Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron potti Suomeen! iltalehti 22:05 20.10

Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Turun kaupunginsairaalassa tulipalo - mittavat vahingot, poliisi tutkii iltalehti 22:00 20.10

Turun kaupunginsairaalassa klinikka on kärsinyt tulipalossa mittavia vahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palossa ei ole sattunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii syttymissyytä. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Todiste myyttisen olennon olemassaolosta vai suuri huijaus? - legendaarisesta isojalkafilmistä tasan 50 vuotta iltalehti 19:13 20.10

Isojalka eli sasquatch on yksi tunnetuimmista kryptozoologian harrastajien kiinnostuksen kohteista. Roger Patterson ja Robert Gimlin väittivät saaneensa myyttisen otuksen vangittua filmille tasan 50 vuotta sitten. Legendaarinen tarina menee jotakuinkin näin: Päivälleen tasan 50 vuotta sitten 20. lokakuuta 1967 Roger Patterson ja Robert Gimlin olivat ratsain liikkeellä Six Riversin kansallismetsässä keskellä Pohjois-Kalifornian vuoristoista erämaata. Pattersonin palavana tarkoituksena oli saada vangittua filminauhalle todisteita suureksi innostuksen kohteekseen nauliintuneesta tarunhohtoisesta olennosta, isojalasta. Patterson oli innostunut isojalan etsimisestä joitakin vuosia aiemmin luettuaan aiheesta ja tavattuaan aiheeseen vihkiytyneitä ihmisiä. Aisaparikseen etsintään Patterson oli saanut mukaan vanhan rodeokaverinsa Gimlinin, joka ei tarinan mukaan uskonut otuksen olemassaoloon läheskään kumppaninsa tavoin.


Työntekijät syyttävät tamperelaista K-kauppiasta seksuaalisesta ahdistelusta - AL: kauppias irtisanoutui iltalehti 12:37 20.10

Palvelualojen ammattiliiton Pirkanmaan aluetoimisto selvittää K-Supermarket Villilässä ilmennyttä epäasiallista kohtelua ja seksuaalista häirintää. Teoista epäilty kauppias kiistää kaikki syytteet, mutta on sittemmin irtisanoutunut. Palvelualojen ammattiliitton PAMin mukaan K-Supermarket Villilän työntekijät ovat joutuneet kokemaan epäasiallista kohtelua ja seksuaalista häirintää. PAMin Pirkanmaan aluepäällikkö Elisa Penders kertoo PAMin yrittäneen selvittää asiaa kauppiaan kanssa. Kauppias on sittemmin, tänään aiheesta nousseen uutisoinnin myötä irtisanonut kauppiassopimuksensa Keskolle.


Some-sotilas James Mashirille 4 kuukauden ehdollinen tuomio iltalehti 16:40 18.10

Turun käräjäoikeus on tuominnut majuri James Mashirin neljäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet tuomittiin myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Hän sai vuoden ajokiellon, joka päättyy huhtikuun lopussa 2018. Aiheesta lisää myöhemmin.


Sähköliitto jättää työtaisteluvaroituksen - tuhat työntekijää uhkaa mennä lakkoon iltalehti 20:35 17.10

Sähköliitto jättää työtaisteluvaroituksen Teknologiateollisuudelle. Liiton mukaan 1 000 työntekijää menee lakkoon marraskuun alussa, jos he ovat silloin yhä ilman sopimusta. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Valtio selvittää Altian pörssilistaamista iltalehti 14:07 17.10

Altia on nyt valtion täysin omistama yhtiö. Suomen valtio selvittää mahdollisuutta listata Altia Oyj Helsingin pörssiin, laajentaa kotimaista omistajapohjaa ja laskea valtion omistusosuutta nykyisestä. Altia on nyt valtion täysin omistama yhtiö. Lisää aiheesta hetken kuluttua...


Hallitus: Vaikeuksissa oleville maanviljelijöille 25 miljoonaa euroa iltalehti 12:14 17.10

Hallituksen lisätalousarvioesitys: Vaikeassa sadonkorjuutilanteessa viljelijöitä tuetaan 25 miljoonalla eurolla. Lisäksi Tampereen monitoimiareenan rakentamiseen ehdotetaan yhteensä 18:ta miljoonaa. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


”Olen todella vihainen!” – töiden tahallinen välttely sai kadulla aikaan voimakkaat reaktiot tavallisissa suomalaisissa iltasanomat 14:12 16.10

Viikonlopun suuri puheenaihe oli tietoinen töiden välttely. ISTV pyysi ohikulkijoita kertomaan mielipiteensä aiheesta. Ja niitähän tuli.


Uutiset