Venäjän hiihtoleiristä hämmentävää tietoa dopingista syytetyn Legkovin kohtalosta – Välbe kiisti IS:lle valmentajan kommentit iltasanomat 12:41 17.12

Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Markus Cramer vihjasi Aftonbladetille Aleksandr Legkovin uran olevan ohi. Urheilija kiisti myöhemmin asian.


No nyt on villi ehdotus: Kansainvälisen jääkiekkoliiton iso pomo esitti Suomen ja Ruotsin liigojen yhdistämistä! iltalehti 15:33 14.12

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel esitti Aftonbladetin mukaan melkoisen vision pohjoismaisesta pääsarjakiekkoilusta. Jääkiekkopamppu osallistui Moskovan EHT-turnauksen yhteydessä järjestettyyn keskustelupaneeliin. Fasel on huolissaan siitä, ettei Euroopassa ole riittävästi hyviä seurajoukkueita. - Haluan todeta, että olen vakuuttunut siitä, että on välttämätöntä luoda koko Euroopan laajuinen liiga, Fasel sanoi.


Ruotsi korottaa eläkkeen alaikärajaa kolmella vuodella – myös yläikäraja nousee MTV 15:28 14.12

Ruotsissa eläkkeen alaikäraja nousee kolmella vuodella, kertoo muun muassa Aftonbladet.


Prinsessa Madeleine hurmaa raskaustyylillään Nobel-gaalassa iltalehti 18:36 10.12

Kolmatta lastaan odottava Ruotsin prinsessa Madeleine juhli Nobel-gaalassa kauniissa beigessä iltapuvussa. Prinsessa Madeleine on hovin tiedotuksen mukaan kärsinyt selkäkivuista odottaessaan kolmatta lastaan. Hovi tiedottikin loppuviikolla, että prinsessa ei osallistu sunnuntain Nobel-gaalan jälkeen illallistilaisuuteen, jonne koko muu kuningasperhe on menossa. Varsinaiseen palkintojenjakogaalaan Tukholman konserttitalossa prinsessa Madeleine jaksoi kuitenkin osallistua sunnuntaina alkuillasta yhdessä miehensä Chris O'Neillin kanssa. Madeleinen yllä nähtiin kauniisti raskausvatsan päälle laskeutuva beigen värinen iltapuku, jossa oli myös vivahdetta violetista. Violetin sävy toistui prinsessan arvokoruissa sekä kutreilleen nostetussa diadeemissä. Aftonbladet tietää Madeleinen pitsisomisteisen iltapuvun olevan Séraphine-merkkinen.


Ruotsin Södertäljessä kuolleina löydetyt ovat nainen ja mies – poliisi tutkii murhana MTV 18:26 10.12

Ruotsin poliisi tutkii murhaa Tukholman läänin eteläosassa Södertäljessä. Aftonbladetin mukaan nainen ja mies löydettiin päivällä kuolleina kerrostaloasunnosta. Poliisi tutkii tapausta murhana.


Ruotsin Södertäljessä kuolleina löydetyt ovat nainen ja mies – poliisi edelleen niukkasanainen MTV 18:26 10.12

Ruotsin poliisi tutkii murhaa Tukholman läänin eteläosassa Södertäljessä. Aftonbladetin mukaan nainen ja mies löydettiin päivällä kuolleina kerrostaloasunnosta. Poliisi tutkii tapausta murhana.


Nobel-gaalassa luvassa pukuloistoa, myös raskaana oleva prinsessa Madeleine osallistuu - muistatko vielä nämä upeat iltapuvut? iltalehti 14:12 10.12

Nobel-palkinnot jaetaan tänään sunnuntaina Tukholman Konserttitalossa. Luvassa on kuninkaallista pukuloistoa. Koko Ruotsin kuninkaallinen perhe, pikkulapsia lukuun ottamatta, nähdään illan karkeloissa ykköset yllään. Kolmatta lastaan odottava prinsessa Madeleine osallistuu ainoastaan konserttitalon palkintoseremoniaan, mutta jättää väliin iltajuhlan. Hovin tiedottaja Margareta Thorgren antoi asiasta lausunnon Aftonbladetille


Ruotsin nyrkkeilytähti aivoverenvuodosta koomaan – Sauerland-talli tukena MTV 13:55 10.12

Ruotsalainen nyrkkeilytähti Erik Skoglund on joutunut sairaalahoitoon aivoverenvuodon takia, uutisoi Aftonbladet.


