Cowboy-bootsit taas muodissa! Näin puet tyylikkäästi stara 18:40 16.08

Joillekin tulee cowboy-bootseista mieleen ainoastaan Raid-televisiosarjassa ollut rekkakuski ratsumies. Bootsit


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 16.08

Joillekin tulee cowboy-bootseista mieleen ainoastaan Raid-televisiosarjassa ollut rekkakuski ratsumies. Bootsit


Ravivihje: Kaviovakio Vermo 15.8.2018 iltasanomat 10:50 15.08

Vakiossa ainoastaan Grove’s Hector ja Enjoy’s Paycheck kelpaavat varmaksi.


Suomi sekosi – jopa verottaja nauroi: ”Seuraamme muumimukigaten vaikutusta” uusisuomi 09:22 10.08

Ainoastaan torstaina myynnissä ollut erikoismuumimuki sekoitti suomalaiset niin myymälöissä kuin netissä. Tove Janssonin syntymäpäivän kunniaksi myydyt erikoismukit vietiin käsistä 12 tunnissa. Verottajakin herkesi vitsailemaan ”muumigatesta” ja julkaisi kuvan, jonka voit katsoa jutun lopusta.


Muumimukimania riehaannutti somessa, myynnissä mitä kummallisempia yksilöitä – "Harvinaisin muki kaupan: Muumit lumihangessa" MTV 07:28 10.08

Ainoastaan eilen myynnissä ollut Muumin päivä -muki sai piirroshahmoista innostuneet hurmion valtaan. Kaikkiin muumimania ei ole tehnyt vaikutusta.


Miesystävä tunnustanut Anni Törnin tapon – motiivi silti vielä epäselvä: ”Ainoastaan tekijän tiedossa” MTV 21:14 06.08

Anni Törnin surman tutkinta on tällä hetkellä tutkinnanjohtajan mukaan eräänlaisessa suvantovaiheessa. Viranomaiset odottavat teknisten tutkimusten tuloksia ja lausuntoja, joiden pohjalta teosta epäillyn kuulusteluja on tarkoitus jatkaa.


Me Naiset: Näyttelijä Amanda Palo joutui raiskatuksi parikymppisenä: "Ainoastaan tekijöiden kuuluisi tuntea häpeää" mtv 09:11 03.08

Näyttelijä Amanda Palo kertoo Me Naiset-lehden haastattelussa ettei halua antaa enää raiskaajilleen minkäänlaista valtaa elämässään.


Helena Petäistön kolumni: Suomi on Macronin uuden Eurooppa-kiertueen kolmas maa, eikä nyt ole kyseessä "ranskalainen visiitti" MTV 17:25 30.07

Ranskan presidentti puolisoineen saapuu Suomeen elokuussa – eikä ainoastaan pikavisiitille. Ranskan uudistamisen lisäksi Euroopan Unionin kehittäminen on yksi Emmanuel Macronin sydämen asioista, kirjoittaa MTV Uutisten pitkäaikainen Pariisin kirjeenvaihtaja ja Macron-kirjan kirjoittaja Helena Petäistö. 


Menestynyt johtaja surmattiin keskellä Sipoon omakotitaloaluetta – "Mietityttää, että mitä jätetään sanomatta" MTV 14:00 30.07

Sipoon Hansaksen alueella aurinko porottaa helteisesti. Kadun varrella on hyvin hoidettuja omakotitaloja ja päiväkoti. Hiljaisuuden rikkoo ainoastaan tuulen suhina vehreissä lehtipuissa sekä muutaman ohiajavan auton hurina. On vaikea kuvitella, että juuri täällä surmattiin liikemies viikko sitten.


Trump ja The New York Times riidassa – nimittää journalisteja kansan vihollisiksi: "Media asettaa ihmiset hengenvaaraan" MTV 10:20 30.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen hyökännyt yhdysvaltalaismedioita vastaan Twitterissä. Trumpin mielestä esimerkiksi The New York Times ja Washington Post kirjoittavat ainoastaan huonoja juttuja myönteisistäkin saavutuksista.


Kommentti: Salasiko joku lähimmäisensä hirmuteon? iltasanomat 08:01 29.07

On vaikeaa kuvitella, että ainoastaan Kyllikki Saaren murhaaja itse tietäisi teostaan, kirjoittaa toimittaja Sari Autio.


Kohun keskellä oleva Emmanuel Macron puhui puolueelleen: "Vain ja ainoastaan Macron itse on vastuussa" MTV 07:18 25.07

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kerrotaan kommentoineen entistä turvamiestään koskevaa kohua oman puolueensa edustajille. Puolueen edustajien mukaan Macron sanoi, että hän oli se, joka luotti Alexandre Benallaan.


Ainoastaan yksi hyväksytty hyppy riitti Suomen mestaruuteen: "Eikös huono kenraali meinaa hyvää pääkisaa?" MTV 19:18 22.07

Simo Lipsaselle riitti ainoastaan yksi hyväksytty hyppy voittoon Kalevan Kisojen päätöspäivänä. Voitto tuli vaatimattomalla tuloksella 16,27. 


Ainoastaan yksi hyväksytty hyppy: "Eikös huono kenraali meinaa hyvää pääkisaa?" MTV 19:18 22.07

Simo Lipsaselle riitti ainoastaan yksi hyväksytty hyppy voittoon Kalevan Kisojen päätöspäivänä. Voitto tuli vaatimattomalla tuloksella 16,27. 


Mercedeksen yllättävä tehotappio: "Valtteri oli poikkeuksellisen hyvä – siksi olimme lähellä paalua" MTV 10:40 22.07

Mercedeksen F1-johtaja Toto Wolff harmitteli Hockenheimin aika-ajojen jälkeen Ferrarin tehoetumatkaa. Wolff myös ylisti Valtteri Bottasta ja piti ainoastaan kahden kymmenyksen tappiota Vettelille loistotuloksena.


Väkivalta näkyy nuorten naisten elämässä jo aikaisin – "Ei välttämättä tarvitse edes asua yhdessä" MTV 06:55 22.07

Tytöt ja nuoret naiset jäävät edelleen poikien ja miesten varjoon, arvioi Turun tyttöjen talon johtaja Nina Pietikäinen. Ainoastaan tytöille avoimissa Tyttöjen taloissa ympäri maata pohditaan muun muassa yksinäisyyttä, sukupuolirooleja ja omaa identiteettiä.


Pika-aituri Annimari Korte varmana: Nyt vaan EM-kisoihin keskittymään MTV 23:09 20.07

Vaikean tien kotimaiselle huipulle kulkenut Annimari Korte juhli Kalevan kisoissa 100 metrin aitajuoksun SM-hopeaa. Ainoastaan Nooralotta Neziri on suomalaisista valittu EM-kisoihin, mutta Korte otti nyt kunnon harppauksen kohti kisajoukkuetta.


What the fluff -haaste ihastuttaa – näin koirat reagoivat katoamistemppuun! stara 07:30 08.07

Silmänkääntötemput eivät hämmästytä ainoastaan ihmisiä, vaan joissain tapauksissa myös lemmikkieläimiä.


Gyrokopteri teki pakkolaskun Ylivieskassa – kuljettaja ei loukkaantunut vakavasti MTV 11:25 07.07

Yksi ihminen on loukkaantunut pienkoneen pakkolaskussa Ylivieskassa, kertoo pelastustoimi. Koneen kyydissä oli ainoastaan sen kuljettaja, joka ei saanut vakavia vammoja.


Maitorekka suistui puolueen johtoon tapasivat – puhuivat ulos suoralla

Uutiset