Remu Aaltosen viimeinen keikka alkoi vauhdikkaasti - kitarasoolo ja ilotulitus! iltalehti 20:26 20.01

Remu Aaltosen Last Call -keikka on alkanut Helsingin Jäähallissa. Remu Aaltonen kehotti jo aiemmin Iltalehden haastattelussa ihmisiä varautumaan jäähyväiskeikalle tietyin varustein. - Ottakaa kypärä mukaan, Aaltonen kehotti ennen jäähyväiskeikkaansa.


Palloliiton puheenjohtajaksi valittu Ari Lahti jatkaa KuPSin pääomistajana – väistyy seuran johdosta iltasanomat 18:30 20.01

Ari Lahti kukisti puheenjohtajavaalissa Ville Niinistön ja Mika Aaltosen.


Remun jäähyväiskeikalle myyty jo 7000 lippua – suora lähetys ISTV:ssä lauantaina klo 20 iltasanomat 20:10 19.01

Aaltosen viimeisen keikan liput myytäneen loppuun.


Ystävä kertoo Remu Aaltosen suorastaan yliluonnollisista kyvyistä – aisti bänditoverinsa kuoleman: ”Tiesin heti, mitä on tapahtunut” iltasanomat 17:53 19.01

Lasse Norres on Remu Aaltosen pitkäaikainen ystävä ja yhteistyökumppani.


Uransa lopettavan Remu Aaltosen levy nousi listaykköseksi - viimeksi ykkösenä 80-luvulla iltalehti 15:02 17.01

Remu Aaltosen 70-vuotispäivien kunniaksi julkaistu Live at Tullikamari -albumi nousi heti fyysisen albumilistan ykköseksi. Videolla Remu kommentoi levynsä menestystä. Suomalaisen rockin kummisetä, pitkän uransa ensi lauantaina 20. tammikuuta lopettava Remu Aaltonen täytti 70 vuotta viime keskiviikkona 10. päivä tammikuuta 2018.


Remu Aaltonen herkistyi viimeisissä treeneissään - terveiset taivaaseen Cisselle ja Albertille iltalehti 09:20 17.01

Iltalehti pääsi seuraamaan Remu Aaltosen viimeisiä bänditreenejä, joissa rock-legenda käskytti niin eläviä kuin kuolleitakin. Remu Aaltonen liikuttui viimeisissä bänditreeneissään. Iltalehti sai kunnian seurata Remu Aaltosen ja Hurriganesin viimeisiä bänditreenejä ennen lauantaina pidettävää Last Call -nimistä jäähyväiskeikkaa.


Remu Aaltosen lapset huomanneet erikoisia piirteitä 70 vuotta täyttäneessä rokki-ikonissa:”Faija on taikaukko!” iltasanomat 14:56 13.01

Remun perheen kertomukset maalaavat kuvan pyyteettömästä taiteilijasta, josta tulee koko ajan esiin pehmeitä puolia.


Lahden jäteaseman iso palo saatu hallintaan - palon syy ei ole selvinnyt iltalehti 20:55 12.01

Tulessa oleva rakennus oli noin sata metriä pitkä lajittelukeskus. Myös rakennuksen ulkopuolella olleet energiäjätekasat olivat tulessa. Lahden jäteasemalla tänään hieman ennen kello 18 alkanut palo on saatu hallintaan. Palo sai aluepalopäällikkö Jani Aaltosen mukaan alkunsa ilmeisesti energiajätekasasta. Palo oli levinnyt kuljetinta pitkin eri puolille lajitteluhallin sisä- ja ulkopuolella.


Lähde: Juhamatti Aaltosta kaupataan toiseen ruotsalaisseuraan MTV 20:05 10.01

Rögle neuvottelee Juhamatti Aaltosen kauppaamisesta Malmöön, uutisoi Helsingborgs Dagbladet -lehti.


Agentti vahvistaa: Juhamatti Aaltonen on lähdössä – pöydällä muutama vaihtoehto MTV 19:49 10.01

Juhamatti Aaltosen agentin Juuso Pullaisen mukaan suomalaistaituri on lähtemässä Röglestä. Heillä on Aaltosen kanssa pöydällä muutama vaihtoehto.


