Yllättävä viesti kesken radiolähetyksen muutti Porin Ässien tulevaisuuden – "Olemme tulleet toisiin ajatuksiin"

yle 08:42 20.10

Tommi Kerttula värvättiin Poriin luomaan perinteiselle seuralle kestävämpää tulevaisuutta.


Kauden toinen ylivoimamaali ei auttanut Ässiä voittoon

jatkoaika.com 21:04 19.10

Ässien 217 minuuttia kestänyt maaliton putki katkesi sentään Isomäessä lauantai-iltana, mutta HIFK vei silti täyden pistepotin mukanaan Helsinkiin.


Kuusi sekuntia! HIFK:n salamamaali hiljensi Ässien kannattajat – ennätys jäi vain sekunnin päähän

MTV 18:42 19.10

HIFK:nSebastian Dyk iski kiekon Ässien verkkoon vain kuuden sekunnin pelin jälkeen.


Ässistä potkut saanut Mikael Kotkaniemi vierailee poikansa luona Montrealissa – pysyy vaiti välirikosta liigaseuran kanssa

iltasanomat 19:04 17.10

Viime syksynä Ässien päävalmentajan paikalta potkut saanut Kotkaniemi on ammentanut oppia Pohjois-Amerikassa.


Kärpillä erikoinen tilanne: kuusi ”omaa poikaa” pelaa Ässien junioreissa, kun edustusjoukkue pullistelee supertähtiä – ”Emme ole mustasukkaisia”

iltalehti 14:46 13.10

Kilpailu pelipaikoista on tähtiä vilisevässä Oulun Kärpissä äärimmäisen kovaa. Moni lupaava juniori lähtee peliajan perässä muille maille. Oulun Kärppien juniorimylly sylkee vuodesta toiseen lupaavia yksilöitä aina edustusjoukkueeseen asti. Puolen Suomen joukkueessa kilpailu pelipaikoista on kuitenkin poikkeuksellisen kovaa jo junioreissa. Viime kaudella A-nuorten Suomen mestaruuden voittaneesta joukkueesta lähti peräti seitsemän pelaajaa muiden liigaseurojen organisaatioihin. Lisäksi pelkästään Ässien A-junioreissa pelaa tällä kaudella peräti kuusi kärppätaustaista pelaajaa.


Tehottomuus taas Ässien turma, Jukurit hävisi taas JYPille

yle 21:53 08.10

Jääkiekon SM-liigaviikko käynnistyi kahden ottelun voimin. KalPa kävi hakemassa pisteet Porista ja JYP Mikkelistä, mutta Jukurit venytti ottelun aina voittomaalikisaan asti.


Ässien maalivahdille vain yhdeksän torjuntaa – KalPa nappasi silti pisteet

iltasanomat 21:39 08.10

Ässien suurin murheenkryyni on ylivoima.


Kymmenen laukausta kohti maalia riitti KalPan voittoon: "Ylivoimaprosentti on jo maailmanennätys ja jatkumoa tehottomuudelle"

jatkoaika.com 21:15 08.10

Harvoin on joukkue voittanut ottelua oltuaan niin alakynnessä kuin KalPa Porin tiistai-illassa. Maalit lasketaan, ja ne menivät kuopiolaisten eduksi 1?0. Ässien ylivoima on osunut kerran 39:stä yrityksestä.


KalPan tähtivahti pysäytti Ässien hurjan kiekkosateen täysin – JYP-hyökkääjän tehoilta Jukureiden kiusana

MTV 21:03 08.10

KalPa haki tärkeän vierasvoiton Porista, kun se kukisti Ässät niukasti 1-0-lukemin.


Maanantaijää, viikko 41: Pelikieltoihin johtaneen tappelun syyt hämmentävät, Ässien turbulenssi päättyi

jatkoaika.com 07:00 07.10

Maanantaijää puretuu tällä viikolla suurimpien positiivisten yllättäjien otteisiin, kun Ässät ja Jukurit pääsevät tarkempaan tarkasteluun. Myös kauden ensimmäiset tappelusta tulleet pelikiellot puhuttavat.


Kärpillä timanttinen alivoima, Ässillä surkea ylivoima

iltasanomat 21:38 03.10

Kärpät teki kaksi viimeistä osumaansa Ässien tyhjään maaliin.


