Kommentti: Jäitä hattuun! Muistatko, mikä tilanne formula ykkösissä oli viisi viikkoa sitten? MTV 05:58 12.06

Sunnuntaina ajettu Kanadan GP nosti aiheesta esille kysymyksen, että mitä formula ykkösissä voidaan tehdä kilvanajon parantamiseksi.


Poliisia ampunut mies pitää neljää lasta panttivankina Floridassa: "Erittäin traumaattista" MTV 16:42 11.06

Yhdysvaltojen Floridassa on käynnissä panttivankitilanne. Poliisin mukaan tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäilty mies on haavoittanut poliisia ja linnoittautunut asuntoon neljän lapsen kanssa. Aiheesta uutisoi muun muassa CBS News.


Video: Nämä juhlat saivat hullun lopun – FBI-agentti heitti voltin klubin tanssilattialla, ase lensi vyöltä ja asiakas sai luodista MTV 09:14 04.06

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI:n agentin juhliminen coloradolaisessa tanssiklubissa päättyi asiakkaan loukkaantumiseen.  Aiheesta uutisoi muun muassa CNN.


Olli Juolevi joutui erikoisten väitteiden kohteeksi – NHL-seuran pomo hämmentyi aiheesta MTV 18:14 29.05

Viime kaudella TPS:ssä lainalla ollut suomalaislupaus Olli Juolevi joutui yllättäen erikoisten väitteiden keskelle. Kanadalaisen Sportsnetin toimittaja Jeff Marek puhui keskusteluohjelmassaan videopeliaddiktoituneesta lupauksesta, joka yhdistettiin virheellisesti Juoleviin.


Kelly Clarkson hoikistui huomattavasti – heitti aiheesta ronskin vitsin mtv 19:08 28.05

Kelly Clarkson on kamppaillut painonsa kanssa pitkään.


Riku Rantalan huima muodonmuutos - laihtui 15 kiloa: Viimeksi M-kokoa 20 vuotta sitten iltalehti 16:16 23.05

Madventures-sarjasta tuttu Riku Rantala kertoi laihtumisestaan sosiaalisessa mediassa. Madventures- ja Docventures -ohjelmista tuttu Riku Rantala on kaikessa hiljaisuudessa pudottanut painoaan peräti 15 kiloa. Mies on julkaissut aiheesta Instagram-kuvan.


”Hetemäen Martti joutui aivan käsittämättömän kummalliseen tilanteeseen” – Rinne ja Orpo ottivat yhteen sotesta uusisuomi 11:51 23.05

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne arvostelee kovin sanoin valtiovarainministeriön kansliapäällikön Martti Hetemäen kohumuistiota sote-uudistuksen säästöpotentiaalista. Rinne ryöpytti aamun väittelyssä Orpoa aiheesta.


Kasmir puhuu yllättäen seksielämästään – tekee intiimin paljastuksen parisuhteensa petipuuhista: ”Halut saattaa olla ihan olemattomat” iltasanomat 22:30 22.05

Kasmir avautuu tällä viikolla Vain elämää -jaksossa useita puhuttavasta aiheesta, sillä hän kertoo omasta haluttomuudestaan parisuhteessa.


Naisten on vaikeaa saada apua väkivaltaisuuteensa – "Ajatellaan, että jos nainen käyttää väkivaltaa, se johtuu siitä, että mieskin käyttää" MTV 16:01 22.05

Perheväkivaltaa käyttäneet naiset kokevat avun saamisen vaikeaksi, kertoo aiheesta väitöskirjan tehnyt terveystieteiden maisteri Pia Keiski.


Julkisten alojen työntekijät järkyttyivät lomarahaleikkauksista, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta” iltalehti 07:34 22.05

JHL:n jäseniltä on tullut paljon järkyttynyttä palautetta siitä, miten iso lomarahojen leikkaus on käytännössä ollut. Jutun lopussa on kysely, jossa pyydämme lukijoilta kokemuksia aiheesta. Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo liiton saaneen paljon järkyttynyttä palautetta siitä, kuinka suuret lomarahaleikkaukset olivat. Kilpailukykysopimuksen mukaan julkisten alojen työntekijöiden lomarahoja leikataan 30 prosenttia vuosina 2017-2019. - Leikkaus on ollut yllättävänkin iso. Lomarahojen leikkaus on ollut tulotasosta riippuen joissain tapauksissa noin 250, joissain jopa 700 euroa. Jäsenkuntamme on ollut todella pöllämystynyt ja ihan raivona siitä, miten paljon 30 prosenttia lomarahasta on ollut. Meille on tullut todella ikäviä viestejä siitä, että näin isoja satasia on leikattu. Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta kesälomamatkamahdollisuutta.


