Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan nuoresta rakkaastaan iltalehti 22:53 17.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoi elokuussa suhteestaan Iris Flinkkilään. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on julkaissut ensimmäisen Instagram-kuvan uudesta naisystävästään. Kaksikko ei ole suostunut yhteiskuviin julkisuudessa. Nyt Aalto on kuitenkin merkinnyt naisystävänsä Ultra Bran keikalta otettuun kuvaan. Kuvassa Flinkkilä on heijastettu lavalle keltaisessa sadetakissa. Samanlaisen sadetakkikuvan Flinkkilä itse on jakanut Instagram-sivullaan. Aalto on myös merkinnyt Flinkkilän Instagram-nimen kuvaan. Suhteen Flinkkilään tullessa ilmi Aalto oli vielä naimisissa Johanna Pietiläisen kanssa. Pietiläinen ja Aalto avioituivat elokuussa 2015.


Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan nuoresta rakkaastaan - huomasitko? iltalehti 22:53 17.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoi elokuussa suhteestaan Iris Flinkkilään. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on julkaissut ensimmäisen Instagram-kuvan uudesta naisystävästään. Kaksikko ei ole suostunut yhteiskuviin julkisuudessa. Nyt Aalto on kuitenkin merkinnyt naisystävänsä Ultra Bran keikalta otettuun kuvaan. Kuvassa Flinkkilä on heijastettu lavalle keltaisessa sadetakissa. Samanlaisen sadetakkikuvan Flinkkilä itse on jakanut Instagram-sivullaan. Aalto on myös merkinnyt Flinkkilän Instagram-nimen kuvaan. Suhteen Flinkkilään tullessa ilmi Aalto oli vielä naimisissa Johanna Pietiläisen kanssa. Pietiläinen ja Aalto avioituivat elokuussa 2015.


JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti MTV3-kanavalla – lavalla Tomas Ledin ja Saara Aalto! mtv 18:23 17.12

Lastenklinikoiden Kummien marraskuisen JouluMielelle-konsertin taltiointi esitetään MTV3-kanavalla 17.12. klo 20 alkaen.


Antti Aalto ylsi toiselle kierrokselle - Freitag juhli Engelbergin mäkikisassa iltalehti 17:56 17.12

Richard Freitag on voittanut Engelbergin mäkikisan HS140-mäessä. Saksalaisen hypyt kantoivat 137,5 metriä ja 135 metriä. Freitag sai hypyistään yhteensä 286,4 pistettä. Toiseksi kisassa tuli Kamil Stoch 274,8 pisteellä. Kolmas oli 274,7 pistettä saanut Stefan Kraft.


Antti Aalto käänsi mäkisopan päälaelleen – asemat pysyivät toisella kierroksella MTV 16:47 17.12

Antti Aalto käänsi tilanteen eilisestä päälaelleen, kun hän täpärän karsiutumisen sijaan hyppäsi viimeisenä miehenä toiselle kierrokselle mäkihypyn maailmancup-kilpailussa Sveitsin Engelbergissä. Aalto pysyi myös toisella kierroksella 30:ntenä.


Antti Aalto käänsi mäkisopan päälaelleen – viimeisenä miehenä toiselle kierrokselle MTV 16:15 17.12

Antti Aalto käänsi tilanteen eilisestä päälaelleen, kun hän täpärän karsiutumisen sijaan hyppäsi viimeisenä miehenä toiselle kierrokselle mäkihypyn maailmancup-kilpailussa Sveitsin Engelbergissä.


Tienaatko yhtä paljon kuin Saara Aalto tai Kalle Palander? Katso jättilistalta, kuka julkkis on tulokaimasi! iltasanomat 13:31 17.12

Tämä listaus paljastaa, kuka julkisuuden henkilö tienaa yhtä paljon kuin sinä.


Maali-iloittelulla joululoman viettoon jatkoaika.com 21:00 16.12

SaPKo voitti RoKin lauantai-illan maalikarkeloissa lukemin 6-5. Peli aaltoili päästä päähän ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa vuorotellen. Ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla, kun Matias Lainio ohitti Rasmus Reijolan ja varmisti SaPKolle kahden pisteen voiton.


Antti Aalto jäi niukasti pisteiltä mäkihyppycupissa – "Ei ollut olosuhteet ihan minun puolella" iltasanomat 20:59 16.12

Suomalaiset jäivät vaille menestystä lauantain mäkikisassa.


Engelbergin mäkikisasta uskomaton trilleri - Aalto jäi niukasti ulos toiselta kierrokselta: ”Ei ollut olosuhteet minun puolellani” iltalehti 20:22 16.12

Norjan Anders Fannemel on voittanut Engelbergissä käydyn maailmancupin osakilpailun. Saksan Richard Freitag jäi kakkoseksi vain 0,1 pisteen erolla. Kolmas oli Puolan Kamil Stoch. Suomalaisia ei toisella kierroksella nähty, sillä eilisestä karsinnasta ainoana sinivalkoisena kisaan selvinnyt Antti Aalto jäi sijalle 32. Aallon ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 117 metriä, mikä tuotti 102,4 pistettä.


