Puljujärveä verrataan karmeassa syöksykierteessä olevaan floppihyökkääjään - "Minullakin on ollut synkkiä mielikuvia" iltalehti 12:20 16.07

Edmonton Journalin kiekkotoimittaja David Staples pohtii artikkelissaan Jesse Puljujärven potentiaalia. Suomalaishyökkääjän tulokaskausi Edmontonissa oli etenkin seuran faneille iso pettymys. Puljujärvi ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa "ylhäällä", joten loppukausi sujui AHL:ssä. Staplesin mukaan moni Edmontonissa pelkääkin, että Puljujärvi on Nail Jakupovin kaltainen floppi. Oilers varasi venäläishyökkääjän koko varaustilaisuuden ykkösenä kesällä 2012.


Suomalaisvahti sai uuden NHL-sopimuksen - kutsuuko AHL jälleen? iltalehti 20:33 14.07

Christopher Gibson jatkaa uraansa New York Islandersin organisaatiossa. Suomalaisvahti allekirjoitti jenkkiseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen, jonka arvo on 650 000 dollaria. Kyseessä on kaksisuuntainen pahvi, joten AHL:ssä mies tienaa vain 70 000 dollaria. 24-vuotias Gibson on Los Angeles Kingsin toisen kierroksen varaus kesältä 2011. Viimeiset kaksi kautta hän on kuitenkin kuulunut New York Islandersin organisaatioon. Pelejä NHL:ssä on kertynyt vasta neljä.


NHL-lupaus joutui yllättäen syöksykierteeseen - taustalta paljastui alkoholiongelma iltalehti 15:20 10.07

Calgary Flames varasi kesällä 2013 Emile Poirierin ykköskierroksella. Kanadalaishyökkääjä huudettiin NHL:n varaustilaisuudessa numerolla 22. Varauksen jälkeen nuorukainen pelasi vielä kauden QMJHL:ssä ja pari peliä AHL:ssä kovilla tehoilla. - Hän oli kentän paras pelaaja. Hän teki kaksi maalia ja antoi viisi taklausta, Calgaryn AHL-seuraa valmentanut Brad Treliving kehui nuorukaista farmidebyytin jälkeen.


NHL-unelma elää - Ville Pokka jatkaa Chicagossa iltalehti 12:39 28.06

Puolustaja Ville Pokka on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen jääkiekon NHL:ssä pelaavan Chicago Blackhawksin kanssa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan . 23-vuotias Pokka on ollut Chicagon sopimuspelaaja lokakuusta 2014 lähtien, mutta ei ole vielä pelannut ainuttakaan NHL-ottelua. Kolmena edellisenä kautena hän on pelannut AHL:ssä Rockford IceHogsin paidassa.


Henri Ikonen palaa rapakon takaa Suomeen - sopimus Jokereihin jatkoaika.com 10:22 19.06

KHL-joukkue Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa. Viimeiset kolme kautta Ikosella ovat kuluneet pääosin AHL:ssa Syracuse Crunchin riveissä.


Saako Jesse Puljujärvi huippumahdollisuuden Oilersissa? Lehti maalaa loistavat näkymät! iltalehti 22:54 16.06

Jesse Puljujärvelle ensi kausi on äärettömän tärkeä. Edmonton Oilersin laituri ei saanut kaudelle samanlaista lentävää lähtöä kuin Patrik Laine ja Sebastian Aho, mutta tehot löytyivät loppukaudella AHL:ssä. Edmonton Journal on kirjoittanut artikkelin siitä, kuinka isoihin saappaisiin suomalaisnuorukainen on ensi kaudella valmis.


Jere Sallinen Pohjois-Amerikasta takaisin Eurooppaan - siirto SHL-joukkue Örebrohon jatkoaika.com 16:20 12.05

Kuluneella kaudella AHL:ssä pelannut Jere Sallinen siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Örebrohon.


Uutiset