2 000 vuotta vanha arkku löytyi Egyptistä – mitä salaisuuksia sen sisältä paljastuu? stara 09:20 21.07

Tutkijat löysivät aikaisemmin tässä kuussa Egyptin Alexandriasta 2.000 vuotta vanhan


Viihdelehti Stara.fi stara 09:20 21.07

Tutkijat löysivät aikaisemmin tässä kuussa Egyptin Alexandriasta 2.000 vuotta vanhan


Kuva paljastaa: raskas tiedustelusotakone lensi Suomea kohti Putinin edellä – tunnistaa ohjukset ja panssarivaunut MTV 14:38 16.07

Venäjän presidentti Vladimir Putin on saapunut Helsinkiin. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli se, että reilu tunti aikaisemmin Putinin Ilyushin II-95-300 -koneen mukana Moskovasta lähti lentämään myös Berijev A-50 -kaukotiedustelukone. Asia paljastuu FlightRadar-ilmailusivustosta otetuista kuvista.


Uusi vientilupa Arabiemiraatteihin suututtaa: ”Vastuullisuus ja moraali eivät ole tämän hallituksen avainsanoja” uusisuomi 18:34 13.07

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas.) arvostelee kovin sanoin valtioneuvoston aikaisemmin perjantaina Patrialle myöntämää vientilupaa. Patria saa viedä Arabiemiraatteihin AMV-panssariajoneuvon varaosia.


Donald Trumpin brexit-näkemys muuttui taas: ”Uskomaton tilaisuus” uusisuomi 17:45 13.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump arvioi Britannian EU-eron eli brexitin olevan "uskomaton tilaisuus". Vain vähän aikaisemmin hän ilmoitti The Sun -lehden haastattelussa pitävänsä Mayn linjaa ”hyvin harmillisena”.


Sarjakuristaja taltioitui uhrin kotikadun valvontakameraan ja sen jälkeen tapahtui hirveitä – ”Ei perkele, taas on yksi kuollut” iltasanomat 13:55 10.07

Naisen surma paljastui, kun huoltomies meni asuntoon ja huomasi, että makuuhuoneen sängyn alta näkyi ihmisen käsi. Noin viikkoa aikaisemmin huoltomies oli käynyt asunnossa, mutta ei ollut katsonut makuuhuoneeseen.


Asiantuntijat arvioivat jumiin jääneen juniorijoukkueen pelastamista: "Tuollaista ei ole ikinä aikaisemmin tehty" MTV 09:23 04.07

Huomenta Suomessa vieraillut palomestari Juha-Pekka Lassila sekä puhelimen kautta haastateltu sukelluskouluttaja Jani Santala kommentoivat Thaimassa luolaan jumiin jääneen juniorijalkapallojoukkueen pelastamista.


YK: Lasten oikeuksia rikotaan sodissa enemmän kuin ennen MTV 06:35 27.06

Lasten oikeuksien rikkominen sodissa on YK:n mukaan yleistynyt. Vuonna 2017 rikkomuksia oli selvästi enemmän kuin vuotta aikaisemmin.


USA haukkui ihmisoikeusneuvoston ja lähti sieltä ovet paukkuen – "Kritiikille oli syytä, mutta lähtöpäätös ei edistä ihmisoikeuksia" MTV 11:22 21.06

Yhdysvallat ilmoitti yllättäen aikaisemmin tällä viikolla vetäytyvänsä YK:n ihmisoikeusneuvostosta. Asiantuntijan mukaan päätös antaa tilaa ihmisoikeuskriittisille valtioille neuvostossa eikä ainakaan edistä ihmisoikeusasiaa maailmassa.


Kitaristilegenda Carlos Santana esitti erikoisen toiveen ennen keikkaa: ”Saanko aloittaa aikaisemmin?” iltasanomat 21:08 18.06

Carlos Santanalla, 70, oli kiire lavalle Helsingin Kaisaniemessä.


Kiina vastasi Donald Trumpille heti: ”Välittömästi samansuuruiset vastatoimet” uusisuomi 16:52 15.06

Kiinan kauppaministeriön edustajan mukaan maa vastaa Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin aikaisemmin perjantaina asettamiin tuontitulleihin heti.