Puhemiehet: Ylen päätoimittaja meni sekaisin somesta iltalehti 20:35 18.05

Päätoimittaja Jokinen luhistui kansanedustaja Harakan tulituksessa alta aikayksikön. Sosiaalisessa mediassa saattaa ihan tolkun ihmisiltäkin lähteä mopo käsistä. Tämä todistettiin jälleen elävästi menneellä viikolla, kun Puhemiesten suuresti ihailema kansanedustaja Timo Harakka ryhtyi kettuilemaan Puhemiesten suuresti arvostamalle Ylen uutisten ja ajankohtaisohjelmien päätoimittajalle Jouko Jokiselle. Harakka oli tällä kertaa oikeassa, kun hän roimi Jokista siitä, ettei Ylen tiistaisessa pääuutislähetyksessä ollut juttua sen päivän isosta aiheesta, pääkaupunkiseudun kuntien sote-kapinakokouksesta.


Matkustajakone syöksynyt maahan Kuuban lentokentällä - kyydissä 108 matkustajaa iltalehti 20:15 18.05

Onnettomuus tapahtui Kuuban pääkaupungissa Havannassa. Kuuban pääkaupungissa Havannassa tapahtui perjantaina lentoturma, kun matkustajakone Boeing 737 syöksynyt maahan José Martin kansainvälisellä lentokentällä, kertoo uutistoimisto Reuters pohjaten tietonsa Kuuban valtiolliseen mediaan. Lentokone syöksyi maahan vain hieman nousunsa jälkeen. Kyydissä oli törmäyshetkellä 108 matkustajaa. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Koulussa ammuttu Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

Ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Texasilaisessa Santa Fe:n koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan asemies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Koulussa ammuttu Texasissa iltalehti 16:44 18.05

Useita on loukkaantunut ammuskelussa. Texaasilaisessa koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan useita on loukkaantunut. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Ministerin sote-vastaus herätti ihmetystä eduskunnassa: ”Emme ole miettineet asiaa” iltalehti 22:14 17.05

Hallitukselle moitteita myös ”banaalista propagandakampanjasta”. Sote- ja maakuntauudistus sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien yhä koveneva vastustus uudistusta kohtaan puhuttivat odotetusti eduskunnan kyselytunnilla torstaina. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) ollessa EU-kokousmatkalla Bulgariassa opposition kysymykset aiheesta suuntautuivatkin pääasiassa valtiovarainministeri Petteri Orpolle (kok) sekä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläiselle (kesk), joista molemmat onnistuivat hämmästyttämään vastauksillaan opposition kansanedustajia.


Danny mykisti koskettavalla tulkinnallaan lapsettomuudesta – herkistyi itsekin vaikeasta aiheesta: ”Tämä on monille täyttä totta” iltasanomat 21:10 17.05

Danny esitti Vain elämää -sarjassa Arttu Wiskarin lapsettomuudesta kertovan kappaleen.


Susanna Kosken ja pitkäaikaistyöttömän kohtaaminen pöyristytti – näin vastaa hallitus uusisuomi 17:23 17.05

Viime päivinä kohistu pitkäaikaistyöttömän ja kokoomuslaisen kansanedustajan kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa, kun kansanedustaja Heli Järvinen (vihr.) kysyi aiheesta hallitukselta.


Pöyristyttävä kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa: ”Mikä on hallituksen lupaus Anna-Maija Tikkaselle ja työttömille?” uusisuomi 17:23 17.05

Viime päivinä kohistu pitkäaikaistyöttömän ja kokoomuslaisen kansanedustajan kohtaaminen nousi esiin eduskunnassa, kun kansanedustaja Heli Järvinen (vihr.) kysyi aiheesta hallitukselta.


juhannuksena kokkokielto Kane Olisimme voineet onnistuisi Suomessa parikymppinen puolustusministeriön perustamaan varhaiskasvatuksessa ja – sukeltaja

Uutiset