Tuhat uutta työpaikkaa - Valmet Automotive ilmoitti uudesta jättirekrytoinnista iltalehti 13:24 13.02

Valmet Automotive tarvitsee lisää työntekijöitä esimerkiksi Mercedes-Benzin uuden A-sarjan mallien valmistukseen. Valmet Automotive ilmoitti tarvitsevansa noin tuhat uutta työntekijää Uudenkaupungin autotehtaalle. Hetki sitten ilmoitettiin, että tehtaalla aletaan valmistaa uutta Mereces-Benzin A-sarjan mallia.


Sinkkuelämästä tuttu Kim Cattrall lähetti kiukkuviestin Sarah Jessica Parkerille - Cynthia Nixon sai aivan erisävyisen viestin iltalehti 07:40 12.02

Kim Cattrall sanoi julkisesti suorat sanat Sarah Jessica Parkerista. Sen sijaan Sinkkuelämää-sarjan Cynthia Nixon kuuluu Kimin ystäviin. Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Kim Cattrall paljasti Instagram-tilillään koko maailmalle sen, ettei hän pidä sarjan pääosanäyttelijästä Sarah Jessica Parkerista. Tunteet leimahtivat julki, kun Cattrall suri vastakuollutta veljeään Christopher Cattrallia.


Dynastia-fanit sekoittivat todellisuuden ja roolihahmot - naiset tyrkyttivät Linda Evansille miehiään iltalehti 16:53 11.02

Todellisuus ja televisiosarjojen roolihahmot menevät joskus sekaisin. Linda Evans oli yksi Dynastia-sarjan tähdistä. Hän näytteli 80-luvun menestyssarjassa Krystle Carringtonia, naista joka oli erittäin huonossa liitossa. Sarjan innokkaat fanit yrittivät tarjota naisille apua, jotta tämä löytäisi rakkauden. Mutta fanit sekoittivat pahasti todellisuuden ja fiktiivisen televisiosarjan. Evans itse ei riutunut ikävissä parisuhteissa, vaan hän oli jo 70-luvulla naimisissa. 80-luvulla hän seurusteli pitkään ravintoloitsija George Santo Pietron kanssa ja myöhemmin muusikko Yannin kanssa.


Sinkkuelämää-tähden suru: Mystisesti kadonnut veli löytyi kuolleena iltasanomat 23:41 04.02

Sinkkuelämää-sarjan tähti Kim Cattrall oli vasta sunnuntaina ehtinyt ilmoittaa veljensä kadonneeksi kun sai surullisia uutisia.


Maria Nordin ihastuttaa bikineissä - Reino Nordinkin julkaisi herkän yhteiskuvan iltalehti 11:54 14.01

Maria Nordin on julkaissut Instagram-tilillään valokuvia perheen yhteiseltä lomamatkalta. Muusikko Reino Nordinin ja vaimo Maria Nordinin myrskyisässä liitossa on riittänyt käänteitä. Muutama vuosi sitten Iholla-sarjan katsojat saivat hieraista silmiään, kun laulaja soitti viimeisillään raskaana olevalle vaimolleen ja kertoi pettäneensä tätä. Viime vuonna parin onnea koeteltiin, kun Reino jäi kiinni rattijuopumuksesta ja sai tuomion huumausainerikoksesta. Nyt perheessä näyttää olevan kaikki hyvin. Sekä Reino että Maria ovat julkaisseet Instagramissa kuvia perheen lomamatkalta. Mukana aurinkolomalla ovat myös pariskunnan lapset Luna ja Fidel.


Katso kuvat Silta-sarjan kulisseista! iltalehti 09:34 14.01

Suositun rikossarjan neljäs kausi ei ole ennätysverinen, vaikka ruumiita tiuhaa tahtia tuleekin, myös tänään. Taas tulee ruumiita, kun Sillan viimeiseksi jäävän kauden kolmas jakso esitetään samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Ennätysverinen neljäs tuotantokausi ei kuitenkaan ole. Niin vakuuttivat kuukausi sitten sarjan pääkäsikirjoittajapari Hans Rosenfeldt ja Camilla Ahlgren, kun Iltalehti tapasi heidät Tanskassa. - On kuolleita ollut enemmänkin, kaksikko laskeskeli, vaikkei lopullista uhrimäärää ennen sarjan esittämistä paljastanutkaan.


Uudessa suomalaiselokuvassa näyttelevä Silta-sarjan tähti: Monet taiteilijat ovat temppuilevia lapsia, joille pitäisi sanoa "Game over"! mtv 20:19 03.01

Uuden kotimaisen Viulisti-elokuvan pääosassa näyttelevä Kim Bodnia viittaa kintaalla kaikenlaisille taiteilijaelämälle. Silta-sarjan alkukausien tähti esittää nyt nerona patsastelevaa kapellimestaria. Roolihahmo on juuri sellainen tyyppi, jota Bodnia inhoaa – jos tämä leppoisa näyttelijä ketään edes pystyy inhoamaan. Bodnian mielestä kapellimestari on kuin levoton tietokonelapsi, jolle pitäisi sanoa: game over!


Tällainen Silta-sarjan päätähti on oikeasti – tiesitkö nämä seikat Saga Norénia näyttelevästä Sofia Helinistä? Järkyttyi kuopiolaisesta ruoasta Suomen-reissullaan iltasanomat 13:24 02.01

Etsivänä nerokas, mutta sosiaalisissa tilanteissa hukassa oleva. Sellainen on Silta-sarjan etsivä Saga Norén. Häntä näyttelee ruotsalainen Sofia Helin.


Tällainen Silta-sarjan päätähti on oikeasti – tiesitkö nämä viisi asiaa Saga Norénia näyttelevästä Sofia Helinistä? iltasanomat 13:24 02.01

Etsivänä nerokas, mutta sosiaalisissa tilanteissa hukassa oleva. Sellainen on Silta-sarjan etsivä Saga Norén. Häntä näyttelee ruotsalainen Sofia Helin.


Suosikkisarjan pääroolilla oli yllättävät seuraukset: Silta-tähden elämä muuttui lopullisesti – ”Se on vaikuttanut omiin aivoihini” iltasanomat 17:45 01.01

Sofia Helin sanoo Sagan näyttelemisen vaikuttaneen myös hänen omaan ajatteluunsa. IS tapasi Silta-sarjan ruotsalaistähdet Kööpenhaminassa viimeisen tuotantokauden ensi-illan yhteydessä.


Uutiset