Mies liimasi kirjeeseen postimerkin sijaan kuvan pizzasta - kirje tuli perille, Posti älähti: "Jokainen huomattu väärennös tutkitaan" iltalehti 18:09 23.10

Postin mukaan miehen kokeessa saattaa olla kyse rangaistavasta rikkomuksesta. Posti on ottanut kantaa sosiaalisessa mediassa levinneen laitilalaismiehen julkiseen päivitykseen, jossa hän kertoo lähettäneensä itselleen kirjeen tekaistulla postimerkillä nähdäkseen, tulisiko se perille. Tuhansia kertoja jaetussa julkisessa Facebook-päivityksessään mies perustelee koettaan seuraavasti:


Laitilalaismies lähetti itselleen kirjeen tekaistulla ”postimerkillä” – Mainoslehtisestä leikattu pizzan kuva meni Postilta läpi iltasanomat 17:11 23.10

Posti muistuttaa, että tapauksessa saattaa olla kyse postimaksumerkintärikkomuksesta.


Laukaan elokuinen vauvanryöstö: nainen mustissa vaivaa yhä poliisia - KRP syynää nyt näytteitä iltalehti 13:04 23.10

Poliisi pelkää, että Laukaan erikoinen vauvan kadottamistapaus voi jäädä selvittämättä. Uusia vihjeitä toivotaan, mutta tutkinnanjohtaja harmittelee ajan kulumista. Sisä-Suomen poliisin rikostutkinta on syksyn mittaan pyrkinyt selvittämään Laukaalla elokuussa sattunutta mahdollista kidnappaustapausta. Noin 1,5-vuotias lapsi katosi Tislaajantieltä kiinteistön pihasta. Äiti oli laittanut lapsen kesäsäähän nukkumaan ja huomannut katoamisen tultuaan katsomaan vauvaa.


Isäpuoli ja äiti pahoinpitelivät 8-vuotiaan lapsen hengiltä Yhdysvalloissa – järkyttäviä vammoja päästä varpaisiin iltasanomat 06:58 23.10

Daily Mail kertoo Kaliforniassa asuneen Gabriel Fernandezin hirvittävästä kohtalosta.


Jouni Arolainen paiskii hommia portsarina, mutta oikeasti hän on menestyvä miljonääri iltalehti 09:00 22.10

Jouni Arolainen loi itselleen lamavuosina työtä yksinyrittäjänä ja pakkaajana. Nyt hän on menestynyt miljonääri, mutta huhkii silti sivuhommia kesäravintolansa portsarina. Suomi rämpii syvimmässä lamassa keväällä 1991, kun hyvinkääläinen Jouni Arolainen valmistuu Riihimäen teknillisestä opistosta kone- ja metallialan teknikoksi. Se on pahin mahdollinen aika yrittää työllistyä: Suomen markka on juuri devalvoitu ja maassa on ennätystyöttömyys. Moni hyväkin firma kaatuu valuuttalainoihin ja devalvaation myötä huikeasti nouseviin korkoihin. Onneksi äiti ja veli ovat ryhtyneet yrittäjiksi, joten vastavalmistuneelle kelpaavat kaikenlaiset hommat heidän apunaan. Pistehitsaajana aiemmin työskennellyt äiti on perustanut grillikioskin, velipoika autojen varaosabisneksen. Isä jatkaa edelleen hissiyhtiö Koneen palveluksessa.


Äidin poikaystävä kidutti pikkupojan julmasti hengiltä USA:ssa - syynä epäily homoudesta iltalehti 05:35 21.10

Kahdeksanvuotias poika sai kokea sanoinkuvaamatonta kidutusta ennen kuolemaansa. Oikeusasiakirjojen mukaan 8-vuotiaan Gabriel Hernandezin äiti Pearl ja tämän poikaystävä Isauro Aguirre kiduttivat poikaa kuukausien ajan ennen kuin hän menehtyi vammoihinsa. Oikeudessa asiasta todisti Gabrielin isoveli Ezequiel, joka oli 12-vuotias Gabrielin kuollessa.


