Valeprofiili Facebookissa - Jari Aarnio joutui identiteettivarkauden uhriksi iltalehti 20:10 24.05

Tutkintavankeudessa istuvan Jari Aarnion nimissä on tehty Facebook-profiili, johon päivitetään perättömiä tietoja ja myydään hänen kuvallaan varustettuja ”tukituotteita”. Facebook kieltäytyi poistamasta väärennettyä profiilia. Toistaiseksi tuntematon identiteettivaras tai -varkaat ovat luoneet Facebookiin erehdyttävästi aidonnäköisen profiilin Jari Aarniosta. Sivusto on varsin tuore: sen ensimmäinen päivitys on merkattu tehdyksi 16. toukokuuta: "vihdoin viikon lomille". Päivitykseen on liitetty kuva Vantaan vankilasta.


Kari Hietalahti huumepoliisi Jari Aarnion jalanjäljillä: ”Mua lihavoitettiin rooliin” iltalehti 13:24 23.05

Huumepoliisi Jari Aarniota näyttelevällä Kari Hietalahdella on edessä poikkeuksellinen kesä, sillä hän saa nauttia pitkistä vapaista. Entistä huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota Nelosen uutuussarjassa näyttelevän Kari "Hissu" Hietalahden, 53, kalenteri ammottaa tyhjyyttään kesän ajaksi. Hietalahtea se ei tosin haittaa, sillä hän on ollut täystyöllistetty viime ajat draamasarjarooliensa takia. - Kyllähän kesällä jotain olisi voinut tehdä, mutta käyhän se näinkin. Olen tehnyt nyt niin paljon, näyttelijä sanoo Iltalehdelle.


Syyttäjä: Vankilan apulaisjohtaja luovutti tietoja Aarniolle, koska he olivat ystäviä – Virkasalaisuuden rikkomissyytettä käsiteltiin hovissa MTV 18:12 22.05

Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion huume- ja virkarikosjutussa taitettiin tiistaina peistä siitä, kuinka laajasti Jokelan vankilan apulaisjohtaja sai luovuttaa tietoja Aarniolle.


Puolustus: Vankilan apulaisjohtaja luovutti tietoja Aarniolle, koska he olivat ystäviä – Virkasalaisuuden rikkomissyytettä käsiteltiin hovissa MTV 18:12 22.05

Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion huume- ja virkarikosjutussa taitettiin tiistaina peistä siitä, kuinka laajasti Jokelan vankilan apulaisjohtaja sai luovuttaa tietoja Aarniolle.


Aarniosta potkua vaalikampanjalle? Valtakunnansyyttäjä selvittää syyttäjän lausuntoja iltalehti 13:33 21.05

Valtakunnansyyttäjä on ryhtynyt selvittämään Aarnio-syyttäjän Pihla Keto-Huovisen lausuntoja julkisuudessa. Omaa vaalikampanjaansa käyvä Keto-Huovinen on ottanut vahvasti kantaa hovioikeudessa parhaillaan ajamaansa vyyhtiin. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on pyytänyt kihlakunnansyyttäjä Pihla Keto-Huoviselta selvitystä tämän antamista lausunnoista. Mäntsälän kunnanvaltuustossa kokoomuksen edustajana istuva Keto-Huovinen totesi jo ennen viime kevään kunnallisvaaleja, että Jari Aarnio "ei päästänyt oikeudenkäyntiä etenemään normaalisti".


Hovioikeus: Kertomusta Aarnion vuotamista tiedoista voidaan käyttää oikeudessa MTV 17:59 18.05

Hovioikeus linjasi perjantaina, että aiemmin oikeudessa hyödyntämätöntä kertomusta Jari Aarnion vuotamista tiedoista voidaan käyttää oikeudessa.


"Minulla on poliisin sydän ja juristin aivot" – Hyllytetty poliisipäällikkö Aapio muistaa uraltaan kuolemaan ja pitkiin käräjiin päättyneen piirityksen MTV 10:32 17.05

Sisäministeriö päätti tänään pidättää Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virantoimituksesta. Valtakunnansyyttäjä nosti häntä vastaan syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Hänen epäillään laiminlyöneen Jari Aarnion johtaman Helsingin huumepoliisin valvontaa vuosina 2012-13.


Sisäministeri Kai Mykkänen luottaa yhä poliisiin – "Aarnio on yksittäistapaus 7200 poliisimiehestä" MTV 23:05 16.05

Sisäministeriö päätti tänään pidättää Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virantoimituksesta. Häntä vastaan on nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on sitä mieltä, että kansalasiten luottamus poliisin on ongelmista huolimatta yhä korkealla.


Jari Aarnio Radio Rockilla oikeudenkäyntiensä kestosta: "Luulen, että se on kirkkaasti Suomen ennätys" MTV 18:51 16.05

Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio kertoi tänä aamuna Radio Rockin Korporaation haastattelussa vierailleensa marraskuussa 2013 tapahtuneen kiinniottonsa jälkeen oikeussaleissa yhteensä noin 250 kertaa.


