Antti Lindtmanin, 35, ja Kaija Stormbomin, 54, vauva-arki sujuu hyvin: "Nautimme jokaisesta päivästä" mtv 10:37 19.01

Kansanedustaja Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin unelma toteutui marraskuun lopulla, kun pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa.


Tuoreet vanhemmat Antti Lindtman ja Kaija Stormbom Urheilugaalassa: ”Vauvalle olisi enemmän hoitajia kuin meillä menoja” iltalehti 23:25 18.01

Kansanedustaja Antti Lindtman (sdp) ja Kaija Stormbom saivat marraskuussa perheenlisäystä. Antti Lindtman ja Kaija Stormbom kertoivat Urheilugaalassa, ettei heillä ole minkäänlaisia vaikeuksia löytää tyttövauvalleen hoitajaa. - Hoitajia olisi itse asiassa tarjolla enemmän kuin meillä on menoja. Kaikki haluavat hoitaa vauvaa. Olemme onnekkaita kun hoitoa on aina saatavilla Lindtman ja Stormbom sanoivat yhdestä suusta.


Päivän ennuste lupaa lisää lumisadetta, Pirkanmaalla ja Satakunnassa varoitetaan tulvista - katso tästä päivän sää iltalehti 05:44 18.01

Forecan sääennuste lupaa lähes koko maahan lumisadetta. Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli on tänään vaarallinen Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Tulvavaroitukset ovat voimassa Satakunnassa ja Pirkanmaalla. IL PARAS SÄÄ


SM-liigan kovanaama Jonne Virtanen haukkui katsojaa: ”Sinä hemmetin tyhmän näköinen äijä” iltalehti 18:52 17.01

TPS-järkäle Jonne Virtanen ei niellyt katsojan huutelua. Kuopiossa pelattiin tiistai-iltana SM-liigaottelu KalPa-TPS, jonka kotijoukkue vei voittolaukauksilla 3-2. Tappion lisäksi TPS-leirissä taisi ärsyttää myös katsomosta kuulunut huutelu. Pian pelin jälkeen Virtanen nimittäin otti puhelimen käteensä ja twiittasi ärhäkästi.


Blogi: Kaija Juurikkalan, 58, aivoverenvuodosta kuukausi - puhekyky edelleen kateissa iltalehti 12:47 17.01

Elokuvaohjaaja Kaija Juurikkala istuu jo pyörätuolissa, mutta komminikointi on sanatonta. Palkittu käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja Kaija Juurikkala, 58, sai kuukausi sitten aivoverenvuodon. Nyt aviomies Juuso on päivittänyt Kaijan kuulumisia . Sen mukaan toipumista on tapahtunut, ja Kaija on jo päässyt "letkuista" pois.


Blogi: Kaija Juurikkalan, 58, aivoverenvuodosta kaksi kuukautta - puhekyky edelleen kateissa iltalehti 11:49 17.01

Elokuvaohjaaja Kaija Juurikkala istuu jo pyörätuolissa, mutta komminikointi on sanatonta. Palkittu käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja Kaija Juurikkala, 58, sai kaksi kuukautta sitten aivoverenvuodon. Nyt aviomies Juuso on päivittänyt Kaijan kuulumisia . Sen mukaan toipumista on tapahtunut, ja Kaija on jo päässyt "letkuista" pois.


Muistatko Maija Poppasesta tutut lapset? Toinen kuoli 21-vuotiaana, toinen katuu lapsitähteyttä iltalehti 18:29 16.01

Elokuva Maija Poppasesta sai ensi-iltansa vuonna 1964. Maija Poppanen on suosittu musikaalielokuva, jonka pääosissa nähtiin Julie Andrews ja Dick Van Dyke. Anna Pankkia näytteli Karen Dotrice ja Mikko Pankkia Matthew Garber. Dotrice ja Garber nousivat tunnetuiksi lapsitähdeksi elokuvan ensi-illan myötä.


Papukaija­painajainen Australiassa: ”Ne eivät vain syö, ne tuhoavat” iltasanomat 15:24 16.01

Läntisessä Australiassa tuskaillaan lintujen aiheuttamia tuhoja. Niiden estämiseksi on kaivettu esiin puukot, puntarit ja petkeleet, aseet ja ilotulitteet.


MTV: Venlan pokannut Äijä-koira käväisi Huomenta Suomessa - vei Pekka Poudan Sini-koiran paikan iltalehti 13:59 15.01

Äijä otti Huomenta Suomen studiossa lunkisti. Eränkävijät-sarja pokkasi perjantaisessa Venla-gaalassa parhaan tv-ohjelman pystin. Voittaja ratkesi yleisöäänestyksellä. Suomenlapinkoira Äijä on noussut ohjelman myötä melkoiseksi julkkikseksi. Se osallistui myös gaalaan ja kävi isäntänsä Aki Huhtasen sekä sarjan ohjaajan ja tuottajan, Teemu Hostikan, kanssa lavalla pokkaamassa palkinnon.


Äijä-koira hurmasi suorassa lähetyksessä – suloinen Venla-voittaja loikoili Huomenta Suomen sohvalla mtv 13:07 15.01

Eränkävijät-sarja palkittiin parhaana tv-ohjelmana Kultainen Venla -gaalassa. Gaalassa nähty Äijä-koira vieraili myös Huomenta Suomessa.


