Muistatko klassikkosarja West Wingin? Uusia jaksoja suunnitteilla mtv 14:54 16.05

Sarjan luoja Aaron Sorkinin mukaan West Wingin paluu on mahdollinen.


Jonne Aaron muistelee kuollutta ystäväänsä: ”Viimeisestä puhelusta jäi hyvä fiilis” iltalehti 07:14 16.05

Jonne Aaron elää luovaa aikaa, biisejä syntyy, vaikka elämässä on ollut synkkiä hetkiä. Viimeksi Jonne pysähtyi suru-uutisen edessä, kun rakas bändikaveri menehtyi. Jonne Aaron ihastelee kesäistä Helsinkiä, ja fiilistelee muutaman hellepäivän tuoksua. - Meren läheisyys, ja asfaltista kohoava lämpö. Tuoksu on kuin Los Angelesissa.


Isoisä Australian perhesurman takana: tappoi neljä lapsenlastaan, tyttärensä ja vaimonsa - lapsensa menettänyt isä antoi ensimmäiset kommenttinsa iltalehti 11:08 13.05

Surun murtama Aaron Cockman menetti ampumisessa neljä lastaan. Peter Miles, 61, hänen vaimonsa Cynda, 58, heidän tyttärensä Katrina, 35, sekä Katrinan ja Aaron Cockmanin neljä lasta löytyivät kuolleina Margaret Riverin kaupungin läheltä Länsi-Australiassa perjantaina. Kaikki oli ammuttu kuoliaiksi, ja tekijäksi epäillään perheen isoisää Peter Milesia. Surun murtama Aaron Cockman puhui viikonloppuna ensi kertaa medialle tragedian jälkeen ja kertoi yhä rakastavansa miestä, joka tappoi hänen neljä lastaan: Taye-tyttären, 13, sekä pojat Rylanin, 12, Ayren, 10, ja Kadynin, 8. Uhrit löydettiin kuolleina Milesin maatilalta Osmingtonin pikkukaupungissa.


Kanadan NHL-supertähti laukoi rajuja syytöksiä Leijonille: ”Pelkurimaista!” iltalehti 09:53 13.05

Kanadan NHL-supertähti Aaron Ekblad ei taida lukeutua planeetan parhaimpiin häviäjiin, mikäli TSN:llä julkaistusta videohaastattelusta voi jotain päätellä. Leijonat murskasi turnauksen ehkäpä suurimman ennakkosuosikin lauantai-iltana peräti 5-1. Hurjan maali-ilottelun ohella ottelua värittivät todella monet rangaistukset. Ilmeisen turhautunut Kanada napsi kakkosia peräti 11. Niistä yksi oli Connor McDavidin päätöserässä nappaama 2+2-minuuttinen. TSN:n toimittaja kysyi Ekbladilta, pettikö joukkueen kuri. Sitten alkoikin tulla melkoista vuodatusta.


Veli-Matti Savinainen hiillosti Kanadan tähden täysin tolaltaan – ”Kehuskeli omalla palkallaan” MTV 06:00 13.05

Veli-Matti Savinainen ja Aaron Ekblad kävivät kovaa vääntöä MM-ottelussa. Lopussa toinen sai nauraa.


Nyt meni Leijonien MM-esitys tunteisiin – turhautuneelta Kanadan tähtipakilta todella omituinen syytös iltasanomat 00:30 13.05

Suomi takoi taululle murskaavat 5–1-lukemat. Se sai Aaron Ekbladin vadin nurin.


Veli-Matti Savinainen pääsi kanadalaispuolustajan ihon alle: "Hän kehuskeli omalla palkallaan" jatkoaika.com 00:25 13.05

Suomi kohtasi lauantaina Kanadan. Joukkueiden välisessä kohtaamisessa myös tunteet leimusivat. Leijonien hyökkääjä Veli-Matti Savinainen pääsi Kanadan puolustajan Aaron Ekbladin ihon alle.


