Selviääkö pian, kuka surmasi Pasi Aaltosen kotiinsa? Yli 15 vuoden takainen henkirikos odottaa yhä ratkaisuaan, mutta poliisi on toiveikas MTV 06:47 07.07

Kotiinsa surmatun 38-vuotiaan Pasi Aaltosen tapaus on yhä mysteeri. Poliisi ei ole tavoittanut tuntemattomaksi jäänyttä tekijää yli 15 vuotta jatkuneista ponnisteluista huolimatta, mutta on toiveikas tapauksen ratkeamisen suhteen. Tutkinnanjohtajan mukaan tehtävää riittää vielä.


Vahvistus: Juhamatti Aaltosen uudelle seuralle sinetti – ura jatkuu SHL:ssä MTV 15:57 29.06

Juhamatti Aaltonen siirtyy SHL-seura Skellefteå AIK:n riveihin.


Juhamatti Aaltosen ura jatkuu Ruotsissa - siirtyy Skellefteå AIK:n riveihin jatkoaika.com 14:31 29.06

Juhamatti Aaltonen on tehnyt kahden vuoden sopimuksen SHL-seura Skellefteå AIK:n kanssa. Näin ollen hän palaa Ruotsiin lyhyen Sveitsin visiitin jälkeen.


NHL:n Toronto Maple Leafs tarrasi suomalaishyökkääjän oikeuksiin MTV 21:34 25.06

Toronto Maple Leafs pitää hyökkääjä Miro Aaltosen NHL-oikeudet.


Leijona-hyökkääjä juhlii mestaruutta Pohjois-Amerikassa uusisuomi 10:36 15.06

Leijonista tuttu hyökkääjä Miro Aaltonen päätti ensimmäisen kautensa Pohjois-Amerikassa mestaruuteen. Aaltosen edustama Toronto Marlies voitti farmiliiga AHL:n mestaruuden, Calder Cupin.


Historiallinen temppu! Miro Aaltonen juhlii AHL-mestaruutta kutkuttavien vaiheiden jälkeen MTV 07:18 15.06

Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies juhlii historiansa ensimmäistä jääkiekon AHL-mestaruutta. Toronto Maple Leafsin farmiseura kukisti Texas Starsin AHL:n finaalisarjassa jännittävien vaiheiden jälkeen voitoin 4–3.


AHL:n suomalaistähti kruunasi debyyttikauden mestaruuteen iltasanomat 05:05 15.06

Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies on tuore AHL:n mestari.


Ratkaisu seiskapeliin! Roope Hintzin Texas kellisti Miro Aaltosen Toronton kuudennessa AHL-finaalissa MTV 06:18 13.06

Miro Aaltosen edustama Toronto Marlies ei pystynyt ratkaisemaan AHL:n Calder Cup -mesraruutta kotikentällään kuudennessa finaalissa, vaan Roope Hintzin Texas Stars venytti ratkaisun seitsemänteen otteluun. Kuudes finaali päättyi Texasin 5–2 varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.


Finaalisarja tasoihin! Roope Hintzin joukkue pimensi Miro Aaltosen tähdittämän tehotrion MTV 07:10 04.06

Roope Hintzin Texas Stars voitti lukemin 2-1 Miro Aaltosen Toronto Marliesin jääkiekon AHL-liigan loppuottelussa sunnuntai-maanantai-yönä Suomen aikaa. Loppuottelusarja on nyt tilanteessa 1-1.


Miro Aaltosen KHL-kausi päättyi viime vuonna jo helmikuussa – nyt hän aloittaa kannujahdin Torontossa vasta kesäkuussa! iltasanomat 21:56 02.06

Miro Aaltonen ja Roope Hintz aloittavat lauantai-iltana taistelun Calder Cupista.


Roope Hintz nousi Texasin sankariksi – iski AHL:n finaalipaikan varmistaneen maalin iltasanomat 11:22 29.05

Texas Stars kohtaa finaalissa Miro Aaltosen Toronto Marliesin.