Maanantaijää, viikko 3: Porilaiset potkut, Karjalaisen taklaus ja Tapparan tuloskunto puhuttivat jatkoaika.com 12:00 15.01

Viikonlopun kuumin puheenaihe Liigan tiimoilta oli Ässien päävalmentaja Jyrki Ahon äkilliset potkut. Ikävissä merkeissä mennään myös Miro Karjalaisen osalta, sillä kauden viides pelikielto on jo yhdeksän ottelun mittainen. Tapparalla takkuilee, mutta onko kyseessä perinteinen treenijumi vai pahempi pelillinen kriisi?


Remu Aaltosen lapset huomanneet erikoisia piirteitä 70 vuotta täyttäneessä rokki-ikonissa:”Faija on taikaukko!” iltasanomat 14:56 13.01

Remun perheen kertomukset maalaavat kuvan pyyteettömästä taiteilijasta, josta tulee koko ajan esiin pehmeitä puolia.


Äijä-koirasta tuli Eränkävijöiden suurin tähti – juhli Venlaa luulla ja buffet-pöydän herkuilla iltasanomat 11:26 13.01

Ylen Eränkävijät-sarja palkittiin Kultainen Venla -gaalassa parhaana tv-ohjelmana. Palkintoa saapuivat noutamaan Äijä-koira isäntänsä Aki Huhtasen kanssa Kilpisjärveltä sekä sarjan tuottaja Teemu Hostikka Oulusta.


Näyttelijä Saija Lentonen katosi vuosiksi julkisuudesta – kertoo nyt päätöksen taustoista: ”Tulin tieni päähän” iltasanomat 11:16 13.01

Saija Lentonen kertoo unelma-ammattinsa tehneen hänet onnettomaksi. Nyt elämään on löytynyt uusi suunta.


Näyttelijä Saija Lentonen katosi vuosiksi julkisuudesta ja jätti elokuvat – kertoo nyt päätöksen taustoista: ”Tulin tieni päähän” iltasanomat 11:16 13.01

Saija Lentonen kertoo unelma-ammattinsa tehneen hänet onnettomaksi. Nyt elämään on löytynyt uusi suunta.


Pentti Salmi 90 vuotta - kotirauha järkkyi uran ruuhkavuosina: ”Aika mahdotonta häirintää” iltalehti 07:57 13.01

90 vuotta täyttävä selostaja Pentti Salmi on henkeen ja vereen koripallomies. Uran ikimuistoisimmat hetket tapahtuivat kuitenkin lumilla ja yleisurheilukentällä. - Neljä, kolme, kaksi, yksi, ja noin! Aijaijai! Sadasosalla Juha hävisi tämän! Se pistää kyllä nyt tässä mielet matalaksi. Yhdellä sadasosalla - viisitoista kilometriä hiihdetään - ja toinen on parempi. 90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti "Pena" Salmi nostaa Juha Miedon sadasosasekunnin tappion 15 kilometrillä Thomas Wassbergille urheiludraaman huipuksi.


Äijä-koira pääsi lavalle Kultainen Venla -gaalassa - lähti matkaan jo keskiviikkona iltalehti 23:09 12.01

Parhaan tv-ohjelman palkinnon voittaneen Eränkävijöiden Aki Huhtanen ja lapinkoira Äijä matkustivat Helsinkiin Kilpisjärveltä. Eränkävijät vei parhaan tv-ohjelman palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. Tuottaja Teemu Hostikka ja ohjelman tähdet Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä kävivät lavalla pokkaamassa yleisöäänestyksen perusteella jaetun palkinnon. Voiton jälkeen takahuoneessa Äijä jaksoi poseerata valokuvaajille, mutta oli omistajansa Huhtasen mukaan tavallista vaitonaisempi. - Äijä meni sanattomaksi, kun piti antaa ensimmäisen kerran haastattelua kameralle. Äijä ei edes haukkunut, kun yleensä se osaa puhua, Huhtanen kertoo nauraen.


Raju tulipalo Lahden jäteasemalla: 16 pelastuslaitoksen yksikköä taistelee liekkejä vastaan – "Todennäköisesti savua on paljon" MTV 18:25 12.01

Lahden jäteasemalla palaa tällä hetkellä rajusti, arvioi Päijät-Hämeen päivystävä palomestari MTV:lle.


Ernest Lawsonin mielestä yksi vanha Putous-hahmo on selvästi ylitse muiden: "Kova äijä!" mtv 21:45 11.01

Näyttelijä Ernest Lawsonin on helppo vastata, kun häneltä kysytään, kuka menneiden kausien Putous-sketsihahmoista on jäänyt vahvimmin hänen mieleensä.


HS: Tullin pääjohtaja Antti Hartikaiselle syyte virkarikoksesta iltalehti 07:58 11.01

Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen on Helsingin Sanomien mukaan saanut syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta Helsingin käräjäoikeudessa. - Syyttäjä Anja-Riitta Rinkisen mukaan epäilty rikos liittyy pääjohtajan esteellisyyteen, johon on ottanut kantaa myös eduskunnan oikeusasiamies, kirjoittaa. Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin antoi toukokuussa 2016 päätöksensä Tullin pääjohtajan esteellisyydestä. Sakslin katsoi, että Hartikainen oli menetellyt hallintolain vastaisesti, kun hän ei poistunut Tullin johtoryhmän kokouksesta, kun siellä käsiteltiin määrärahan kohdentamista niin sanottuun viinarallivalvontaan ja tehtävien täyttämistä vuodelle 2016. Pääjohtajan puoliso oli ollut tällaisessa virkasuhteessa vuonna 2015.


Uutiset