Tutkijat löysivät kolme vastasyntynyttä planeettaa – "vauvat" kiertävät tähteä, jonka ikä on vain tuhannesosa oman Aurinkomme iästä MTV 08:10 15.06

Chilessä sijaitseva voimakas ALMA-radioteleskooppiryhmä on havainnut Jousimiehen tähdistössä kolme aikaisemmin tuntematonta vastasyntynyttä planeettaa. Planeettojen havaittiin kiertävän niin ikään nuorta tähteä.


Merivesi ennätysmatalalla Merenkurkussa: ”Enpä ole tällaista nähnyt koskaan aikaisemmin" MTV 22:31 12.06

Jo maaliskuun alussa Ilmatieteen laitos varoitteli matalista meriveden pinnoista. Merenkurkussa ja Perämerellä tilanne on jatkunut samanlaisena koko alkukevään ja kesän: vedenpinta on ollut koko ajan 30-60 senttiä miinuksella.


Epämääräinen liete ja kuolleet puut herättivät huolta Äänekoskella – kaupungin ympäristöpäällikkö rauhoittelee MTV 20:43 12.06

Äänekoskella on havaittu kuolleita puita ja epämääräistä lietettä biokaasulaitoksen lähellä. Aikaisemmin alueella on kärsitty hajuhaitoista.


Asuntomurrot yleistyneet selvästi – ulkomaalaisten rikollisten osuus lähes puolet MTV 09:42 12.06

Asuntomurtojen määrä on kasvanut viime vuoteen verrattuna. Poliisi sai tutkittavakseen tammi–toukokuun aikana 771 asuttuun asuntoon kohdistunutta törkeää varkautta tai niiden yritystä. Vuotta aikaisemmin vastaava luku oli 657.


Taas uusi hämmennys sotesta – Petteri Orpo: ”Yhtään euroa ei lähetetä, ennen kuin lait on hyväksytty tässä talossa” uusisuomi 17:33 07.06

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) vakuuttivat torstaina eduskunnan kyselytunnilla sote-uudistuksen etenevän. Vain hetkeä aikaisemmin sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Kirsi Varhila kuitenkin kertoi, että soten valinnanvapauspilottien valmistelu on pysäytetty.


F1-kuskit komennetaan lähtöruudukkoon entistä aikaisemmin MTV 14:03 07.06

F1-kuskit ja -tallit pakotetaan lähtöruudukkoon kymmenen minuuttia entistä aiemmin Kansainvälisen autoliitto FIA:n uuden sääntömuutoksen johdosta. Sääntömuutos astuu voimaan tänä viikonloppuna ajettavassa Kanadan GP:ssä.


Kiinniottojen määrä USA:n rajalla noussut korkeammaksi kuin koskaan aikaisemmin Trumpin kaudella MTV 05:36 07.06

Yhdysvaltojen rajalla otettiin toukokuussa kiinni yli 50? 000 ihmistä, kertoo maan turvallisuusministeriö. Kiinniottojen määrä oli tämän vuoden toukokuussa kolme kertaa suurempi kuin viime vuoden toukokuussa.


Kaverusten illanvietto päättyi raiskaukseen – Miehelle vuosi ja kolme kuukautta ehdollista MTV 07:30 06.06

Hovioikeus tuomitsi vuonna 1975 syntyneen miehen ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta. Käräjäoikeus oli aikaisemmin todennut, että mies ei ollut syyllistynyt raiskaukseen.


Johnny Deppin ulkonäkö muuttui radikaalisti – tuoreet kuvat herättivät fanien huolen: ”Mitä hänelle on tapahtunut?” iltasanomat 20:28 02.06

Viime aikoina kuviin on tallentunut huomattavan erinäköinen Johnny Depp kuin aikaisemmin. Tähden muuttunut ulkonäkö on herättänyt huomiota myös fanien keskuudessa.


Hamilton ulkona – jää reilusti Jäähykuningas Näin paljon Valtteri Räväyttääkö sissijärjestön vuotaneen

Uutiset