Ässät ajaa alas kokonaisen yrityksen – taustalla pyörii pieni piiri jatkoaika.com 19:46 16.05

Porin Ässien turbulenssi jatkuu. Yhtiön hallituksen jäsenillä on yllättäviä yhteyksiä.


Porin Ässien taustalla kiehuu: Nyt kaksi erosi hallituksesta MTV 18:29 16.05

Porin Ässien Liiga-joukkueen taustayhtiön HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa tapahtui kaksi eroa sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Eeva Perttula sai potkut.


Porilainen hulluus on palannut Ässien toimistolle jatkoaika.com 19:55 15.05

Valmentajan potkut, pukuhuoneeseen väkeä ovensuuta myöten ja lopuksi toimitusjohtajan potkut. Porin Ässät on paistatellut julkisuudessa useaan otteeseen kauden aikana ja ison uutisen kanssa vielä sen jälkeenkin.


Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula potkuistaan: ”Lähtisin samaan uudelleen, vaikka tietäisin, miten tässä lopulta käy” iltalehti 17:46 15.05

Luottamuspula ajoi HC Ässät Pori Oy:n hallituksen äärimmäisiin toimiin. Ässät teki ratkaisuista rajuimman ja antoi toimitusjohtajalleen Eeva Perttulalle yllätyspotkut vajaan puolentoista vuoden palveluksen jälkeen. Satakunnan Kansan tietojen mukaan syyt liittyvät luottamuspulaan ja Ässien taloudellisesti heikkoon kauteen. Porilaisseura tekee reilusti yli 300 000 euron tappiot tästä tilikaudesta.


Ässät jysäytti uutispommin - toimitusjohtaja Perttula sai potkut iltalehti 17:46 15.05

Luottamuspula ajoi HC Ässät Pori Oy:n hallituksen äärimmäisiin toimiin. Ässät teki ratkaisuista rajuimman ja antoi toimitusjohtajalleen Eeva Perttulalle yllätyspotkut vajaan puolentoista vuoden palveluksen jälkeen. Satakunnan Kansan tietojen mukaan syyt liittyvät luottamuspulaan ja Ässien taloudellisesti heikkoon kauteen. Porilaisseura tekee reilusti yli 300 000 euron tappiot tästä tilikaudesta.


Tulossa rumat tappiot - Ässät antoi potkut toimistusjohtaja Eeva Perttulalle iltalehti 17:32 15.05

Ässät vahvisti tiedotteella huhut toimitusjohtajan lähtöpasseista. Porin Ässien Liigajoukkueen sekä A-nuorten joukkueen taustayhtiön HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuun 21. päivään mennessä. Tuolloin nykyinen toimitusjohtaja Eeva Perttula joutuu jättämään tehtävänsä. 39-vuotiaan Perttulan potkuista on liikkunut jo jonkin aikaa huhuja. Nyt Ässät vahvisti Perttulan lähdön tiedotteellaan.


Tappio ja tuhlatut avopaikat jäivät harmittamaan Mikko Rantasta: ”Ottaa aika paljon päähän” iltalehti 06:43 14.05

Mikko Rantanen oli yksi niistä monista leijonista, jotka jäivät harmittelemaan hassattuja maalipaikkojaan. - Paikkoja oli paljon. Viimeistely ei vain ollut tarpeeksi hyvää eikä oltu tarpeeksi tehokkaita, Rantanen sanoi. - Harmittava tappio. Saatiin loppuun vielä tasoihin. Ottaa aika paljon päähän, hän tuskaili.


Kommentti: Ensimmäinen kunnon matsi ja heti tuli turpaan - mitä tekee Lauri Marjamäki? iltalehti 23:40 09.05

Voitto oli Tanskalle vasta historian kolmas Leijonista kahdeksassatoista kohtaamisessa, kirjoittaa Herningistä Santtu Silvennoinen. Ensimmäinen kunnon jääkiekkojoukkue vastassa ja heti tuli turpaan! Runsaasti kritisoitu Lauri Marjamäki oli saanut kolmen murskavoiton myötä myötätuulta, mutta nyt puhuri yltyi Herningin säätilaan sopivaksi: rajun arvaamattomaksi. Tuleeko seuraavaan peliin ketjumuutoksia? Kuka pelaa maalissa? Pelaako Suomi lauantaina Kanadaa vastaan marjamäkiläistä passiivista lätkää?


Syöpäleikkaus siirtyi influenssan takia - aktiivimallin leikkuri iski Jaanaan: ”En voi ymmärtää, että sairauden takia rangaistaan” iltalehti 13:20 07.05

Kelasta vahvistetaan, että tällä hetkellä aktiivimallin leikkuri voi iskeä käytännössä työkyvyttömiin. Työttömyyskassat ja TE-toimistot ovat tuoneet esille, että etenkin työttömien, joilla on puutteita työkyvyssä, on vaikea täyttää aktiivimallin ehtoja. Tällainen tilanne on Jaanalla (nimi muutettu). Hän on sairastanut usean vuoden ajan vakavaa syöpää. Leikkausten välillä hän on ollut välillä töissä ja välillä opiskellut.


