiedä mitään siitä, miltä se tuntuu, kun kuun lopussa joutuu miettimään, riittävätkö rahat laskujen maksuun”. Noin tokaisi ystäväni minulle vähän aikaa sitten. ”Avataan ystävän kanssa televisio. Ruutuun ilmestyy Tuomas Enbusken naama. Käännetään kanavaa. Kas, kukapa siellä? Tuomas Enbuske. Pöydällä on lehti avoinna. Ja kenen virne näkyy kolumnikuvassa? Aivan.” Noin kirjoitti toimittaja Asta Leppä Helsingin Sanomien esseessä, jossa hän käsitteli sitä, miksi menestys kasautuu samoille ihmisille. Olin hänen mielestään symboli menestyksen kasautumisefektille. Ilmiö tunnetaan nimellä Matteus-vaikutus. Eli kun ihmisellä menee hyvin, hyvä alkaa kasautua samalle ihmiselle.


- kärkimiehiltä ? neljän kuukauden loppukauden, Koivisto jättää Mirrorille Toinen Skripalien myöntää toimittajan NHLn viime viikon oli epäonninen, ettei

Uutiset