Naamioituneet hyökkääjät iskivät synagogaan polttopullojen kanssa - kolme otettu jo kiinni Göteborgissa iltalehti 09:05 10.12

Ruotsin poliisi etsii yhä aktiivisesti muita tekijöitä. Kukaan ei tiettävästi vahingoittunut hyökkäyksessä. Ruotsin poliisi tutkii Göteborgin synagogaan kohdistunutta hyökkäystä tuhopolttona. Viranomaisten mukaan noin kymmenen ihmisen ryhmä heitteli polttopulloja kaupungin keskustassa juutalaisten seurakuntaa kohti. Lähellä oli nuorten juutalaisten juhlatilaisuus. Asiasta kertoo muun muassa . Ruotsin poliisi ja pelastusviranomaiset saivat hälytyksen illalla kymmenen jälkeen paikallista aikaa lauantaina. Läntisen Ruotsin poliisin johtokeskuksen edustaja Jimmy Dahlström sanoo Aftonbladetille, että palo ei tarttunut rakennukseen. Alue eristettiin tutkintaa varten.


Naamioituneet hyökkääjät iskivät synagogaan polttopullojen kanssa - kolme otettu jo kiinni iltalehti 09:05 10.12

Poliisi etsii yhä aktiivisesti muita tekijöitä. Kukaan ei tiettävästi vahingoittunut hyökkäyksessä. Ruotsin poliisi tutkii Göteborgin synagogaan kohdistunutta hyökkäystä tuhopolttona. Viranomaisten mukaan noin kymmenen ihmisen ryhmä heitteli polttopulloja kaupungin keskustassa juutalaisten seurakuntaa kohti. Lähellä oli nuorten juutalaisten juhlatilaisuus. Asiasta kertoo muun muassa . Ruotsin poliisi ja pelastusviranomaiset saivat hälytyksen illalla kymmenen jälkeen paikallista aikaa lauantaina. Läntisen Ruotsin poliisin johtokeskuksen edustaja Jimmy Dahlström sanoo Aftonbladetille, että palo ei tarttunut rakennukseen. Alue eristettiin tutkintaa varten.


Synagogaan heitettiin polttopulloja Göteborgissa MTV 05:10 10.12

Ruotsin Göteborgissa joukko ihmisiä yritti sytyttää synagogan tuleen heittämällä rakennusta kohti polttopulloja, kertovat paikallislehti GT ja Aftonbladet.


Venäläisten hurja suunnitelma: aikoivat sabotoida puhtaiden urheilijoiden dopingnäytteitä iltalehti 18:30 08.12

Norjan tähtihiihtäjä Marit Björgen pelästyi, kun hän näki Bryan Fogelin dopingdokumentin Käry. Dokumentissa Venäjän antidopinglaboratorion entinen johtaja Grigori Rodtshenkov kertoo, miten Sotshissa venäläisurheilijoiden positiivisia dopingnäytteitä vaihdettiin puhtaisiin. - Se pelotti minua. Näyteastioidenhan pitäisi olla turvallisia. Nyt kun on ilmennyt, että niitä on peukaloitu, pelkään oman turvallisuuteni puolesta. Aivan yhtä hyvin kyseessä olisivat voineet olla meidän (norjalaisten) näytteemme, Björgen kauhisteli Aftonbladetin haastattelussa.