Seurapomolta tyly tölväisy Juhamatti Aaltosesta: ”Mitä me hänellä teemme?” iltalehti 16:40 10.01

Maalintekijätilastoihin ryminällä palannut Juhamatti Aaltonen on Ruotsissa siirtohuhujen kohteena. Aaltonen kiekkoilee tällä hetkellä Ruotsin SHL:n häntäpään Röglessä. Maalihanat olivat syksyllä siinä määrin tukossa, että mies ajautui katsomoon ja potkuhuhujen keskiöön. Suomalaistaituri kuitenkin näytti viikonloppuna epäilijöille närhen munat, kun hän moukaroi tyylipuhtaan hattutempun sarjakärki Växjön verkkoon vain kuudessa minuutissa. Tästäkin huolimatta Aaltosen maisemanvaihto on edelleen huhuissa. Helsingborg Dagblad -lehden tietojen mukaan Rögle ja arkkivihollinen Malmö puuhaavat pelaajavaihtokauppaa. Lehden mukaan Aaltonen olisi suuntaamassa Malmöön, ja vaihdossa Rögle saisi 23-vuotiaan Daniel Zaarin.


Remu Aaltonen 70 vuotta - lue kooste Remun hulvattomista lausunnoista: ”Mun verestä voi löytyä mitä vaan” iltalehti 10:20 10.01

Rokkari Remu Aaltonen on legenda ja sanataituri, jonka perässä toimittajienkin on vaikea pysyä mukana. Remu Aaltonen Iltalehden sanaleikissä. Haastattelu tehty vuosi sitten tammikuussa 2017. Vuosien varrella Remu Aaltosen haastatteluista on syntynyt monta, nauruhermoja kutkuttelevia lauseita.


Rocklegenda Remu Aaltonen täyttää 70 vuotta – Tiedätkö, mikä on Hurriganesin soitetuin kappale nykyisin? iltasanomat 07:55 10.01

Tekijänoikeusjärjestö Gramex selvitti Remu Aaltosen 70-vuotispäivän kunniaksi Hurriganesin tämän päivän soitetuimmat biisit.


Ralliteiden professorin Rauno Aaltosen huima lukema: ”Olen kouluttanut noin 20 000 ihmistä ajamaan autoa paremmin” iltasanomat 07:12 07.01

Lentävä suomalainen Rauno Aaltonen täyttää 80 vuotta.


Video: Näin rakentui Juhamatti Aaltosen hattutemppu – suorastaan nöyryytti Ruotsin maajoukkuevahtia MTV 18:11 06.01

Jääkiekkoliiga SHL:n lauantain kierroksella Röglen suomalaishyökkääjä Juhamatti Aaltonen oli hurjassa iskussa. Ottelussa Växjötä vastaan Aaltonen iski hattutempun alle 12 minuutissa.


Tämäkö mies saamassa potkut? Juhamatti Aaltonen täräytti hattutempun kuudessa minuutissa! iltalehti 17:03 06.01

Juhamatti Aaltonen ei mahtunut SHL-seura Röglen kokoonpanoon torstaina, eikä hänen tulevaisuutensa seurassa näyttänyt vakaalta. Ruotsalaisseura Röglen urheilutoimenjohtaja Chris Abbott kertoi aiemmin tällä viikolla harkitsevansa Aaltosen kauppaamista muualle. - En ole vakuuttunut, että hän saavuttaa täyttä potentiaaliaan meillä, enkä ole vakuuttunut siitä, että hän jatkaa riveissämme - että hän olisi "the guy", Abbott sanoi Helsingborgs Dagbladille.


Seura uhkasi potkuilla – Juhamatti Aaltonen vastasi latomalla hattutempun 12 minuutissa! iltasanomat 17:00 06.01

Juhamatti Aaltosen kausi Ruotsin SHL:ssä on ollut raskas. Lauantaina hän kuitenkin palasi joukkueensa kokoonpanoon komealla tavalla.


Juhamatti Aaltonen saamassa potkut - ”En ole vakuuttunut, että hän jatkaa riveissämme” iltalehti 22:02 03.01

Juhamatti Aaltosen tilanne Röglessä enteilee potkuja. Viime kauden päätteeksi isolla hehkulla ruotsalaisseura Rögleen palannut Juhamatti Aaltonen ei välttämättä jatka joukkueessa kauden loppuun asti. SHL-seuran urheilutoimenjohtaja Chris Abbott myöntää, että Aaltonen on juuri nyt potku-uhan alla.


Uutiset