KRP:n pomo vaatii päästä oikeudenkäynnistä ennen syytteiden syväkäsittelyä MTV 16:42 08.10

Helsingin käräjäoikeus arvioi jo oikeudenkäynnin alkumetreillä, onko keskusrikospoliisin virasta pidätetyn päällikön Robin Lardotin syyttämiselle oikeudellisia perusteita. Myös Helsingin poliisin hyllytetyn päällikön Lasse Aapion puolustus vihjaisi samantyyppisen vaatimuksen jättämisestä.


Helsingin poliisipäällikkö Aapion sijaiseksi nimitettiin Tomi Vuori iltasanomat 14:37 04.07

Poliisihallitus nimitti Aapiolle sijaisen.


"Minulla on poliisin sydän ja juristin aivot" – Hyllytetty poliisipäällikkö Aapio muistaa uraltaan kuolemaan ja pitkiin käräjiin päättyneen piirityksen MTV 10:32 17.05

Sisäministeriö päätti tänään pidättää Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virantoimituksesta. Valtakunnansyyttäjä nosti häntä vastaan syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Hänen epäillään laiminlyöneen Jari Aarnion johtaman Helsingin huumepoliisin valvontaa vuosina 2012-13.


Sisäministeri Kai Mykkänen luottaa yhä poliisiin – "Aarnio on yksittäistapaus 7200 poliisimiehestä" MTV 23:05 16.05

Sisäministeriö päätti tänään pidättää Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virantoimituksesta. Häntä vastaan on nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on sitä mieltä, että kansalasiten luottamus poliisin on ongelmista huolimatta yhä korkealla.


Lasse Aapion virastapidätys voimaan heti – Helsingin poliisiin etsitään pian uutta päällikköä MTV 19:50 16.05

Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virasta pidättäminen tulee voimaan heti, kertoo sisäministeriö.


Poliisipäällikkö Lasse Aapio pidätetään virastaan MTV 14:47 16.05

Sisäministeriö on päättänyt pidättää Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapion virantoimituksesta. Aapiota vastaan on aiemmin nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta.


Helsingin poliisipäällikkö pidätetään virastaan - Sisäministeri Mykkänen: ”Kansalaisten luottamusta poliisiin on varjeltava” iltalehti 13:34 16.05

Sisäministeriö on päättänyt pidättää virkavelvollisuuden rikkomisesta syytetyn Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapion virantoimituksesta. Sisäministeriön mukaan Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapion pidätetään virantoimituksesta, kunnes häntä vastaan nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta on käsitelty tuomioistuimessa. - Virasta pidättäminen ei ole kannanotto Aapion syyllisyyteen tai syyttömyyteen. Katsoimme, ettei Aapiolla ole edellytyksiä johtaa Helsingin poliisilaitosta oikeusprosessin aikana. Kansalaisten luottamusta poliisiin ja muihin viranomaisiin on varjeltava kaikissa tilanteissa, sisäministeri Kai Mykkänen perustelee tiedotteessa.


Näin järkyttävää räpeltämistä ei ole MM-lätkässä nähty kuuteen vuoteen - tilastot umpisurkean Etelä-Korean taustalla kertovat karua kieltä iltalehti 11:55 10.05

1-8, 0-10, 0-5, 1-6. Kyllä vain, nämä ovat miesten MM-tason jääkiekkomaan neljän ensimmäisen ottelun tulokset. Yllättäen MM-kisojen pääsarjaan nousseen Etelä-Korean visiitti kirkkaisiin parrasvaloihin on jäämässä todella lyhyeksi. Vaikka kotiolympialaisissaan maa esiintyi pirteästi ja ajoi ajoittain jopa Leijonat ahtaalle, on pelaajamateriaalien puolesta kovatasoisempi MM-turnaus lyönyt märän rätin kiekkokääpiön kasvoille. Korealaiset operoivat MM-jäillä suunnilleen samalla materiaalilla kuin Pyeongchangissa, kun taas vastustajat ovat haalineet kosolti vahvikkeita NHL-jäiltä. Tulos on ollut murhaava: neljä ottelua, nolla pistettä, maaliero -27.


Professori: Helsingin poliisipäällikkö pitäisi hyllyttää oikeudenkäynnin ajaksi MTV 17:37 04.05

Sisäministeriössä on käynnissä hallinnollinen menettely Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion mahdollisesta virantoimituksesta pidättämisestä. Aapiolle on varattu mahdollisuus tulla kuulluksi kahden viikon sisällä, minkä jälkeen sisäministeriö päättää hänen asemastaan.


Ministeriö pohtii virkarikoksista syytetyn Helsingin poliisipäällikön mahdollista hyllyttämistä iltasanomat 14:34 04.05

Sisäministeriössä on käynnissä hallinnollinen prosessi Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion mahdollisesta virantoimituksesta pidättämisestä, tiedottaa sisäministeriö.


Sisäministeriö päättää poliisipäällikkö Aapion asemasta parin viikon päästä MTV 14:28 04.05

Sisäministeriössä on käynnissä hallinnollinen prosessi Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion mahdollisesta virantoimituksesta pidättämisestä, tiedottaa sisäministeriö.


Sisäministeriö tutkii poliisipomon hyllyttämistä – sai virkarikossyytteen Aarnio-haarassa uusisuomi 14:02 04.05

Sisäministeriö selvittää Lasse Aapion edellytyksiä hoitaa tehtäväänsä. Hän on yksi kolmesta tällä viikolla syytteen saaneesta poliisijohtajasta.


Suomi kohtaa jalkapallokääpiön - Markku Kanerva julkaisi avauksen iltalehti 17:51 26.03

Suomi kohtaa Maltan A-maaottelussa Belekissä. Päävalmentaja Markku Kanerva nimesi aloituskokoonpanon. Malta on Fifa-rankingissa Euroopan kolmanneksi huonoin. Taakse jäävät vain San Marino ja Gibraltar.


joukkueenjohtaja Pojat kertoo kiusaamisesta kertoo kiusaamista Laine katkaisi maalittoman loppu Säässä tapahtuu operaatiossa Vesilahdella Pukki-riippuvainen

Uutiset