Video: Dramaa Atlético-tappiossa - Villarreal käänsi ottelun viimeisillä minuuteilla iltalehti 21:58 18.03

Atléticon passiivisuus kostautui, kun Villarrealin vaihtomies Enes Ünai iski kahdesti. Katso videolta Villarrealin voittomaali. Espanjan liiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Päävalmentaja Diego Simeone toi Atléticon El Madrigalille tietäen, että Barcelona oli aiemmin napsinut kaikki kolme pistettä Athleticilta. Punavalkoisten oli siis käytännössä pakko nitistää Villarreal pitääkseen edes kosmeettista painetta La Ligan mestaruustaistossa.


Tämä on totta: Stephen Hawking järjesti vuonna 2009 juhlat, joihin kukaan ei tullut MTV 12:16 18.03

Aikakautemme merkittävimpiin tiedemiehiin lukeutuva teoreettinen fyysikko Stephen Hawking menehtyi aiemmin tällä viikolla 76-vuotiaana.


Uutuuskirja: Prinssi Harry oli Afganistanissa palvellessaan vain muutaman sentin päässä kuolemasta iltalehti 11:55 18.03

Tuore kirja kertoo Britannian prinssi Harryn asepalveluksesta Afganistanissa. Vuonna 2007 Afganistaniin sijoitettu prinssi Harry palveli sotatantereella kahdella eri komennuksella kuin kuka tahansa brittiarmeijan sotilas. Harry on puhunut aiemminkin haastatteluissa elämästään sotilaana Afganistanissa, mutta nyt hänen asepalvelustaan valottaa uusi kirja, jonka sisällöstä raportoivat brittilehdet Mirror ja Daily Mail.


Tampereen epäillyn naulapyssyampujan raaka rikostausta – surmasi grilliyrittäjän neljällä laukauksella vain 100 euron tähden iltasanomat 06:44 17.03

Poliisin epäilemä mies on tuomittu aiemmin elinkautiseen vankeuteen rikostapauksesta, joka tunnetaan Laukaan grillimurhana.


83-vuotias kielitaidoton vanhus hortoili yön Kanarian lentoasemalla - ei päästetty lennolle iltalehti 21:24 16.03

Vanhusta ei ohjattu korvaavalle lennolle ylibuukkauksen jälkeen. Espanjassa Gran Canarian Las Palmasissa asuva Antti Ilmari Tampio kertoo tyrmistyneenä tapauksesta, joka sattui keskiviikkoillan ja -yön aikana paikallisella lentokentällä. Hän oli jo puolitoista kuukautta aiemmin ostanut lentolipun 83-vuotiaalle ystävälleen.


Asiantuntija pitää Georgian kaltaista hissionnettomuutta hyvin epätodennäköisenä Suomessa: ”Koskaan ei voi sanoa ei koskaan” iltalehti 18:31 16.03

Rukalla sattui tänä talvena yksi tapaus, jossa lapsi tippui hissistä. Hiihtohissi hurjistui georgialaishiihtokeskuksessa. Kuusamon Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviainen sanoo, ettei ole aiemmin nähnyt vastaavaa hissiturmaa kuin nyt Georgiassa sattunut.


Tilastokeskus: Suomen vientilukujen takana lymyää yllätys – ”Asiat loksahtavat nyt paikalleen, palveluviennistä tuli merkittävä osa vientiä” uusisuomi 18:19 16.03

Tilastokeskuksen yliaktuaari Tapio Kuusisto kertoo Tieto&Trendit -blogissa, että Suomen palveluviennin nousu on ollut aiemmin tilastoitua jyrkempää.


Seura: Verokikkailu kostautumassa kalliisti - Suomen suurimman hammaslääkäriketjun omistajatyöntekijät saamassa jättimätkyt iltalehti 17:13 16.03

PlusTerveyden työntekijät voivat joutua Seura-lehden tietojen mukaan maksamaan verottajalle noin 16 miljoonaa euroa mätkyjä maksamattomista ansiotuloista. Suomen suurin yksityinen hammaslääkäriketju PlusTerveys on saamassa verottajalta miljoonien eurojen mätkyt. Osinkoverokeskus on todennut tuoreessa päätöksessään yhtiön osakejärjestelmän lain vastaiseksi vuoden 2014 osalta, mutta päätöksen seurausten uskotaan koskevan myös vuosien 2015, 2016 ja 2017 osinkotuloja, kertoo . Lehden mukaan monimutkaisen järjestelyn kautta noin 300 yhtiön työntekijää siirsi osan työtulostaan osakkeisiin ja nosti myöhemmin rahansa alhaisella veroprosentilla pääomatulona. Tapa on ollut aiemmin yleinen yksityisten terveysfirmojen keskuudessa, mutta kun vuonna 2010 työpanoksen perusteella saatu osinko katsottiin laissa ansiotuloksi, lääkäritalot ovat joutuneet muuttamaan osakejärjestelmiään.


