Etelä-Afrikan uudeksi presidentiksi nousee Cyril Ramaphosa iltalehti 11:58 15.02

Valtapuolue ANC ilmoitti valitsevansa uuden presidentin Jacob Zuman tilalle tänään. Etelä-Afrikan parlamentti valitsee tänään maan uudeksi presidentiksi Cyril Ramaphosan, maan valtapuolue ANC ilmoitti torstaina. Presidentti Jacob Zuma erosi keskiviikkoiltana tehtävästään pitkän väännön jälkeen. Zumaa syytetään useista korruptiorikoksista, ja ANC-puolue vaati hänen eroaan. Zuma on kiistänyt kaikki syytökset.


Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma eroaa virastaan iltalehti 23:09 14.02

Zuma sanoo eroavansa virastaan välittömästi. Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma on ilmoittanut eroavansa virastaan välittömästi. Hän ilmoitti asiasta keskiviikkoiltana televisiolähetyksessä. Aiemmin Zuman edustama ANC-puolue oli kehottanut häntä eroamaan tai muuten maan parlamentti olisi äänestänyt hänen luottamuksestaan torstaina.


Korruptiosyytteiden ryvettämä presidentti Zuma: Vaatimus eroamisesta on epäreilu MTV 16:44 14.02

Korruptiosyytteiden ryvettämä Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma on sanonut haastattelussa, että ANC-puolueen vaatimus hänen eroamisestaan on epäreilu.


Eroaako Etelä-Afrikan presidentti? Vastausta erovaatimukseen odotetaan tänään MTV 06:28 14.02

Etelä-Afrikan presidentiltä Jacob Zumalta odotetaan tänään vastausta maata hallitsevan ANC-puolueen esittämään erovaatimukseen.


Etelä-Afrikan ANC vaatii: presidentti Zuman on erottava iltalehti 15:41 13.02

Puolueen mukaan maan etu vaatii presidentin lähtöä. Etelä-Afrikan valtaa pitävä ANC-puolue on menettänyt lopullisesti luottamuksensa presidentti Jacob Zumaan. Puolue ilmoitti, että presidentin on erottava virastaan pikaisesti. Puolue on asettanut eron takarajaksi huomisen keskiviikon.


Uutiset