Korkein oikeus ei antanut valituslupaa Aalto-yliopiston entiselle rehtorille – irtisanoi luottamusmiehen laittomasti MTV 13:29 13.02

Korkein oikeus on hylännyt Aalto-yliopiston rehtorina toimineen Tuula Teeren valituslupahakemuksen. Helsingin hovioikeuden tuomio jää näin voimaan.


Opiskelijajärjestö KY tuomitsee rasistisia piirteitä saaneen opiskelijajuhlan iltalehti 05:59 11.02

Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) puheenjohtaja Kari Karttunen painottaa, että hänen edustamansa opiskelijajärjestö tuomitsee rasismin. Ylioppilaslehti Aino kertoi viime torstaina, että kauppatieteiden ylioppilaiden tiloissa Espoon Otaniemessä järjestettiin viime syksynä juhlat, joissa oli rasististen vitsien keksimistä. - Tässä on sattunut virhearvio, mutta kyse on yksittäistapauksesta. Itse en ole laajemmassa skaalassa rasismia kokenut tai nähnyt. Tällaiseen varmasti puututtaisiin. Luonnollisesti KY tuomitsee rasismin ja syrjinnän, Karttunen toteaa.


Murhasta tuomittu väitteli tohtoriksi vartijoiden silmien alla Espoossa – nautti pullakahvit ja palasi vankilaan iltasanomat 17:23 12.01

Aalto-yliopiston sähkötekniikan ja automaation laitoksen johtaja, professori Jorma Kyyrän mukaan väitöstilaisuus oli tavanomainen muutamaa pientä poikkeusta lukuun ottamatta.


Uutiset