"Anteeksi äiti, että puhun seksielämästäni tv:ssä" - muunsukupuolisen Pandan seksielämä parani korjaushoitojen jälkeen iltalehti 07:12 20.10

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimassa jaksossa puhuu Panda Eriksson, joka ei koe olevansa mies eikä nainen. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinnan ohjelman uusimmassa jaksossa ruoditaan transihmisten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Sukupuolivähemmistöjen perus- ja ihmisoikeuksia ajavan Trasek ry:n puheenjohtaja, muunsukupuolinen Panda Eriksson ei koe olevansa mies eikä nainen. Hän on saanut miessukuhormonihoitoja ja poistatuttanut rintansa.


Poliisi: Raahen naissurmien toinen uhri on epäillyn miehen oma äiti iltasanomat 06:10 20.10

Poliisi ei voi vielä kertoa lisätietoja teon motiivista.


Kaksoissurmasta epäillyn taksikuskin kyydissä matkannut nainen järkyttyi HIV-varoituksesta - "aivan hirvittävää" iltalehti 19:09 19.10

Oman äitinsä ja nuoren naisen taposta epäillyn miehen HIV-paljastus herättää järkytystä Raahessa. Taksikuskina työskennellyt mies oli monelle naiselle tuttu. Kesällä miehen kyytiin astunut nainen sanoo, ettei tuntenut oloaan lainkaan turvalliseksi matkan aikana. Tunnelma taksissa oli painostava. - Mies tuijotti minua koko ajan. Ei hän paljoa tietä katsellut. Olen keskustellut myös toisen kyydissä olleen kanssa ja hänellä oli samanlainen kokemus. Ei ihan tervettä.


Kaksoissurmasta epäillyn taksikuskin kyydissä matkannut nainen järkyttyi HIV-varoituksesta - ”aivan hirvittävää” iltalehti 19:09 19.10

Oman äitinsä ja nuoren naisen taposta epäillyn miehen HIV-paljastus herättää järkytystä Raahessa. Taksikuskina työskennellyt mies oli monelle naiselle tuttu. Kesällä miehen kyytiin astunut nainen sanoo, ettei tuntenut oloaan lainkaan turvalliseksi matkan aikana. Tunnelma taksissa oli painostava. - Mies tuijotti minua koko ajan. Ei hän paljoa tietä katsellut. Olen keskustellut myös toisen kyydissä olleen kanssa ja hänellä oli samanlainen kokemus. Ei ihan tervettä.


Pedofiili raiskasi tyttären - rohkea äiti teki kansalaispidätyksen Lontoossa iltalehti 12:27 19.10

Tyttö oli matkalla koulusta kotiin, kun pedofiili iski. Fortune Aragua, 25, raiskasi 13-vuotiaan tytön Lontoossa houkuttelemalla ensin hänet kotiinsa. Aragua oli lähestynyt tyttöä kun hän oli matkalla koulusta kotiin. Hän kysyi tytön kännykkänumeroa, mutta tyttö sanoi olevansa vasta 13-vuotias.


Raahen epäillyn kaksoissurmaajan toinen naisuhri oli oma äiti - poliisi epäilee nyt myös HIV:n levittämisestä iltalehti 11:04 19.10

Suunnitelmallisuus ja väkivallan laatu voivat muuttaa epäillyn rikosnimikkeen äidin surman kohdalla taposta murhaksi. Raahessa syyskuussa surmatuista naisista vanhempi oli vangitun epäillyn äiti. Rikoskomisario Jan Sormunen Oulun poliisista vahvistaa asian Iltalehdelle. Poliisi tutkii lisäksi sitä, onko miehellä mahdollisesti useampia uhreja tai muita väkivaltarikoksia kontollaan. Oulun poliisi on tehnyt asiasta esiselvitystä keskusrikospoliisin kanssa. Uusia uhreja ei ole kuitenkaan tiedossa. - Se on selvityksen alla, onko mahdollisia uusia uhreja, mutta rikostutkintaa ei ole aloitettu.


