Palokellot soivat Mäntyniemessä – pelastuslaitos löysi paikalta savuttavan sähköpääkeskuksen iltasanomat 20:57 22.09

Useita hälytysajoneuvoja saapui presidentin virka-asunnolle lauantain iltana.


Vakuutuslääkärien ”ylivalta” loppuu? Ministeri: Ratkaistava välittömästi, ”traagisia tapauksia” uusisuomi 09:13 22.09

Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) haluaa Suomeen mahdollisimman pian puolueettoman tahon antamaan asiantuntijalausuntoja vakuutuslääketieteellisiä kiistoja varten. Korkein oikeus (KKO) antoi viime viikolla hallitukselle harvinaisen oma-aloitteisen lakiehdotuksen asiasta.


”Vakuutuslääkäreiden ylivalta” loppuu? – Ministeriö myöntää: Uusi puolueeton ”viranomainen” tarpeen uusisuomi 16:12 17.09

Suomeen tarvitaan puolueeton taho antamaan vakuutuslääketieteellisiä lausuntoja. Sellaista ei tällä hetkellä ole. Ministeriöissä tiedostetaan, että ongelmaan tarvitaan ratkaisu, joka edellyttää lakimuutosta.


Loppuuko ”vakuutuslääkäreiden ylivalta”? – Ministeriö myöntää: Suomeen tarvitaan uusi puolueeton ”viranomainen” uusisuomi 16:12 17.09

Suomeen tarvitaan puolueeton taho antamaan vakuutuslääketieteellisiä lausuntoja. Sellaista ei tällä hetkellä ole. Ministeriöissä tiedostetaan, että ongelmaan tarvitaan ratkaisu, joka edellyttää lakimuutosta.


Nasa laukaisi 860 miljoonan euron satelliitin – tarkkuus lähes käsittämätöntä luokkaa iltasanomat 17:44 15.09

Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasa on laukaissut kiertoradalle uuden satelliitin, jonka tehtävä on seurata maailman jääkenttien kehitystä ja parantaa ennusteita merenpinnan noususta.


Raakel Lignellin kolumni: Ihmisroska-möläytyksestä pikapotkut, häpeäpaalu oli valmis – "Ajallemme on ominaista, että häpeä räjähtää nopeammin, leviää laajemmalle ja jää päälle" MTV 08:01 15.09

Maa niele minut! Tunne on varmaan jokaiselle tuttu. Kun polttava häpeä kulkee läpi kehon, ei hokema ”moka on lahja” paljoa siinä hetkessä lohduta, Raakel Lignell kirjoittaa kolumnissaan. 


Hjallis Harkimo: ”Nyt vakuutuslääkäreiden ylivalta loppuu – uusi laki on pakko tehdä” uusisuomi 15:12 14.09

Kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo pitää hyvänä sitä, että Korkein oikeus on tehnyt hallitukselle lakiehdotuksen koskien vakuutuslääketieteellisiä lausuntoja.


KKO:lta harvinainen lakialoite hallitukselle: Suomalaisten oikeusturva vaarassa vakuutusoikeudessa – puututtava heti uusisuomi 15:08 13.09

Korkein oikeus (KKO) antoi torstaina hallitukselle harvinaisen oma-aloitteisen lakiehdotuksen, jonka takana on huoli suomalaisten oikeusturvasta vakuutusoikeudellisissa asioissa. KKO vaatii hallitusta asettamaan Valviran velvolliseksi vakuutuslääketieteellisten lausuntojen antamiseen.


Suomalaisen olympiaurheilijan jättiyllätys – testamenttasi miljoonaomaisuuden Turkuun iltasanomat 06:25 13.09

90-vuotiaana kuollut olympiaurheilija Pekka Halme jätti miljoonaomaisuutensa lääketieteellisen tutkimuksen hyväksi.


Sadoilletuhansille tärkeä lääke uhkaa loppua Suomesta iltasanomat 14:25 12.09

Kaliumtabletit ovat loppumassa Suomen apteekeista.


