Kiristys tuomassa tulosta: NHL:n ykköskierroksen varaus lähellä jatkosopimusta iltalehti 18:58 10.09

Agentin uhkailu KHL-sopimuksella on saamassa NHL-seuran taipumaan. New Jersey Devilsin 2015 ykkösvaraus Pavel Zacha on tshekkiläislähteen mukaan lähellä jatkosopimusta Devilsin kanssa. Sport.cz kertoo verkkosivuillaan, että tshekkihyökkääjä saattaa allekirjoittaa jatkosopimuksen minä hetkenä tahansa. Zachan 3-vuotinen tulokassopimus päättyi 1. heinäkuuta, jolloin hyökkääjästä tuli muun muassa Patrik Laineen, Mikko Rantasen ja Mitch Marnerin tavoin rajoitettu vapaa agentti.


Herttuatar Meghan poikkeamassa taas hovin polulta – virittelee kulissien takana omaa uraa iltalehti 02:08 06.09

Meghan on palkannut itselleen asiantuntijoita edistääkseen uraansa. Herttuatar Meghan koettelee taas Buckinghamin palatsin sietokykyä palkkaamalla itselleen Hollywood-agentin, juristin ja liiketoimintaansa pyörittävän asiantuntijan. Asiasta kertoo brittilehti The Sun. Lehti kertoo Meghanin palkanneen itselleen salaisen Hollywood-tiimin edistämään herttuattaren uraa tulevaisuudessa. Asiantuntijaporukka on parhaillaan valmistautumassa hoitamaan muun muassa Meghanin ensimmäiseen lastenkirjaan liittyvää liiketoimintaa Sunin mukaan.


James Bondin Kultasormi-mallinen Aston Martin myytiin ennätyshintaan iltalehti 04:04 22.08

Tuntematon ostaja joutui pulittamaan erityislaitteita sisältävästä 1960-luvun autoharvinaisuudesta peräti 6,38 miljoonaa dollaria. Agentti James Bond on tunnettu erityisvalmisteisista autoistaan ja muista agentin elämää helpottavista teknisistä vempaimistaan. Nyt ehkä tunnetuin näistä autoista, 1960-luvun Aston Martin -malli DB5, on myyty huutokaupassa Kalifornian Montereyssä ennätyshintaan, 6,38 miljoonalla dollaria. Ostaja on tuntematon. Esimerkiksi vastaava malli myytiin myös vuonna 2010, jolloin siitä maksettiin 4,1 miljoonaa dollaria. Alkuperäinen Bond-näyttelijä Sean Connory, 88, käytti Aston Martin DB5-mallia vuonna 1964 Kultasormessa ja vuonna 1965 Pallosalamassa. Esimerkiksi Kultasormessa auto on varustettu monilla vempainherkuilla, kuten kääntyvillä eri maiden rekisterikilvillä, savuverholaitteella, konekivääreillä, luodinkestävällä suojakilvellä, heittoistuimella sekä mekanismilla, joka levittää tielle öljyä.


James Bondilla ei ole aikaa kuolla – uuden 007-elokuvan nimi paljastettiin! iltalehti 20:04 20.08

Elokuva saa ensi-iltansa ensi keväänä. Daily Mail kertoo, että ensi vuonna ensi-iltansa saava järjestyksessään 25. James Bond -elokuva on saanut nimensä. No Time To Die nähdään valkokankailla ensi huhtikuussa. Brittilehti on saanut tiedon Press Associationilta. No Time To Dien pääosassa nähdään Daniel Craig, joka tekee elokuvan myötä viimeisen roolisuorituksensa kuuluisan agentin roolissa. ”Pahiksen” roolissa esiintyy Bohemian Rhapsody -elokuvassa loistanut Rami Malek.


The Guardian: Britannian poliisin mukaan Putin antoi todennäköisesti luvan Skripalien salamurhayritykselle yle 12:13 07.08

Scotland Yard on tutkinut Venäjän presidentin Vladimir Putinin roolia entisen kaksoisagentin Sergei Skripalin salamurhayrityksessä.


