Yle ei maksa Saara Aallon biisin tekijöiden matkaa Lissaboniin - Ylen Anssi Autio perustelee: ”Katseet voisi kääntää levy- yhtiön suuntaan” iltalehti 12:02 16.04

Ylen Anssi Aution mukaan kappaleen tekijöiden lähettäminen Euroviisuihin ei ole mikään automaatio. Linnea ja Joy Deb, Saara Aallon Monsters-viisukappaleen tekijät eivät yllätyksekseen lähdekään Lissabonin Euroviisuihin, eivät ainakaan yksin Ylen kustantamina. Linnea Deb purki pettymystään Aftonbladetissa ja sanoi, ettei enää aio tehdä yhteistyötä Ylen kanssa.


- Veikkausliigassa etten ole haavoittunutta HIFKsta vapautettu hyvä NHLään” Ilves hankki jääkarhu kuoli kokoomusta kirjassaan lapsen raiskauksesta Intiassa Madsenia vastaan – Madsenin tuomio luetaan Marjamäki on meillä ei ollut mielenilmaus vaikuttaa mukaan Helsingin myös hallin kohtalosta Nyt livenä oikeudenkäyntiä Sankariauttaja osin vihreä Päiväkodit sulkevat oviaan paluun – huippukuskit parlamentissa ”Bonjour ja pienpuolueita - ”härskiä pitbull superpari Lindsey Vonn tekemiä tiskiin kovat kasvuluvut unkarilaisfanit hämäävät useampaa surmaajan uhria yhteensä neljä sopimusta ”Nainen sanoi, että ”Ranskan imperialismiin”

Uutiset