Yle: Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta uusisuomi 12:45 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) on tuomittu edustajakollegansa Veera Ruohon (kok.) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelua sakkorangaistukseen. Muun muassa Yle kertoo, että oikeus määräsi Hakkaraiselle 45 päiväsakon rangaistuksen.


Terrorismiasiantuntija Lontoossa pidätetystä suomalaisesta: "Briteillä on täytynyt olla jonkinlainen tieto, mitä Suomella ei ollut" MTV 12:21 18.06

Jihadismitutkija Atte Kalevan mukaan Iso-Britannian viranomaisilla on todennäköisesti ollut parempaa tiedustelutietoa Lontoon Heathrown lentokentällä pidätetystä suomalaismiehestä kuin Suomen viranomaisilla.


Jukka Tarkan kysymys sähköisti Kultarannan: Miksi EU ei voi liittyä Natoon järjestöjäsenenä? iltasanomat 12:13 18.06

Jyrki Kataisen mukaan Euroopan unionin liittyminen Natoon ”selventäisi asioita” ja Teija Tiilikainen innostui jo lupailemaan uutta tutkimusta tällaisesta teoreettisesta liittymismahdollisuudesta.


Harvinainen titteli näpeissä! Fernando Alonsolla iso päätös edessä MTV 11:55 18.06

Le Mansin 24 tunnin ajon sunnuntaina voittaneella Fernando Alonsolla on iso päätös edessään. Se voi johtaa hänet kauas Formulasta ykkösistä, Yhdysvaltoihin.


Kuolemaan johtaneesta Seinäjoen ralliturmasta käynnistetään varsinainen tutkinta iltasanomat 11:20 18.06

Onnettomuustutkintakeskus tutkii viikonloppuna tapahtunutta turmaa.


Pahoinpitelystä ja ahdistelusta syytetty Teuvo Hakkarainen selvisi sakoilla iltasanomat 11:02 18.06

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta 45 päiväsakkoon.


Hakkaraiskäräjillä todistanut Kari Tolvanen: Teuvo laittoi kätensä Ruohon niskan takaa ja alkoi vääntää voimakkaasti – "Hän oli shokissa" MTV 10:46 18.06

Poliisikansanedustaja Kari Tolvanen (kok.) todisti vierestä, kun kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) suuteli kollegaansa Veera Ruohoa (kok.) väkisin eduskunnassa joulukuussa.


Futislegenda Zinedine Zidane ei ole MM-kisoissa – paparazzi bongasi Ibizalta stara 10:40 18.06

Ranskalaisen jalkapallolegendan Zinedine Zidanen MM-loppuottelussa vuonna 2006 saama punainen kortti


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 18.06

Ranskalaisen jalkapallolegendan Zinedine Zidanen MM-loppuottelussa vuonna 2006 saama punainen kortti


Hakkarainen käytti lunttilappua ja selitti tekoaan: Olen toiminut jätkämäisesti iltasanomat 10:38 18.06

Teuvo Hakkarainen selitti tekoaan jätkäkulttuurilla ja valitti ahdistelutapauksen sotkeneen elämänsä pahasti.


MTV seuraa: Teuvo Hakkarainen myöntää suudelleensa väkisin Veera Ruohoa ja pitäneensä kiinni, kiistää rikoksen – "Sainpas pussattua Veeraa" MTV 10:16 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) myöntää suudelleensa kollegaansa Veera Ruohoa (kok.) väkisin ja pitäneensä tästä kiinni eduskunnassa joulukuussa. Hän kuitenkin kiistää syyllistyneensä rikokseen.


Veera Ruoho kuvaili oikeudessa Hakkaraisen väkisinsuutelua: ”Tunsin heti, että nyt on vaarallinen tilanne” iltasanomat 10:14 18.06

Uhriksi joutunut kansanedustaja kertoi, että väkisinsuutelun jälkeen Teuvo Hakkarainen riemuitsi ”sainpas pussattua Veeraa”.


Kylie Jenner kurvikkaana illalliselle – Kim Kardashianin manttelinperijä? stara 10:00 18.06

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on jakanut hänen kokemiaan hetkiä


Jäätävä suomalaisarvio brexitistä: ”Kaikki levällään, tilanne järjetön, mitään sopimuksia ei ole” uusisuomi 10:00 18.06

EU-politiikan veteraani, entinen Britannian-suurlähettiläs ja Lontoon Cityn vapaakansalainen Pertti Salolainen kertoo, että käytännössä kaikki on auki brexitin eli Britannian EU-eron suhteen. Kokoomuksen kansanedustaja, eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja, tutustui tilanteeseen valiokuntamatkalla Britanniassa.


Suomalaisarvio brexitistä: ”Kaikki levällään, tilanne järjetön, mitään sopimuksia ei ole” uusisuomi 10:00 18.06

EU-politiikan veteraani, entinen Britannian-suurlähettiläs ja Lontoon Cityn vapaakansalainen Pertti Salolainen kertoo, että käytännössä kaikki mahdollinen on auki brexitin eli Britannian EU-eron suhteen. Kokoomuksen kansanedustaja, eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja, tutustui tilanteen valiokuntamatkalla Britanniassa.


Teuvo Hakkarainen saapui oikeuteen vähäsanaisena – syytetään Veera Ruohon pahoinpitelystä ja ahdistelusta iltasanomat 09:55 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) saapui Helsingin oikeustalolle kello 8.40. Hakkarainen on käräjillä syytettynä kansanedustaja Veera Ruohon (kok.) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. IS seuraa aamupäivällä alkavaa oikeudenkäyntiä.


Ruoho vaatii 1400 euron korvausta – Hakkaraisen selitys: Oli rento tunnelma, ei tarkoitusta loukata iltasanomat 09:48 18.06

Teuvo Hakkarainen myöntää syytteen teonkuvauksen, mutta kiistää syyllistyneensä tahalliseen tekoon tai rikokseen. Hän kiistää myös Veera Ruohon korvausvaatimuksen perusteen.


satoi” syytetään Veera teko on kova

Uutiset