Kylmäävä löytö Barcelonan terroristien pommitehtaasta – Pariisin ja Brysselin iskuissa käytetty ”Saatanan äiti” iltasanomat 04:13 19.08

Alustavissa tutkimuksissa on tehty pelottava löytö talosta, jossa Barcelonassa Cambrilsissä iskeneiden terroristien on kerrottu rakentaneen pommeja.


Perheensä kanssa Puutorin Hesburgerissa syönyt äiti: "Ihmiset olivat järkyttyneitä ja peloissaan" iltalehti 20:50 18.08

Nainen kertoo Hesburgerissa olleiden ihmisten olleen peloissaan ja järkyttyneitä. - Ainakin Hesburgerin sisällä olleet ihmiset olivat järkyttyneitä ja peloissaan, eivätkä uskaltaneet ulos mennä. Ulkopuolelle kasaantui kauhea joukko ihmisiä katsomaan, mitä tapahtui. Näin kertoo Pöytyän Kyröstä kotoisin oleva nainen, jonka ostosreissu Turkuun sai dramaattisen käänteen Turun perjantaisista puukotuksista.


Charlottesvillessä kuolleen naisen äiti ei suostu puhumaan Trumpin kanssa iltalehti 20:14 18.08

Charlottesvillen väkivaltaisuuksissa kuolleen naisen äiti sanoo, ettei halua puhua Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa. Syynä ovat asiat, joita Trump on Susan Bron mielestä sanonut hänen tyttärestään Heather Heyeristä. Bro kertoi ABC-kanavalle, että Valkoisesta talosta on yritetty ottaa yhteyttä useamman kerran tällä viikolla.


Charlottesvillessä menehtyneen naisen äiti: ”En aio keskustella Trumpin kanssa” iltasanomat 19:59 18.08

Charlottesvillen väkivaltaisuuksissa menehtyneen naisen äiti kertoo olevansa vihainen presidentille tämän lausunnoista.


Teinipojat jäivät ilman äitiä - belgialaisnainen menehtyi Barcelonan iskussa iltalehti 18:36 18.08

Nainen oli pienen kylän pankissa ja piti jalkapallosta. Belgialainen Elke Vanbockrijck menehtyi Barcelonan terrori-iskussa. Guardian-lehden mukaan Vanbockrijckoli Barcelonassa lomalla perheensä kanssa. Nyt 44-vuotiaan naiseen 11- ja 14-vuotiaat pojat joutuvat elämään ilman äitiään. Vanbockrijck asui perheensä kanssa pienellä paikkakunnalla nimeltä Tongeren. Paikallisten mukaan hän työskenteli pankissa, kertoo Telegraph.


Raitiovaunut 2 ja 3 poikkeusreitillä lauantaina katujuhlan vuoksi hs 18:21 18.08


Elke, 44, kuoli Barcelonan terroriteossa – ystävä suree perheenäitiä: ”Hän huolehti aina kahdesta pojastaan” iltasanomat 11:06 18.08

Yksi Barcelonan uhreista oli perheensä kanssa lomaillut kahden pojan äiti Elke.


Koulutaksi jätti Ellan, 6, kävelemään - äiti aikoo laittaa tytön protestiksi ponikyytiin iltalehti 19:38 17.08

Monissa perheissä ollaan tyytymättömiä koulukyyteihin, jotka eivät tuo lasta kotiin asti. Askolalaisäiti pohtii laittavansa tyttärensä kulkemaan taksille ponikyydillä protestimielessä. Askolalainen Kati Jalonen on turhautunut tapaan, jolla esikoulua käyvän Ellan, 6, koulukyyditys on hoidettu. Tällä viikolla perhe meni hakemaan Ellaa paikalta, johon taksin on määrä jättää tyttö esikoulun jälkeen. Yllättäen tyttö juoksikin vastaan melkein kotiovella.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa - liikenne kulkee taas iltalehti 17:55 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa putosi raiteille sähkökaapeli. Liikenne ruuhkautui joksikin aikaa ja raitiovaunuliikenne seisoi. Risteyksen keskelle jäi jumiin raitiovaunu. Liikenne palautui sittemmin normaaliksi, mutta kaikilla raitiovaunulinjoilla on luvassa viivästyksiä onnettomuuden vuoksi.


Korjaustyöt saatiin päätökseen – raitiovaunut liikkuvat jälleen Mannerheimintiellä iltasanomat 17:46 17.08

Liikenne ruuhkautui, kun sähkökaapeli putosi tielle.


NHL-tähti Aleksandr Ovetshkin koki perhetragedian: "Vera, me rakastamme sinua" iltalehti 17:43 17.08

Washington Capitalsin kapteenin anoppi on menehtynyt. Jääkiekkoilun venäläistähti suree Instagramissa anoppiaan Vera Glagolevaa, joka menehtyi äkkiarvaamatta 61 vuoden iässä keskiviikkona. Kuolinsyy on toistaisesi epäselvä. Glagoleva oli Ovetshkinin vaimon Anastasia Shubskajan äiti. Nainen oli ammatiltaan näyttelijä ja kohtalaisen tunnettu venäläisen elokuvan piirissä. Hän koki uransa huipun Neuvostoliiton aikoina.


Ajolanka putosi raiteille Mannerheimintien ja Kaivokadun risteyksessä, koko raitioliikenne oli sekaisin noin tunnin ajan hs 17:34 17.08


Kuumaan autoon jätetty pikkulapsi kuoli Itävallassa iltalehti 17:23 17.08

Autoon jätetty pikkulapsi kuoli helleaallon kourissa olevassa Itävallassa, poliisi kertoi torstaina. Tapaus sattui tiistaina Nenzingin kaupungissa läntisessä Vorarlbergin osavaltiossa. Puolitoistavuotiaan lapsen 17-vuotias äiti ja tämän 20-vuotias poikaystävä jättivät lapsen nukkumaan kuumaan autoon pihalle, koska eivät halunneet herättää häntä pitkän ajomatkan jälkeen. Pariskunta meni puolestaan miehen kotiin päiväunille.


Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa ajolanka pudonnut raiteille, koko raitioliikenne sekaisin hs 17:08 17.08


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa - liikenne ruuhkautuu, ratikat seisovat iltalehti 17:06 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli. Poliisin mukaan liikenne ruuhkautuu. Risteyksen keskelle on jäänyt jumiin raitiovaunu. Helsingin seudun liikenteen (HSL) mukaan tilanne aiheuttaa pahoja viivästyksiä kaikilla raitiovaunulinjoilla.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa ?  liikenne ruuhkautuu, ratikat seisovat iltalehti 16:55 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli. Poliisin mukaan liikenne ruuhkautuu. Risteyksen keskelle on jäänyt jumiin raitiovaunu. Helsingin seudun liikenteen (HSL) mukaan tilanne aiheuttaa pahoja viivästyksiä kaikilla raitiovaunulinjoilla.


Uutiset