Krista Kosonen näyttelee HBO Nordicin sarjassa kielillä, joita hän ei osaa: "Tuntui, että tässä ei ole mitään järkeä" mtv 19:01 01.08

Norjassa sarjaa viime syksyn kuvannut Krista Kosonen kertoo agentinkin nauraneen, kun roolitarjous esitettiin.


Kuka oli tosielämän James Bond? Brittikirjailija paljastaa, millainen mies inspiroi Ian Flemingiä luomaan 007-agentin iltasanomat 08:08 28.07

Ahvenanmaalla asuva brittikirjailija on tutkinut Bond-kirjailija Ian Flemingin elämää jo vuosien ajan. Hän uskoo, että 007-agentin todellinen esikuva oli sotajournalisti Antony Terry.


Agentin kommenteista tuohtunut Zinedine Zidane: ”Gareth Bale kieltäytyi pelaamasta” iltasanomat 10:08 23.07

Huhumylly Gareth Balen ympärillä käy kuumana.


Gareth Bale kieltäytyi itse pelaamasta – näin Zinedine Zidane vastaa tähtipelaajan agentin syytöksiin MTV 09:54 23.07

La ligan ja koko mailman jättiseuroihin kuuluva Real Madrid haluaa päästä eroon Gareth Balesta. Bale ei pelannut joukkueensa kanssa edellisessä ystävyysottelussa. Nyt syy tähän on paljastunut.


Gareth Bale kieltäytyi pelaamasta – näin Zinedine Zidane vastaa tähtipelaajan agentin syytöksiin MTV 09:54 23.07

La ligan ja koko mailman jättiseuroihin kuuluva Real Madrid haluaa päästä eroon Gareth Balesta. Bale ei pelannut joukkueensa kanssa edellisessä ystävyysottelussa. Nyt syy tähän on paljastunut.


Kova väite: Agentin riskiliike torpedoimassa Jesse Puljujärven NHL-sopimuksen, jopa koko ammattilaisuran – ”Kaikki tietävät totuuden Puljujärvestä” iltalehti 13:09 15.07

Kanadalaislehden toimittajan mukaan suomalaisagentti on yliarvioinut asiakkaansa arvon. Viime viikkoina on saatu lukea uutisia suomalaisten NHL-kiekkoilijoiden sopimuksista. Patrik Laine ja Mikko Rantanen saavat varmasti arvoisensa pahvit, mutta yksi puhuttaa – Jesse Puljujärven NHL-sopimus. Edmontonissa tulokassopimuksensa päättäneen laitahyökkääjän tulevaisuus on edelleen auki.


Bond-leffat harppaavat kerralla nykyaikaan: seuraava 007 on tummaihoinen nainen yle 11:59 15.07

Brittiläinen näyttelijä Lashana Lynch ottaa haltuun legendaarisen salaisen agentin 007-koodin.


Jesse Puljujärvi on täydellisessä umpikujassa NHL:ssä – kova väite agentin toiminnasta: ”Totuus pelaajasta on kaikkien tiedossa” iltasanomat 11:30 15.07

Edmonton Journalissa spekuloidaan jopa Jesse Puljujärven koko uralla.


Jymy-yllätys: Tulevassa Bond-elokuvassa 007 onkin nainen iltalehti 10:26 15.07

Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2020. Ensi vuonna ensi-iltansa saavaa 25. James Bond -elokuvaa kuvataan parhaillaan Italiassa sekä Isossa-Britanniassa. Pääosassa nähdään viidennen kerran Daniel Craig, joka on kommentoinut elokuvan olevan hänen viimeisensä kuuluisan agentin roolissa. Nyt brittilehti Daily Mail kertoo, että vaikka Bondin roolissa nähdään tutuksi tullut Craig, hän ei olisikaan enää agentti 007. Bondin pestin on vienyt nainen, jota esittää näyttelijä Lashana Lynch. Lynch tunnetaan parhaiten roolistaan Captain Marvel -elokuvassa. Hän ei siis ole uusi James Bond, mutta Bondin eläköidyttyä hän on saanut koodinimekseen maailman tunnetuimman numerosarjan.