Antti Aalto putosi hiuksenhienosti toiselta kierrokselta – Fannemel vielä täpärämpään voittoon MTV 19:01 16.12

Antti Aalto jäi vain 0,9 pisteen päähän toisen kierroksen paikasta mäkihypyn maailmancupissa Sveitsin Engelbergin kisassa.


Aaltosten elämä muuttui täysin, kun he muuttivat Suomen eteläisimpään paikkaan – lue, millaisia ihmisiä asuu Suomen ääripisteissä iltasanomat 18:30 16.12

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ISTV kävi Suomen ääripisteissä. Sieltä löytyi mukavia ja mielenkiintoisia ihmisiä.


Karvas karsiutuminen! Antti Aalto putosi täpärästi toiselta kierrokselta MTV 18:03 16.12

Antti Aalto jäi vain 0,7 pisteen päähän toisen kierroksen paikasta mäkihypyn maailmancupissa Sveitsin Engelbergin kisassa.


Touko Aalto laskeneista kannatus­luvuista: ”Puheen­vuoroja ei saada, vaikka kuinka painetaan p-painiketta” iltasanomat 16:33 16.12

Julkisuuden valokeilassa syksyn ajan elänyt vihreiden puheenjohtaja on huomannut kohujen seuraavan toistaan. Hän arvioi vihreiden parlamentaarisen painoarvon kaventuneen perussuomalaisten siirryttyä oppositioon.


Aalto ainoana suomalaisena huomiseen mäkikisaan MTV 20:39 15.12

Antti Aalto hyppäsi ainoana suomalaisena huomiseen kilpailuun Svetisin Engelbergissä.


Ultra Bra palaa tänään - Terhi Kokkonen myöntää: ”Tämä vuosi on ollut kaikille Ultra Brassa rankka” iltalehti 09:06 15.12

Ultra Bra esiintyy tänä viikonloppuna kolmesti Hartwall-areenalla. Sen jälkeen yhtyeen tarina on lopullisesti ohitse, kertoo yhtyeen laulaja Terhi Kokkonen Iltalehdelle. - Kyllä tämä on tässä, enempää keikkoja ei tule. Vuosi on ollut meille rankka, ja Ultra Bra on vienyt ison osan ajasta vaikka keikkoja ei ole niin montaa ollutkaan, yksi yhtyeen laulajista, Terhi Kokkonen, kertoo Iltalehdelle. Kokkosella itsellään on ollut todella kiireistä, sillä hän on juuri valmistumassa Aalto-yliopistosta, jonne hän ohjasi lopputyönään ensimmäisen elokuvansa, keikkoja on riittänyt Scandinavian Music Groupin kanssa ja samalla on pitänyt miettiä Ultra Bran konsertteja.


Saara Aalto etsii itselleen tuottajaa - toivoo biisin valmistuvan viikossa iltalehti 10:49 14.12

Saara Aalto on jälleen turvautunut Facebookin apuun työntekijän metsästämisessä. Saara Aalto etsii Facebookissa tuottajaa. - Etsin kiireellisesti tuottajaa pääkaupunkiseudulta, joka ehtis viikossa tehdä yhdestä biisistä hyvälaatuisen demon mulle. Nimiä? Kellä on aikaa tähän aikaan vuodesta apuaaa, Saara kirjoittaa.


Joulutarinakalenterin luukku 14: Poliisihälytys pajalle iltasanomat 07:00 14.12

Kuuntele päiväkoti Kanavan eskariryhmä Aaltojen kirjoittama joulutarina.


BBC virnuilee Paavo Nurmen patsaalle - ihmettelee alastomuutta: ”Missä he tekivät taustatyönsä?” iltalehti 12:01 13.12

Wäinö Aaltosen Paavo Nurmen juoksijapatsas valmistui vuonna 1925. BBC julkaisi tiistaina verkkosivuillaan jutun, jossa esitellään oudoimpia patsaita urheilumaailmasta. Jutun innoittajana on tuore Diego Maradonan patsas, joka ei ole kaikkien mielestä aivan esikuvansa näköinen. Maradonan lisäksi jutussa esitellään kuusi vanhempaa patsasta. Joukossa on Paavo Nurmen juoksijapatsas, Wäinö Aaltosen pronssinen kokovartaloveistos.


Näin jättiaaltoja ja lumikaaoksia aiheuttanut Ana-myrsky pyyhkäisee yli Suomen - vaikutukset näkyvät koko maassa iltalehti 17:00 11.12

Etelään tulee kunnolla lunta. Euroopan monin paikoin sekaisin saanut Ana-myrsky, tai mitä siitä on jäljellä, iskee Suomeen tiistaina aamuyöllä. Ilmatieteen laitoksen meteorologi Nina Karusto povaa, että lumisade alkaa heikkona, mutta kiihtyy tiistaipäivän aikana. Myrskytuulia ei Suomessa enää pitäisi olla.


Uutiset