Prinsessa Madeleine perui yllättäen Nobel-gaalan - raskauskivut estävät osallistumisen iltalehti 10:59 08.12

Prinsessa Madeleine odottaa kolmatta lastaan. Chris O'Neill edustaa yksin perhettään Nobel -palkintogaalassa tänä vuonna, kertoo Aftonbladet. Prinsessa Madeleine odottaa pariskunnan kolmatta lasta. Vain kuukausi sitten hovi ilmoitti, että koko kuninkaallinen perhe osallistuu Nobel-gaalaan. Nyt tilanne on muuttunut. Madeleinea ei tilaisuudessa nähdä, sillä hän kärsii kovista raskauskivuista.


Epäilyttävä esine aiheutti mittavan poliisioperaation Tukholman lentokentällä – vaara ohi MTV 11:51 07.12

Tukholmassa Bromman lentokentällä oli aamulla mittava poliisioperaatio, kun matkatavaroiden turvatarkastuksessa löytyi epäilyttävä esine. Asiasta uutisoi Aftonbladet.


Aftonbladet: Tukholman lentokentältä löytynyt epäilyttävä esine – pommiryhmä paikalla MTV 09:43 07.12

Tukholmassa Bromman lentokentällä on löytynyt epäilyttävä esine matkatavaroiden turvatarkastuksessa, kertoo Aftonbladet. Paikalla lentokentällä on useita poliisipartioita, ja pommiryhmä tutkii esinettä.


Aftonbladet: Tukholman lentokentältä löytynyt epäilyttävä esine – paikalla useita poliisipartioita MTV 09:43 07.12

Tukholmassa Bromman lentokentällä on löytynyt epäilyttävä esine matkatavaroiden turvatarkastuksessa, kertoo Aftonbladet. Paikalla lentokentällä on useita poliisipartioita.


Aftonbladet: Lentokentältä löytyi epäilyttävä esine Tukholmassa – useita poliisipartioita paikalle iltasanomat 09:08 07.12

Tukholmassa sijaitsevalla Bromman lentokentällä on ollut torstaina aamulla käynnissä poliisioperaatio, uutisoi ruotsalaislehti Aftonbladet.


Aftonbladet: Lentokentältä löytyi epäilyttävä esine Tukholmassa –useita poliisipartioita paikalla iltasanomat 09:08 07.12

Tukholmassa sijaitsevalla Bromman lentokentällä on ollut torstaina aamulla käynnissä poliisioperaatio, uutisoi ruotsalaislehti Aftonbladet.


Venäjän olympiapannalla kummallinen seuraus: Myös Ruotsin valmentaja saattaa saada porttikiellon - ”en ymmärrä tätä” iltalehti 21:29 06.12

Venäjän saamaa olympiapannaa varjostaa erikoinen sivujuonne, josta saattaa kärsiä myös Ruotsi, kertoo Aftonbladet. Lehden mukaan olympiakielto saattaa sääntöjen mukaan ulottua myös maan ampumahiihtomaajoukkueen päävalmentajaan Wolfgang Pichleriin. Saksalainen Pichler valmensi Venäjän ampumahiihdon naisten maajoukkuetta vuosina 2011-14. KOK:n lauselman mukaan panna koskee myös valmentajia ja lääkäreitä, jotka ovat olleet tekemisissä dopingepäilyjen takia suljettujen urheilijoiden kanssa. Pichlerin ajan urheilijoista Olga Zaitseva, Olga Viluhina ja Jana Romanova ovat saaneet elinikäisen osallistumiskiellon olympialaisiin.


Lähes 50 loukkaantunut junaonnettomuudessa Saksassa - ”Tilanne on hallinnassa” iltalehti 00:28 06.12

Hälytys onnettomuudesta tuli noin puoli kahdeksalta paikallista aikaa. Saksan Düsseldorfissa on tapahtunut vakava junaonnettomuus, kun matkustaja- ja tavarajuna törmäsivät toisiinsa. Asiasta ovat uutisoineet muun muassa saksalaislehti Bild ja ruotsalaislehti Aftonbladet. Onnettomuudessa on loukkaantunut ainakin 47 ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP.


Uutiset