Kaupunginvaltuutetulta raju aloite: Lahti julistettava Suomen amfetamiinipääkaupungiksi iltalehti 06:06 17.05

Lahden kaupunginvaltuutettu Kalle Aaltonen (Pro Lahti) teki maanantaina kolme valtuustoaloitetta kaupunkia vaivaavan huumeongelman kuriin saamiseksi. Ensimmäiseksi Aaltonen esittää, että Lahden kaupunki julistautuu Suomen amfetamiinipääkaupungiksi. Aaltosen aloitteen tarkoituksena on herättää lahtelaiset päättäjät ja virkamiehet äärimmäisen vakavaan ongelmaan. - Huumeongelma on todella paha Lahdessa ja siltä on suljettu kokonaan silmät. Tilanteen vakavuutta ei tajuta. Kaduilla ei ole enää vanhan kansan juoppoja vaan aggressiivisia sekakäyttäjiä. Miksi narkkarit saavat öykkäröidä keskellä kaupunkia? Aaltonen kysyy.


HUSin sote-vastaava: Sote-uudistuksessa miljardiluokan kupru - ”pöyristyttävää veronmaksajien kannalta” iltalehti 14:23 09.05

HUS-kuntayhtymän sote-valmistelusta vastaavan yhteyspäällikkö Janne Aaltosen mukaan kukaan ei ole missään pystynyt sanomaan, mitä soten valinnanvapaus maksaa. Heitä, jotka eivät julkisia palveluja käytä, ovat esimerkiksi työterveyshuollon ja opiskelijoiden oman terveydenhuollon piirissä olevat sekä he, joilla on vakuutusyhtiöstä otettu terveysvakuutus. - Sillä, käyttääkö henkilö sote-keskuksen palveluja, ei ole kapitaation suuruuden eikä maksamisen kannalta mitään merkitystä, HUS-kuntayhtymän sote-valmistelusta vastaava yhteyspäällikkö Janne Aaltonen sanoo.


Linnan juhlissa Sauli Niinistölle laulanut veteraani Markus Aaltonen täytti tänään 100 vuotta - presidenttiparin onnittelu herkisti: ”Huomaavaista” iltalehti 20:39 25.04

Täysi seurakuntatalo juhli Eurassa satavuotiasta huumori- ja laulumiestä. Markus Aaltonen viihdytti satavuotisjuhlayleisöä omalla laulullaan, jonka esitti myös Linnan juhlissa. Eurassa Satakunnassa juhlittiin keskiviikkona Markus Aaltosen satavuotisjuhlaa. Hän kertoo puhelimitse kotoaan Iltalehdelle, että juhlatunnelma oli hyvä, yleisö eli mukana ja 150 vierasta poistui tyytyväisinä seurakuntatalolta, joka oli täpötäynnä juhlapäivänä.


Missä Juhamatti Aaltosen ura jatkuu? – Agentti paljastaa ykkösvaihtoehdon MTV 07:13 10.04

Sveitsin jääkiekkoliigaa kevätkaudella pelanneen Juhamatti Aaltosen ykkösvaihtoehto ensi kaudeksi on sama sarja, sanoo hänen agenttinsa Juuso Pulliainen.


Raportti suomalaisen jalkapallon olemuksesta julki - ex-maajoukkuehyökkääjän näkemys kovaa ydintä iltalehti 12:04 22.03

San Siron maalillaan hiljentäneen Mika Aaltosen pohdinta suomalaisen jalkapallon olemuksesta on julkaistu. Mika Aaltosen mukaan keskusteluja on käyty puolitoista vuotta eri lajien ja eri alojen edustajien kanssa. Aaltosen raportin kovinta ydintä on kykyjenetsijä Mika Lipposen näkemys lahjakkuudesta. Lipposen mielestä valmentajia voi valmentaa katsomaan peliä pelaajan ominaisuuksien kautta. Kauppatieteitten tohtori, entinen ammattilaisjalkapalloilija Mika Aaltonen kertoi viime perjantaina medialle 30-sivuisesta raportistaan nimeltä Rohkeasti suomalainen.


joilla ei kaksi vuotta kestäneen kuultavaksi ”Voisi auttaa MM-finaalia – Niinistö meni päättyä ensi yönä Pyhärannan kunta Tajusimme paluumatkalla olevamme

Uutiset