Isänmaan toivot -sarjasta on 20 vuotta – Nuoret näyttelijät ponnistivat sarjasta tähdiksi: ”Touhu alkoi mennä kaduilla vellutteluksi” iltasanomat 07:10 23.09

Isänmaan toivot oli ensimmäinen suomalainen tilannekomedia, jonka nuoret näyttelijät ja tuotantotiimi nousivat tv- ja elokuva-alan huipulle.


Joensuun kaupunginjohtaja heräsi toimittajan puheluun järkyttyneenä: Aivan kamala juttu, kirkko on korvaamaton MTV 07:08 23.09

Joensuussa palaa Kiihtelysvaaran kirkko, ja kirkko tuhoutuu palossa todennäköisesti täysin. Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kuuli Kiihtelysvaaran kirkkopalosta STT:ltä.


Joensuussa palaa vanha puukirkko – kaupunginjohtaja: Aivan kamala juttu, kirkko on korvaamaton MTV 07:08 23.09

Joensuussa palaa Kiihtelysvaaran kirkko, ja kirkko tuhoutuu palossa todennäköisesti täysin. Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kuuli Kiihtelysvaaran kirkkopalosta STT:ltä. Hän kuvailee paloa kamalaksi asiaksi.


Nico Rosberg estää lapsiltaan Kekestä käynnistyneen jatkumon – "Pahin painajainen" MTV 07:01 23.09

Mitä isä edellä, sitä poika perässä. Mutta sen pidemmälle jatkumo ei mene, sikäli kuin asia on Nico Rosbergista kiinni. Hän aikoo nimittäin kieltää lapsiltaan ryhtymisen kilpakuskeiksi.


Kauhajoen kouluampuminen muutti terveyskeskuksen arjen kuukausiksi – ylilääkäri kertoo, miten kauhujen päivä eteni MTV 06:48 23.09

Terveyskeskuksen ylilääkäri Kirsi Kähärä muistaa Kauhajoen kauhujen päivän kuin eilisen. Kähärän mukaan kyseessä oli nopea ja ainutkertainen katastrofi, jossa oli myös ripaus onnea mukana.


Garyn isoisä kielsi menemästä Suomeen: "Ei siellä ole enää ketään elossa" – nyt 73-vuotias mies tuli Suomeen ja todisti ukkinsa sanat vääriksi MTV 05:49 23.09

Garyn ollessa pieni hän muistaa isoisänsä sanoneen usein: Ei kannata mennä Suomeen, ei siellä ole enää ketään. Mutta nyt Garyn ollessa 73-vuotias, hän on todistanut isoisänsä sanat vääriksi. Suomessa on paljonkin: verisukulaisia ja kokonainen maa, joka tuntuu heti ensikosketuksesta lähtien omalta.


Poliisikoira löysi sienimetsään eksyneen naisen – lähes puoli vuorokautta kadoksissa MTV 05:39 23.09

Poliisikoira löysi sienimetsällä eksyneen naisen Lieksassa. Poliisin mukaan nainen oli lähtenyt eilen päivällä kello 13 aikaan sienimetsälle ja eksynyt. Poliisi sai tiedon eksyneestä kello 19 aikaan.


Trumpin tuomariehdokasta ahdistelusta syyttävä nainen astuu senaatin eteen – mitä tapahtui lukiobileissä 36 vuotta sitten? iltasanomat 01:47 23.09

Korkeimman oikeuden tuomariksi pyrkivä Brett Kavanaugh on kiistänyt väitteet kotibileissä tapahtuneesta hyökkäyksestä.


Kuvakooste: Anthony Joshua tyrmäsi haastajansa – venäläinen putosi kuin räsynukke iltasanomat 01:22 23.09

Anthony Joshua säilytti raskaan sarjan MM-tittelinsä Lontoon Wembleyllä.


Kärsitkö kaliumin puutteesta? Näistä merkeistä tunnistat stara 23:40 22.09

Ihmiset tarvitsevat päivittäin makrokivennäisaineisiin luokiteltavaa kaliumia elimistöönsä. Kaliumilla on tärkeä


Viihdelehti Stara.fi stara 23:40 22.09

Ihmiset tarvitsevat päivittäin makrokivennäisaineisiin luokiteltavaa kaliumia elimistöönsä. Kaliumilla on tärkeä


Huikeaa! Montreal Canadiens nosti Jesperi Kotkaniemen ykkössentteriksi MTV 22:54 22.09

Suomalainen NHL-lupaus Jesperi Kotkaniemi saa tulevana yönä Suomen aikaa huiman näytönpaikan, kun Montreal Canadiens iskee hänet ykkössentteriksi harjoitusotteluun Ottawa Senatorsia vastaan. Canadiensin ketjuista raportoi TSN:n toimittaja John Lu.


Ihana video: Syysmyrsky laantui – nuori hylje nousi nauttimaan auringonpaisteesta laiturille MTV 22:51 22.09

Syksyn ensimmäinen myrsky on riepotellut Suomea, Ruotsia ja Norjaa tänä viikonloppuna. Ruotsissa julkisuuteen on myrskyn jälkimainingeissa noussut nuori hylje, joka on nauttinut silminnähden kelin rauhoittumisesta.


Video: Syysmyrsky laantui – nuori hylje nousi nauttimaan auringonpaisteesta laiturille MTV 22:51 22.09

Syksyn ensimmäinen myrsky on riepotellut Suomea, Ruotsia ja Norjaa tänä viikonloppuna. Ruotsissa julkisuuteen on myrskyn jälkimainingeissa noussut nuori hylje, joka on nauttinut silminnähden kelin rauhoittumisesta.


STT: Venäläistaustainen Airiston Helmi on ollut Puolustusvoimissa huolen aihe – HS:n sotilaslähteen mukaan yritys on ollut vuosia Supon tarkkailussa MTV 22:29 22.09

Osakeyhtiö Airiston Helmi on ollut STT:n tietojen mukaan Puolustusvoimien huolen aihe. Helsingin Sanomat kertoo nimettömään sotilaslähteeseen viitaten, että Supo on tarkkaillut Airiston Helmeä vuosia.


0-65 vuotta naimisissa olevat avioparit paljastivat – tällaisista asioista riitelevät stara 21:40 22.09

Jokainen parisuhde on erilainen ja kaikissa ihmissuhteissa on omanlaisensa haasteet.


Ylistyssanat loppuvat kesken: tulikuuma Teemu Pukki iski hurjan maalin! MTV 21:24 22.09

Suomalainen jalkapallotähti Teemu Pukki iski maalin jo viidennessä ottelussa putkeen. Norwichia Englannin Mestaruussarjassa edustava Pukki kuritti lauantaina Queens Park Rangersia 1–0-maalillaan. Osuma jäi pelin ainoaksi.


Onni päättyi lyhyeen: Hääpukuostoksille valmistautunut yhdysvaltalaisnainen sai surmansa iltalenkillä MTV 20:30 22.09

Yhdysvaltalaisnainen valmistautui elämänsä onnellisempaan päivään mutta tuli puukotetuksi. Tapauksesta uutisoi BBC.


Uutiset