Entinen NHL-tappelija Shawn Thornton taistelee enää Parkinson-potilaiden puolesta jatkoaika.com 06:00 19.10

Shawn Thorntonin isoäiti kuoli Parkinsonin tautiin, ja kovaotteinen NHL-pelaaja kertoo, kuinka perusti hyväntekeväisyyssäätiön helpottaakseen tautiin sairastuneiden ja heidän omaistensa elämää.


Kuolleen sotilaan äiti vahvisti Trumpin kohutut puheet – ”Hän käyttäytyi epäkunnioittavasti” iltasanomat 04:17 19.10

Presidentti Donald Trumpin puheista kaatuneen sotilaan omaisille syntynyt kohu kasvoi keskiviikkona, kun Trump syytti sotilaan äitiä ja asiasta kertonutta kongressiedustajaa valehtelusta.


Kuolleen sotilaan äiti: "Trump loukkasi poikaani" - itketti leskeä, ei muistanut kuolleen nimeä iltalehti 22:56 18.10

Trump on saanut nyt vastaansa myös kuolleen sotilaan äidin. Presidentti käyttäytyi törkeästi puhuessaan sotilaan leskelle, väittävät kongressiedustaja ja sotilaan äiti. Trump syyttää kongressiedustajaa valehtelusta. Trumpin mukaan hänellä on asiasta todisteet. Hän ei ole esittänyt niitä. USA:n presidentti on ajautunut väittelyyn siitä, mitä hän oikeastaan sanoi kuolleen kersantin La David T. Johnsonin leskelle puhelimessa.


Äidin miesystävä käytti 8-vuotiasta poikaa hyväkseen - äiti nukkui samassa sängyssä iltalehti 11:14 18.10

Rikos tuli ilmi vasta vuotta myöhemmin, kun poika kertoi tapahtuneesta perhekodin lähihoitajalle. Tapaus sattui keskikesällä 2013 keskisuomalaisella pikkupaikkakunnalla. Ilmi se tuli vasta vuotta myöhemmin, kun poika ja hänen sisaruksensa asuivat perhekodissa. Poika kertoi tapahtuneesta oma-aloitteisesti perhekodin nuorelle lähihoitajalle, johon ujolla lapsella oli luottamussuhde. Hoitaja katsoi, että hänen on ilmoitettava pojan kertoma esimiehelleen, joka puolestaan teki mahdollisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä rikosilmoituksen.


Äidille ehdollista vankeutta - löi koiranremmillä ja heitti kylmää vettä lastensa päälle iltalehti 21:01 17.10

Naisen uhrina olivat hänen omat kolme lastaan. Ilkeimmät mustelmat sai vanhin poika, jota äiti muun muassa löi koiranremmillä ja kyynärsauvalla. Nykyään 36-vuotias nainen sai vastattavakseen kolme syytettä. Kukin syyte koski kutakin naisen kolmesta lapsesta. Syytteiden mukaan nainen olisi muun muassa raahannut poikaansa huoneesta toiseen tukasta vetämällä, potkaissut polvella selkään, lyönyt avokämmenellä, kyynärsauvalla ja koiran talutushihnalla.


Jyväskylässä paha tilanne: JYPin puolustaja konttasi vaihtoaitioon päähän kohdistuneen taklauksen jälkeen iltasanomat 20:12 17.10

Ahti Oksanen ajettiin ulos taklauksen jälkeen.


Syyte: 24-vuotias amerikkalaisäiti surmasi kaksi lastaan karmealla tavalla – ”Se oli kuin kauhuelokuvasta” iltasanomat 18:42 17.10

Atlantalaisnainen oli syytteen mukaan laittanut kaksi pientä lastaan uuniin ja kääntänyt uunin päälle.


Uutiset