Oulussa nuhjattiin hengetön iltapuhde

jatkoaika.com 21:06 03.10

Ässien vierasmatka kiersi Kuopion kautta Ouluun, jossa torstaina oli vastassa loistavasti kauden aloittanut Kärpät. Peli osoittautui lopulta hengettömäksi ja tylsähköksi nyhjäykseksi, jossa kotijoukkue veti pidemmän korren päätöserän maalien avulla.


KalPan ja Ässien liigaottelu jäi täysin toisarvoiseksi asiaksi Kuopiossa: "Surullinen päivä kaiken kaikkiaan"

MTV 21:53 01.10

Kahden tappion jälkeen paluun voittojen tielle tehnyt Porin Ässät oli tyly vieras hakiessaan puhtaan 3–0-vierasvoiton Kuopion KalPasta.


KalPan ja Ässien liigaottelu jäi täysin toisarvoiseksi asiaksi Kuopion kiekkoillassa: "Voimia koko Kuopiolle"

yle 21:50 01.10

Ässät voitti KalPan liigakierroksen ainoassa ottelussa luvuin 3–0. Ottelussa pidettiin hiljainen hetki Kuopion tiistaisten tapahtumien vuoksi.


Ässien identtiset kaksoset avasivat komeasti pistetilinsä SM-liigassa – Sami Aittokallio nollasi KalPan

iltalehti 20:53 01.10

Ässien kanadalaisvahvistukset Tylor ja Tyson Spink avasivat vihdoin pistetilinsä ja johtivat porilaiset 3–0-voittoon Kuopiossa. Ässät heilahti Liigan taulukossa kahdeksannelta sijalta neljänneksi. Vain yhden kolmen pisteen voiton seitsemästä ottelusta raapinut KalPa sen sijaan jumittui entistä tukevammin sijalle 13. Kahdessa ensimmäisessä erässä tilastomerkintöjä syntyi vasta viimeisellä minuutilla.


Ilveksen potkuralli näyttää idioottimaiselta – edellinen pysyvä päävalmentajasopimus tehtiin viime vuosikymmenellä

iltalehti 15:16 30.09

Karri Kivikään ei pysynyt Ilves-pestissään sopimuksensa loppuun asti. Sakari Pietilä on edellinen päävalmentaja, joka on poistunut tupsukorvista sopimuksensa umpeuduttua vuonna 2009. Ilveksen johdon liipaisinsormi on ollut herkällä – oli puikoissa kuka tahansa herra. Karri Kiven lähtöpassien myötä tamperelaisseuran päävalmentajalle antama potkuralli näyttää suorastaan idioottimaiselta, sillä edellinen sopimuskautensa loppuun asti valmentanut henkilö on Sakari Pietilä.


TPS löi jääkylmän tikarin Ässien kylkiluihin Liiga-lauantaissa – Kärpät hapetti Ilveksen nopeasti

MTV 21:07 28.09

Oulun Kärpät löi Ilvekselle jauhot suuhun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. TPS otti puolestaan tylyllä tavalla 1-0-vierasvoiton Ässistä kuuden ottelun Liiga-kierroksella lauantaina.


Ässien kasvatti Jarno Kärki siirtyy Färjestadiin

iltasanomat 23:14 26.09

Martin Johanssonin loukkaantuminen avasi suomalaishyökkääjälle mahdollisuuden.


Ässien kultakypärä kärysi nuorena dopingtestistä - erikoinen yhtälö herätti kysymyksiä: "En vieläkään tiedä mitä tapahtui"

iltalehti 13:48 25.09

Säkenöivästi Ässiin saapuneen Edwin Hedbergin uralle tuli äkkipysähdys 20-vuotiaana, kun hän kärysi dopingtestissä. Puolen vuoden pelikielto toi mukanaan myös jotain hyvää. Neljään peliin näyttäviä maaleja ja kultakypärä päähän. Kiekkoilija alkuperäiseltä nimeltään Dario Robledo Rodriguez on tullut komeasti suomalaisiin liigakaukaloihin. Hän on tuonut juuri sitä, mitä Ässien alkukausi eniten tarvitsi: uutta uskoa ja mielenkiintoa sekä ennen kaikkea tulosta.


Bullsissa ehdolla Kultaisen Rapinoe, urheilutähdet toistensa kimppuun –?Mikko

Hot topics