Lehtiväite: Tuleva James Bond -elokuva yllättää – agentti 007 onkin nainen iltalehti 10:26 15.07

Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2020. Ensi vuonna ensi-iltansa saavaa 25. James Bond -elokuvaa kuvataan parhaillaan Italiassa sekä Isossa-Britanniassa. Pääosassa nähdään viidennen kerran Daniel Craig, joka on kommentoinut elokuvan olevan hänen viimeisensä kuuluisan agentin roolissa. Nyt brittilehti Daily Mail kertoo, että vaikka Bondin roolissa nähdään tutuksi tullut Craig, hän ei olisikaan enää agentti 007. Bondin pestin on vienyt nainen, jota esittää näyttelijä Lashana Lynch. Lynch tunnetaan parhaiten roolistaan Captain Marvel -elokuvassa. Hän ei siis ole uusi James Bond, mutta Bondin eläköidyttyä hän on saanut koodinimekseen maailman tunnetuimman numerosarjan.


Patrik Laineen tilanne NHL:ssä puhuttaa - oliko raju väite erimielisyyksistä oman agentin tekemä peliliike? iltalehti 06:14 15.07

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin väliset sopimusneuvottelut ovat kuuma puheenaihe Kanadassa. Lisää löylyä Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin väliseen tilanteeseen heitti kanadalaisen Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman, jonka mukaan Laine ja Jetsin johtavat pelaajat ovat hakanneet päitään yhteen erimielisyyksien vuoksi. Friedman pudotteli 31 Thoughts -podcastissa sisäpiiritietoja Jetsin pukukopista ja arveli, että Jetsin johtavat pelaajat eivät olleet tyytyväisiä Laineen työmoraaliin viime kauden aikana. Samaan hengenvetoon Friedman sanoi, että toisaalta suomalaishyökkääjän mielestä joidenkin Jetsin pelaajien vaatimukset olivat naurettavia. Tämä puolestaan olisi osaltaan vaikuttanut Laineen viime kauteen negatiivisesti.


Sebastian Ahon sopimussotkussa erikoinen piirre: Carolinan pomot vihjaavat suomalaisen agentin juonitelleen toisen seuran kustannuksella MTV 09:05 03.07

Sopimukseen tähtihyökkääjänsä Sebastian Ahon kanssa päässeen NHL-seura Carolina Hurricanesin omistaja Tom Dundon uskoo pelaajasta kilpailleen Montreal Canadiensin menneen lankaan keskusteluista Ahon agentin kanssa. Canadiens teki Aholle tarjouksen, jonka Carolina pystyi etuoikeutenaan lunastamaan välittömästi.


Carolinan johto haukkui Sebastian Ahon agentin pystyyn – asiantuntijan näkemys tilanteesta on aivan toinen iltasanomat 07:00 03.07

Ismo Lehkosen mukaan Sebastian Aho oli pelinappula jääkiekon armottomassa bisneksessä.


Carolinan miljardööriomistaja latasi suorat sanat Sebastian Ahon agentille: "En voisi vähempää välittää" MTV 20:46 02.07

NHL-seura Carolina Hurricanesin miljardööriomistaja Thomas "Tom" Dundon latasi suorat sanat Sebastian Ahon pelaaja-agentin Gerry Johanssonin aiemmista puheista. Johansson antoi ymmärtää, että Aho haluaisi pelata Montreal Canadiensissa.


FC Lahti haki iskee siipirikkoa IFKta joka hetkestä." Kim Nousiaisen lukuja Messiin tarpeekseen ”Älä Venäjällä, kun

Hot topics