Ranskan äänestystulos on valmis – Macronin puolueelle murskavoitto iltasanomat 06:56 19.06

Äänestysvilkkaus jäi vaaleissa hyvin alhaiseksi.


Kysely: Ranskalaisten äänestysinto ei ole nousemassa pohjalukemista – Presidentin puolueen ylivoima huolestuttaa iltasanomat 10:59 16.06

Ranskassa äänestysvilkkaus saattaa jäädä sunnuntain parlamenttivaaleissa jälleen ennätyksellisen alhaiseksi.


Ranskalaisten äänestysinto ei ole nousemassa pohjalukemista iltasanomat 10:59 16.06

Ranskassa äänestysvilkkaus saattaa jäädä sunnuntain parlamenttivaaleissa jälleen ennätyksellisen alhaiseksi.


Maltillinen Ruhani johtaa Iranin presidentinvaaleissa - yli puolet äänistä laskettu iltalehti 08:29 20.05

Iranissa istuva presidentti Hasan Ruhani, 68, johtaa ääntenlaskentaa maan presidentinvaaleissa, kertovat vaaliviranomaiset. Kun yli puolet äänistä on laskettu, maltillinen Ruhani on saanut 14,6 miljoonaa ääntä ja hänen vastaehdokkaansa, vanhoillisempaa linjaa edustava Ebrahim Raisi runsaat kymmenen miljoonaa. Äänestysvilkkaus eilisissä vaaleissa oli niin korkea, että äänestysaikaa pidennettiin useilla tunneilla. Yli 40 miljoonaa maan 56 miljoonasta äänioikeutetusta äänesti.


Ruhani johtaa ääntenlaskentaa Iranin vaaleissa - yli puolet laskettu iltalehti 08:19 20.05

Iranin presidentti Hasan Ruhani johtaa ääntenlaskentaa maan presidentinvaaleissa, kertovat vaaliviranomaiset. Kun yli puolet äänistä on laskettu, maltillinen Ruhani on saanut 14,6 miljoonaa ääntä ja hänen vastaehdokkaansa, vanhoillisempaa linjaa edustava Ebrahim Raisi runsaat kymmenen miljoonaa. Äänestysvilkkaus eilisissä vaaleissa oli niin korkea, että äänestysaikaa pidennettiin useilla tunneilla. Yli 40 miljoonaa maan 56 miljoonasta äänioikeutetusta äänesti.


Tutkija: Jos äänestysinto säilyy, Macron todennäköisesti hyötyy iltasanomat 16:57 07.05

Ranskassa äänestysvilkkaus presidentinvaalien toisella kierroksella on väliaikatietojen mukaan ollut lähes ensimmäisen kierroksen tasolla.


Uutiset