Satojen tuhansien eurojen pelivelkoja maksava Jenna, 33, kertoo, miten addiktio tuhoaa pelaajan: "Toipumiseen on vain yksi lääke" MTV 18:04 11.09

Peliaddiktion aiheuttamia psyykkisiä ongelmia ei oteta tarpeeksi vakavasti, perää toipuva peliaddikti, aiheesta kirjan viime viikolla julkaissut Jenna Mäkelä.


Muhoksen Pohjolakodin ex-asukkaat Kalevassa: Vessan kaakeleita ja saunaa piti pestä hammasharjalla iltasanomat 21:48 10.09

Pohjolakodin käytännöt ovat joutuneet suurennuslasin alle sen jälkeen, kun se sai elokuussa moitteet eduskunnan apulaisoikeusasiamieheltä. Pohjolakodin työntekijöitä moititaan nuorten epäasiallisesta kohtelusta ja arveluttavista käytännöistä.


F1-kuski Max Verstappenin treenivideo hämmästyttää ­­– "En ole ennen nähnyt vastaavaa" MTV 22:20 09.09

Red Bullin Max Verstappen ei ole levännyt laakereillaan tänä viikonloppuna, vaikka F1-kuskit saavat huilata tänä viikonloppuna. Kausi jatkuu ensi viikolla Singaporessa.


Alkaako pian lääkeralli Suomen ja Viron välillä? Rajat ylittävä sähköinen resepti tulee ehkä jo joulukuussa uusisuomi 15:15 08.09

Mahdollisuus ostaa Virosta lääkkeitä Suomessa määrätyllä e-reseptillä on viivästynyt. Sen piti olla mahdollista jo kesällä, mutta nyt asia on vielä avoin.


Moniveto: Nyt on Huuhkaja kynittävänä – Unkarille maksetaan velkoja takaisin iltasanomat 13:13 07.09

Takavuosina katkeraa kalkkia Suomen futismaajoukkueelle juottaneet unkarilaiset saavat toivottavasti lääkettään takaisin.


Moniveto: Nyt on Huuhkaja kynittävänä –Unkarille maksetaan velkoja takaisin iltasanomat 13:13 07.09

Takavuosina katkeraa kalkkia Suomen futismaajoukkueelle juottaneet unkarilaiset saavat toivottavasti lääkettään takaisin.


HJK Cup 2018: Katso junioreiden huippujalkapalloa suorana koko viikonlopun ajan! iltasanomat 09:59 07.09

Ilta-Sanomat näyttää junioreiden kovatasoisen jalkapalloturnauksen HJK Cupin ottelut turnauksen pääkentältä suorana lähetyksenä koko viikonlopun ajan.


Saarikon nettikolumni: Meidän terveystietomme mahdollistavat lääketieteen harppaukset – "Niitä on kohdeltava erityisen varoen" MTV 09:39 07.09

Meidän jokaisen terveystiedot ovat avain siihen, että sairauksiamme pystytään hoitamaan. Tiedot ovat myös avain siihen, että ymmärrämme sairauksista yhä enemmän ja pystymme kehittämään uusia hoitoja, kirjoittaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko MTV Uutisten nettikolumnissa. 


Raakel Lignellin kolumni: Some syö aivojemme kaipaamaa rauhaa – hermostumme pienistäkin tyhjistä tuokioista MTV 09:54 01.09

Elämä on suurelta osin turvallisen tylsää: toistoa, rutiineja, arkea, jossa ei koeta huimia nousuja ja laskuja vaan ihan vaan ollaan ja elellään. Kuka kestäisikään jatkuvaa hypetystä, draamailua tai turvattomuutta. Mutta harva enää kestää tylsiä hetkiä ilman käden hapuilua älypuhelimelle, kirjoittaa Raakel Lignell kolumnissaan.


Reinikaisen uusinnat alkavat tänään tv:ssä! iltasanomat 08:58 27.08

Reinikainen oli vastalääkettä sääntö-Suomelle jo 1980-luvulla. Nyt sarja palaa ruutuun uusintoina.


Dinamo vahvempi ja NordStream-putken murtumisesta oli kauhun onnistui” – Kärpille Trumpin itsekehu Turun kaupunki vaati vihdoin kolmen pisteen – Frank

Uutiset