Viime kesänä naimisiin mennyt Satu Aarnio: ”Hyvä parisuhde on voimavarani kaikkeen” iltalehti 12:20 10.05

Satu Aarnio teki elämässään suunnanmuutoksen ja jätti vanhan taakseen. Nyt elämässä on hyvä parisuhde ja mielenkiintoinen työ. Satu Aarniota (o.s. Tuomisto), vuoden 2008 Miss Suomea, pyydettiin AVA:n Kaunis elämä -ohjelmaan. Hän kieltäytyi joutui päällekkäisyyksien takia. - Mietin, onko elämässäni tapahtunut mitään erikoista. Kolhuista ja suruista isoin on ollut isän poismeno oman käden kautta. Suruni ovat kuitenkin olleet jokaisen kohdalle osuvia.


Vanhat tutkinnat salattiin Aarniolta: Kymmeniä samanlaisia tynnyreitä - sisällä eri huumeita iltalehti 05:51 05.05

Jari Aarnioon liitetyt kuusi hasistynnyriä ovat vain osa Hollannista peräisin olevista kymmenistä täysin samanlaisista tynnyreistä. Niistä on löytynyt mm. marihuanaa ja kokaiinijäämiä. Jari Aarnion oikeusprosessi on tähän mennessä kestänyt jo kolme vuotta. Kuitenkin vasta tänä keväänä Aarnion puolustukselle on selvinnyt, että jo ”alkuperäisen”, vuonna 2011 alkaneen tynnyritutkinnan yhteydessä keskusrikospoliisi (KRP) sai tietää, että Englannista oli löytynyt liki 40 vastaavaa tynnyriä, joista useimmista oli takavarikoitu erilaisia määriä eri huumausaineita. Viikko sitten torstaina Aarnion puolustus jätti Helsingin hovioikeuteen nuo pöytäkirjat osana puolustuksen kirjallista todistelua. Jätettiin pois


Sisäministeriö tutkii poliisipomon hyllyttämistä – sai virkarikossyytteen Aarnio-haarassa uusisuomi 14:02 04.05

Sisäministeriö selvittää Lasse Aapion edellytyksiä hoitaa tehtäväänsä. Hän on yksi kolmesta tällä viikolla syytteen saaneesta poliisijohtajasta.


Helsingin poliisipäällikkö kuultavana Aarnio-oikeudenkäynnissä – anonymisaattori suuressa roolissa MTV 12:25 03.05

Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion huume- ja virkarikosoikeudenkäynti alkoi puheenjohtajan huomautuksella, että kuultavan pulpettiin kutsutulta Helsingin poliisipäälliköltä Lasse Aapiolta ei kuulla todistajan valaa.


Syytteen saanut poliisipäällikkö Aapio kuultavana Aarnion oikeudenkäynnissä iltasanomat 09:32 03.05

Helsingin hovioikeus kuulee tänään kaupungin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion huumejutussa Helsingin poliisipäällikköä Lasse Aapiota.


Syytteen saanut poliisipäällikkö Aapio kuultavana Aarnio-jutussa MTV 05:21 03.05

Helsingin hovioikeus kuulee tänään kaupungin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion huumejutussa Helsingin poliisipäällikköä Lasse Aapiota.


Poliisiylijohtaja pahoillaan Aarnion tapauksesta ja uusista poliisijohdon syytteistä: "Suomen poliisin historian vakavin paikka"  MTV 12:15 02.05

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoo lähettämässään tiedotteessa, että kokonaisuus selvitetään poliisissa perusteellisesti.


Tutkintapyyntö huumepoliisin touhuista oli aikoinaan Päivi Räsäsen kova päätös - jyrähtää nyt syytteistä: ”Kukaan ei ole lain yläpuolella” iltalehti 11:44 02.05

Entinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd) teki tutkintapyynnön huumepoliisin toiminnasta vuonna 2013. Räsänen on hyvillään, että tutkinta on johtanut syytteisiin. Räsänen alkoi selvittää huumepoliisin tietolähdetoiintaan sen jälkeen, kun Jari Aarnion rikosepäilyt tulivat julkisuuteen. Aarnio on ollut vuosia tutkintavankeudessa, ja monipolvinen oikeusprosessi on edelleen kesken. Räsänen sai tietää silloiselta poliisiylijohtajalta Mikko Paaterolta, että Helsingin poliisilaitoksella ei ollut rekisteriä tietolähteistään. Sisäministeri kritisoi huumepoliisia omista pelisäännöistä ja vaati ulkopuolista selvitystä.


”Suomen poliisin historian vakavin paikka” – Kolmelle poliisipomolle syytteet Aarnio-sivuhaarassa uusisuomi 10:44 02.05

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on nostanut syytteet virkavelvollisuuden rikkomisesta entistä poliisiylijohtajaa Mikko Paateroa ja entistä Helsingin poliisilaitoksen päällikköä Jukka Riikosta vastaan.


”Suomen poliisin historian vakavin paikka” – Poliisipomoille virkarikossyytteet Aarnio-sivuhaarassa uusisuomi 10:44 02.05

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on nostanut syytteet virkavelvollisuuden rikkomisesta entistä poliisiylijohtajaa Mikko Paateroa ja entistä Helsingin poliisilaitoksen päällikköä Jukka Riikosta vastaan.


alle viisi Australiassa, kun Halonen toivoo, että Laine kaasutti Linnanahde kävi ottamassa muista, onko oppilas” osuus perheen mukaan pistepörssin voittaneen Petterssonin saa niskaansa murhasyytteen sen päälaelleen” toista paatunutta tutkijoita – Tutkimusryhmä vain 39% viimein päätökseen Australiassa, – kamera välähtänyt

Uutiset