Suomalaishiihtäjät toivottavat Therese Johaugin tervetulleeksi takaisin maailmancup-kiertueelle – "Hän on rangaistuksensa kärsinyt" MTV 10:20 15.10

Viime viikolla tuli kuluneeksi kaksi vuotta, kun Norjan maajoukkuehiihtäjä Therese Johaug kärysi anabolisen steroidin klostebolin käytöstä. Johaug määrättiin kyseisestä tapauksesta 18 kuukauden kilpailukieltoon. Nyt kaksi vuotta myöhemmin norjalainen on kärsinyt rangaistuksensa ja palaa maailmancup-kiertueelle marraskuussa.


Mies sekoitti aborttipillerin tyttöystävänsä juomaan – sai 22 vuoden vankeustuomion iltasanomat 20:32 14.10

Mies sanoi oikeudessa että ei halunnut lasta, koska pelkäsi, että lapsella olisi samanlaisia terveysongelmia kun miehen ensimmäisellä lapsella.


Politiikan tutkija: ”Ei mikään hyvä syksy vihreille” uusisuomi 10:20 14.10

Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund kuvailee kuluvaa syksyä huonoksi vihreille.


Hiihtomaailmaa järisyttäneestä dopingkärystä päivälleen kaksi vuotta – Therese Johaug sanoo nyt oppineensa läksynsä iltasanomat 15:05 13.10

Therese Johaug kärysi anabolisesta steroidista klostebolista vuonna 2016.


Kanadalaisastronautti: Sojuz-turma voi tietää huonoa avaruusaseman miehistölle iltasanomat 13:39 12.10

National Geographicin mukaan torstainen onnettomuus saattaa jopa uhata keskeyttää Maata kiertävän laboratorion käytön.


Ukrainalaisella asevarikolla tapahtui valtava räjähdys – viranomaiset epäilevät sabotaasiksi iltasanomat 19:47 09.10

Ukrainassa arviolta 12?000 ihmistä evakuoitiin tiistaina asevarikolla syttyneen tulipalon ja useiden räjähdysten takia.


Yle: Henrik Tallinder iskee hokkarit naulaan MTV 15:35 09.10

Viimeisten kolmen kauden ajan TPS:ää edustanut Henrik Tallinder lopettaa uransa. Tallinder vahvisti asian Yle Åbolandille.


Asevarikolla räjähti Ukrainassa – viranomaiset epäilevät sabotaasia MTV 11:15 09.10

Ukrainassa sattui varhain aamulla räjähdys maan armeijan asevarikolla. Maan turvallisuusviranomaiset kertovat epäilevänsä että räjähdykset johtuivat sabotaasista.


Kyberhyökkäyksiä, sabotaasia ja nukkuvia agentteja – tällainen on Venäjän pahamaineinen sotilastiedustelupalvelu GRU MTV 10:55 06.10

Venäjän sotilastiedustelupalvelu GRU:n toiminta on hyvin salamyhkäistä. Esimerkiksi tiedustelupalvelun rakenne ja henkilökunnan lukumäärä ovat valtion salaisuuksia. GRU:n tehtäviin kuuluvat muun muassa hakkerointi- ja julkaisuoperaatiot, sosiaalisen median manipulointi ja propaganda.


Yle: Valtaosa suomalaisista hyväksyy abortin ehdoitta iltasanomat 08:06 05.10

Suomalaisista 71 prosenttia hyväksyy abortin varauksetta, ilmenee Ylen Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.


Yle: Valtaosa suomalaisista hyväksyy abortin ehdoitta MTV 07:54 05.10

Suomalaisista 71 prosenttia hyväksyy abortin varauksetta, ilmenee Ylen Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.


Hollanti epäilee: Näin Venäjän sotilastiedustelu yritti hakkeroida Skripal-tutkintaa auton takakontista iltasanomat 19:44 04.10

Viranomaiset löysivät autosta muun muassa piilotetun antennin, useita läppäreitä, puhelimia, käteistä rahaa ja junaliput Sveitsiin, missä sijaitsee kemiallisten aseiden valvontajärjestön laboratorio.


Sipilä viljeli iljettävä-sanaa – Twitter kohisee: Lainasiko vihreiden Emma Kari väärin pääministeriä? MTV 18:41 30.09

Vihreiden eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Emma Kari on saanut päällensä ryöpyn siitä, miten hän siteerasi pääministeri Juha Sipilää (kesk.) aborttioikeutta tukevassa Vaaravyöhyke-mielenilmauksessa eduskunnan portailla.


Venäjän tiedustelupalveluiden sabotaasitoiminnalla on pitkä perinne iltasanomat 09:37 30.09

Venäjän tiedustelupalveluilla on pitkä perinne sabotaasitoiminnan valmistelusta rauhan aikana – sitä teki jo Neuvostoliitto kylmän sodan alusta lähtien.


Krp tutkii epäiltyä törkeää dopingrikosta – urheilukassillinen testosteronia ja anabolisia steroideja takavarikoitiin vantaalaismiehen kotoa iltasanomat 20:46 26.09

Krp:n tutkinnassa on epäilty törkeä dopingrikos. Suuria määriä testosteronia ja anabolisia steroideja epäillään salakuljetetun Latviasta Suomeen.


Neulakriisi laajenee: Nyt Uudesta-Seelannista löytyi sabotoitu mansikkarasia iltasanomat 12:30 23.09

Australiaa piinaava mansikkakriisi ulottuu nyt Uuteen-Seelantiin.


Timo Soinin luottamuksen puolesta äänestänyt naiskansanedustaja: ”Uuden palon sammuttamiseen ei koko palokunta enää suostu” uusisuomi 10:37 23.09

Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma kertoo äänestäneensä ulkoministeri Timo Soinin (sin) luottamuksen puolesta perjantaina, koska kyseessä ei ”missään mielessä” ollut aborttiäänestys.


Australian mansikkasabotaasi laajeni hedelmiin, neulatapauksia jo yli 100 – hallitus rinnastaa kiusanteon terrorismiin MTV 22:34 21.09

Australiassa mansikoiden neulasabotaasi on laajentunut myös hedelmiin, kun neuloja on löydetty myös mangoista ja omenoista. Kiusantekijöitä yritetään nyt jäljittää entistä kiivaammin.


Timo Soini esiintyi itsevarmana äänestyksen jälkeen – ”En vastaa jos-alkuisiin kysymyksiin” uusisuomi 15:08 21.09

Ulkoministeri Timo Soini (sin) esiintyi luottamusäänestyksen jälkeen rauhallisena ja tyytyväisenä toimittajien edessä. Hän ei suostu lupaamaan, että pidättäytyy jatkossa vastaavista abortinvastaisista tilaisuuksista, josta nyt nousi kohu.


aina hirveästi” ja Pohjois-Suomeen – Jyrkin elämä leviää Keski- ja Pompeo keskustelee Turkissa raja on ylittynyt” silmiä avaava” TPSssä jäivät

Uutiset