Yhdeksänsenttinen naula upposi kokonaan sivullisen naisen päähän – epäilty naulapyssymies tuomittu aiemmin murhasta iltasanomat 15:47 16.03

Poliisin mukaan tapauksessa on useita erikoisia yksityiskohtia.


Kreml: Syytökset Putinin roolista myrkkyiskussa järkyttäviä iltalehti 15:16 16.03

Kremlin mukaan Britannian syytökset Vladimir Putinin roolista myrkkyiskussa olivat järkyttäviä ja anteeksiantamattomia. Kremlin kommenteista kertoi perjantaina uutistoimisto Tass. Britannian ulkoministerin Boris Johnson sanoi aiemmin perjantaina olevan "ylivoimaisen todennäköistä", että hermomyrkyn käyttö Britannian maaperällä oli Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös. - Kaikki viittaukset tai maininnat presidentistämme tässä tapauksessa loukkaavat järkyttävällä ja anteeksiantamattomalla tavalla kaikkia diplomatian käyttäytymissääntöjä, Kremlin edustaja Dmitri Peskov sanoi.


Evira varoittaa kotimaisissa porkkanoissa piilevästä ruokamyrkytysvaarasta iltalehti 15:12 16.03

Viraston mukaan kasvisten oikea käsittely on tärkeää ruokamyrkytysten välttämiseksi. Elintarviketurvallisuusvirasto Evira varoittaa kotimaisissa, talven yli varastoiduissa porkkanoissa piilevästä ruokamyrkytysriskistä. Sen mukaan Y. pseudotuberculosis -niminen bakteeri on aiemmin aiheuttanut laajoja epidemioita. Vaikka bakteeri ei olekaan yleinen, sitä saattaa päätyä porkkanoihin jo korjuuvaiheessa maaperästä. Bakteeri pystyy monista muista poiketen lisääntymään myös kylmävarastoinnin aikana 0-5 asteessa. Evira kertoo, että bakteeri voi aiheuttaa sairastumisia, mikäli bakteerien määrä kasvaa riittävästi. Sen mukaan erityisen suuria bakteeripitoisuuksia on löydetty epidemioiden yhteydessä varastoinnin aikana pilaantuneista porkkanoista.


Kylie Jenner julkaisi ihanan videon vauvastaan – nukkuu kuin enkeli stara 14:00 16.03

Realitytähti Kylie Jenner kohahdutti aiemmin palaamalla Snapchat-sovellukseen. Tähti jakoi Snapchatissa


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 16.03

Realitytähti Kylie Jenner kohahdutti aiemmin palaamalla Snapchat-sovellukseen. Tähti jakoi Snapchatissa


Tähtipari erosi: Gigi Hadid tuuletteli lätkämatsissa - Zayn Malik tyhjensi sieraimensa uima-altaaseen iltalehti 11:53 16.03

Huippumalli Gigi Hadid ja One Direction -yhtyeestä tuttu Zayn Malik kertoivat aiemmin tällä viikolla eronneensa. Gigi Hadid ja Zayn Malik pitivät yhtä kaksi, kunnes tuli aika laittaa lusikat jakoon Omien tiedotteidensa perusteella ero on sujunut sopuisasta, ja molemmat kertovat edelleen kunnioittavansa toisiaan. Hadid näytti varsinoin iloiselta New York Rangersin ottelussa Madison Square Gardenissa. Tosin, kenelläpä ei olisi hauskaa NHL-matsissa. Hadid tuuletti katsomossa Bloody Mary -juoma kädessään ystäviensä seurassa. Päässään Hadidilla oli asiaankuuluvasti Rangersin lippis.


Näyttelijän vitsi otettiin todesta – Cameron Diaz ei lopeta uraansa mtv 10:36 16.03

Cameron Diazin kerrottiin lopettavan näytteleminen aiemmin viikolla.


Näyttelijän vitsi otettin todesta – Cameron Diaz ei lopeta uraansa mtv 10:36 16.03

Cameron Diazin kerrottiin lopettavan näytteleminen aiemmin viikolla.


Uutiset