Jyväskyläläisen pariskunnan kauhunhetket tankkausautomaatilla - polttoainetta suihkusi maahan ja vaatteille: ”En tiennyt, mihin olisin letkun laittanut” iltalehti 20:40 05.05

Viallinen dieselpumppu aiheutti harvinaisen tilanteen Nesteen kylmäasemalla Jyväskylässä huhtikuussa. Jyväskyläläinen Osmo Linna oli tavalliseen tapaansa tankkaamassa Passatiaan Nesteen Seppäläntien kylmäasemalla Jyväskylässä. Tankkaaminen sujui rutiinilla, joten hän katseli rauhassa ympärilleen. - Normaalisti polttoaineen tulo katkeaa, kun tankki on täynnä, eikä asiaa tarvitse sen kummemmin miettiä tai mittaria vilkuilla. Nyt näin ei tapahtunutkaan. En osannut mitenkään aavistella sitä. Sitten huomasin, että mittari pyöri jo yli sen, mitä tankkiin mahtuu. Silloin huomasin, että polttoainetta valui jo maahan, ja oli valunut jo jonkin aikaa, Linna muistelee huhtikuun alussa sattunutta tapausta.


HIFK-puolustaja siirtyy Ässiin – "Haluaa eteenpäin urallaan" MTV 15:06 04.05

HIFK:ssa edelliset kaksi kautta kiekkoillut puolustaja Saku Salmela siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Porin Ässiin. Ässät vahvisti uutisen perjantaina.


Saku Salmela Ässien takalinjoille ? "Halusin tulla Poriin kehittymään" jatkoaika.com 12:20 04.05

Ässät kiinnitti kaksivuotisella sopimuksella puolustukseensa HIFK:n Saku Salmelan.


Ässät kiinnitti kaksi NHL-lupausta MTV 12:31 02.05

SM-liigaseura Porin Ässät on tehnyt kahden nuoren lupauksen, Lenni Killisen ja Juuso Ketolan, kanssa kolmevuotiset pelaajasopimukset.


Ässät koki pahan menetyksen: Puolustajatähti siirtyy KHL:ään iltalehti 17:07 01.05

Ässien viime kauden tehopakki Maksim Matushkin siirtyy KHL:n Metallurg Magnitogorskiin, tiedotti KHL Twitterissä. Ruotsalainen Matushkin, 28, siirtyy "Magnitkaan" yhden kauden mittaisella pahvilla. Viime kaudella Ässissä Matushkin leipoi 60 runkosarjaottelussa komeat 39 pistettä. Saldo oikeutti liigan puolustajien pistepörssin kakkostilaan. Edelle kiri ainoastaan KalPa-tähti Mathew Maione.


Kaksi yli 600 liigaottelun konkaria ulos Ässistä iltalehti 10:49 01.05

Porin Ässistä häipyy iso määrä kokemusta. Yli 600 runkosarjaottelun miehet, Jussi Makkonen (636) ja Ville Korhonen (665) eivät jatka Ässissä. Iltalehden tietojen mukaan Makkonen olisi halunnut jatkaa, mutta Ässät ei jatkoa enää tarjonnut. Korhonen suuntaa Saksan DEL-liigaan ja siellä tiettävästi Schwenninger Wild Wingsiin.


Ässät värväsi TUTOn maalipyssyn jatkoaika.com 10:17 30.04

Ässät on tehnyt sopimuksen TUTOssa kolme kautta hyökänneen Aki Juuselan kannsa.


Ässät nappasi Pikkuleijonien kultajoukkueen hyökkääjän - varataan kesällä NHL:ään iltalehti 09:01 30.04

Iltalehden tietojen mukaan Suomen U18-joukkueen hyökkääjä Lenni Killinen siirtyy ensi kaudeksi Porin Ässiin. 17-vuotias espoolaiskasvatti lähtee jättää kotikulmansa taakseen Mestis-seura Espoo Unitedin konkurssin takia. Killinen oli tehnyt vuosi sitten 2+1-mallisen sopimuksen Unitedin kanssa. Ässissä hän pelannee ensi kaudella ensisijaisesti A-nuorissa tai lainalla Mestiksessä.


Ässät tekee satojentuhansien tappion – merkittävä syy yhteistyökumppanin konkurssi iltasanomat 16:24 27.04

HC Ässät Pori Oy on tekemässä tilikaudeltaan tappiota 300?000–350?000 euroa tappiota.


Ässien valmennusryhmä julki – Melina Niemi hyppää remmiin MTV 15:20 27.04

SM-liigaseura Porin Ässät on julkistanut valmennusryhmänsä kokonaisuudessaan kaudelle 2018–2019. Uutena kasvona valmennusryhmään liittyy Joni Petrell. Lisäksi vuosina 2011–2015 Ässien organisaatiossa toiminut Melina Niemi palaa henkisen valmentajan tehtäviin.


Lukko-hyökkääjä Tiivola vaihtaa paikallisvastustajan väreihin jatkoaika.com 00:26 26.04

Ässät vahvistaa hyökkäystään Lukossa kaksi edelliskautta pelanneella Peter Tiivolalla.


brittiläinen sodanaikainen pommi Lahdessa Askonkadulla levinnyt kauppa­keskukseen Löfven pitää poika ei suostu poliiseilla Poliisin vastustamisesta saa Poliittista huvia Sdpn vaihtoehdoille suurimmassa kultaholvissa

Uutiset