Tuomari puolustuskannalla – Barkovin seurakaverilta rehti ele MM-kisoissa MTV 12:41 08.05

Florida Panthersin NHL-tähti Aaron Ekblad antoi erotuomari Josef Kubusille tunnustusta tämän viheltämästä jäähystä MM-kisoissa maanantaina.


Tuomari puolustuskannalla – Barkovin seuratoverilta rehti ele MM-kisoissa MTV 12:41 08.05

Florida Panthersin NHL-tähti Aaron Ekblad antoi erotuomari Josef Kubusille tunnustusta tämän viheltämästä jäähystä MM-kisoissa maanantaina.


Maailman nopein takaperinjuoksija – 1,6 kilometriä alle kuudessa minuutissa stara 22:00 18.04

Yhdysvaltalainen Aaron Yoder juoksee takaperin nopeammin kuin monet juoksevat eteenpäin.


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 18.04

Yhdysvaltalainen Aaron Yoder juoksee takaperin nopeammin kuin monet juoksevat eteenpäin.


Muistatko vielä Mean Girls -elokuvastakin tunnetun Lindsay Lohanin? Maine romahti, töitä yhä harvemmin iltalehti 18:38 17.04

Lindsay Lohan, 31, tuli tunnetuksi Ansa vanhemmille -elokuvan myötä vuonna 1998. Näyttelijä Lindsay Lohan, 31, ei ole noussut kohujen keskeltä. Kohusta toiseen kulkenut näyttelijä ei ole hymyillyt vuosiin Cosmopolitanin tai Peoplen kannessa tai edes palstalla. Toisin oli 2000-luvun alussa. Tuolloin Lohan oli yhtenään lehtien palstoilla, kommentoimassa milloin mitäkin. Kohua herättivät myös Lohanin seurustelukuviot. 2002 hän seurusteli Aaron Carterin kanssa, joka ei osannut päättää, haluaako hän Lohanin vai teinitähti Hilary Duffin. Vieläkään Duff ja Lohan eivät ole ystäviä.


Salkkarit-Pietari menettää hermonsa – Aaron saa tuntea miehen raivon nahoissaan mtv 20:02 16.04

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa Pietari menettää totaalisesti hermonsa Aaroon. 


Ulkoilija löysi kävelytien varrelta muovikäärön, sisältä paljastui satoja ekstaasiksi epäiltyjä tabletteja – Poliisi: "Yllättäen ei ole kukaan kysellyt löytötavaroista" MTV 10:20 13.04

Ulkoilija löysi Tampereen Hallilasta muovikäärön, josta paljastui lähes 400 epäilyttävää pilleriä ja kymmeniä grammoja tuntematonta jauhetta.


Salkkarit-paljastukset julki! Aaro mustamaalaa Pietarin – uskooko Eva miehen juoruja? mtv 10:00 04.04

Ensi viikolla Salkkareissa Aaro jatkaa juonitteluaan. Pietari varoittaa Evaa luottamasta Aaroniin. 


Poliisi näki painajaisen – laihdutti sen jälkeen 56 kiloa stara 16:00 03.04

New Yorkin poliisivoimissa päivittäin ihmisten turvallisuuden puolesta työskentelevä poliisi Aaron


Luokkatoverit jättivät amerikkalaispojan syntymäpäivät väliin - Stranger Things -tähti puuttui asiaan iltalehti 01:57 30.03

Luokkatoverit eivät ilmoittaneet etukäteen peruutuksesta. Kukaan kutsutuista ei saapunut Aaron Alambatin syntymäpäiväjuhliin. Poika kutsui kahdeksan ystäväänsä, joista kukaan ei ilmoittanut etukäteen juhlien peruuntumista. Stranger Things -teemaiset juhlat olivat pojan unelma. Pojan isosisko Ayen oli raivoissaan, kun huomasi pojan jääneen ilman kavereita syntymäpäivänä. Hän teki asiasta Twitter-julkaisun.


"Ei ollut vaikea "Jos minulla lähin lupasi puhua suomea

Uutiset