Norjan supertähdelle vasta kauden ensimmäinen voitto – asiantuntija löysi hauskan selityksen ylivoimalle

lähde: yle 14:24 09.12

Norjalaiset hallitsivat ampumahiihdon miesten takaa-ajokisaa näytöstyyliin. Jaakko Ranta ylsi parhaimpaan sijoitukseensa.

Hyppysissä ollut kotivoitto lipesi käsistä viimeisen kymmenen minuutin aikana | Keskipohjanmaa

lähde: Keski Pohjanmaa 03:07 22.10

Pelikellossa vajaat 50 minuuttia ja tulostaululla kotijohto 5–3. Turhautunut vastustaja ottaa tyhmän jäähyn ja Nibacos ylivoimalle. Sitä kestää 40 sekuntia, kunnes L...

LISÄÄ UUTISIA

Ihmiskaupan tutkinta päätettiin kaikessa hiljaisuudessa – ukrainalaismieheltä karuja syytöksiä ex-poliisista

Stubb ja Kristersson poseerasivat kameroille – Kristersson hauskuutti mediaa

Ruotsin suuret lehdet hehkuttivat Stubbin vierailua pääkirjoituksissaan: Suomi on nyt Ruotsissa kovassa huudossa

Oikeus pui laajaa huumevyyhtiä Lahdessa – rikoshyöty syyttäjän mukaan 1,4 miljoonaa euroa

Juristiliitto jyrähtää oikeus­ministeri Leena Merelle: ”Emme voi vain jäädä ihmettelemään”

Fingerpori 22.4.2024

Hilary Duff on kyllästynyt kyselyihin vauvasta: ”En enää vastaa”

Kamala luonto 17.4.2024

Kävikö pallo maalissa? El Clasicon kiistanalainen tilanne nousi puheenaiheeksi – La Ligan ratkaisu hämmästytti asiantuntijoita: "Mahdoton sanoa"

Oletko tietäjä vai vahva arvaaja? Todista tietosi tiistain urheiluvisassa

Carolina nousi voittoon kolmen maalin takaa, McDavidille viisi syöttöpistettä – katso maalit yön NHL-kierrokselta