Ruotsin poliisijohto hätäkokoukseen ampumistapausten takia – "Olemme tekemisissä hyvin kylmäveristen murhaajien kanssa" MTV 15:44 04.07

Ruotsin pääministeri on kutsunut maan poliisijohdon hätäkokoukseen viimeaikaisten ampumatapausten johdosta, kertoo Aftonbladet.


Ruotsin kuningatar Silvia Aftonbladet-lehden harvinaisessa haastattelussa: ”Uskon, että äiti istuu pilven reunalla ja on onnellinen” iltasanomat 13:48 30.06

75 vuotta täyttävä Ruotsin kuningatar Silvia antoi Aftonbladet-lehdelle haastattelun, jossa hän puhuu elämäntyöstään ja perheestään.


Aftonbladet: Ruotsin hallitus tahtoo aloittaa alkoholin kotiinkuljetukset koko maassa iltasanomat 11:39 29.06

Ruotsalaislehden mukaan hallitus pyrkii siihen, että alkoholijuomia voi tilata kotiin kuljetettuna Systembolageteista koko maassa.


Nuori nainen kuoli traktorin ja henkilöauton törmäyksessä Haaparannassa – myös traktorin kuljettaja sairaalaan MTV 20:29 25.06

Nuori nainen kuoli traktorin ja henkilöauton törmäyksessä Pohjois-Ruotsissa lähellä Suomen rajaa tänään aamupäivällä. Asiasta kertoo Aftonbladet.


Aftonbladet: Viisi haavoittunut ammuskelussa Malmössä iltasanomat 23:24 18.06

Välikohtaus tapahtui Malmön keskustassa Drottninggatanilla.


Aftonbladet: Neljä haavoittunut ammuskelussa Malmössä iltasanomat 22:18 18.06

Välikohtaus tapahtui Malmön keskustassa.


Venäläinen Margot, 15, oli ainoana vastassa Ruotsin MM-joukkuetta – nuori Astrid Lindgrenin fani joutui pettymään iltasanomat 08:55 13.06

Ruotsin maajoukkuetta oli lentokentällä vastassa yksi ainoa ihminen, kertoo Aftonbladet.


Ruotsissa pelaavalle jalkapalloilijalle vankeustuomio alaikäisen tytön raiskauksesta MTV 16:08 08.06

Ruotsin jalkapalloliiga Allsvenskanissa pelaavan Malmö FF:n pelaaja Kingsley Sarfo on tuomittu kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen alaikäisen raiskauksesta, uutisoi Aftonbladet.


Uskonnollista syrjintää? Israelin jalkapallopomo vaatii Argentiinan sulkemista MM-kisoista MTV 13:55 08.06

Argentiinan peruttua viimeisen Venäjän MM-kisoihin valmistavan harjoitusottelun Israelia vastaan, vaativat israelilaiset nyt Argentiinan sulkemista pois kisoista, kirjoittaa Aftonbladet.


Ruotsin MM-pelaaja tylyttää vastustajaansa – moralisoi meksikolaisia prostituutio-kohusta MTV 13:21 08.06

Ruotsalaispelaajat moralisoivat Aftonbladetin haastattelussa Meksikon jalkapallojoukkueen jäsenten toimintaa. Yhdeksän Meksikon joukkueen pelaajaa oli osallistunut juhliin, jossa oli mukana 30 prostitoitua.


Onko tässä historian karuin keikka-arvio? Viikonloppuna Suomeen saapuva Johnny Deppin yhtye sai murskatuomion: ”Musiikki kuoli” iltasanomat 12:18 07.06

Aftonbladetin kriitikko ei lämmennyt Hollywood Vampiresin esitykselle. Fanit kuitenkin kehuivat esitystä Twitterissä.


Helle iskemässä Tukholman maratonille - lääkäriltä varoituksen sanat huonosti valmistautuneille: Älä starttaa iltalehti 18:09 29.05

Pohjois-Eurooppaan jämähtänyt kuumuus vaikuttaa myös Tukholmassa, ja maratonpäivä lauantaille on luvattu viikon lämpimintä säätä. Lämpötilan pitäisi nousta Tukholmassa lauantaina jopa kolmenkymmenen asteen hujakoille. Maratonille on perinteisesti osallistunut reilusti yli tuhat suomalaista. Aftonbladet-lehden mukaan maratonin ilmoittautuminen on ensimmäistä kertaa moneen vuoteen täynnä. Lämpötila asettaa haasteita kaikentasoisille urheilijoille, ja Ruotsin yleisurheiluliiton lääkäri Sverker Nilsson ohjeisti Aftonbladet-lehdessä maratonille osallistuneita harkitsemaan poisjääntiä, mikäli ei tunne, että olisi valmistautunut tarpeeksi hyvin.


SAS:n kone joutui tekemään hätälaskun – matkustamoon ilmestyi mystistä savua MTV 13:41 29.05

Lentoyhtiö SAS:n lento Norjasta Belgiaan on joutunut tekemään hätälaskun aamulla paikallista aikaa, uutisoi ruotsalaislehti Aftonbladet.


Hätä keinot keksii: Mies tappoi kimppuunsa käyneen hirven kivellä MTV 15:17 28.05

Hirvi hyökkäsi ruotsalaismiehen kimppuun Järnassa Tukholman lounaispuolella lauantaina. Mies ei jäänyt tilanteessa toimettomaksi, vaan tappoi tontilleen tunkeutuneen eläimen heittämällä sitä kivellä. Asiasta kertoo uutistoimisto TT, jonka jutun muun muassa Aftonbladet on julkaissut.


hampaalta juniorina – mökkirannassasi sinilevää pelastettaessa vuotta vallinnut poikkeustila

Uutiset