Historian pisin reittilento nousee tänään ilmaan – matka kestää liki 19 tuntia, koneessa luksusvarustus MTV 16:56 11.10

Singapore Airlinesin lento SQ22 ponnistaa polttoaine- ja matkustajalastissaan ilmaan Sinaporesta alkuillasta ja on 18 tunnin ja 45 minuutin sekä 16 700 kilometrin jälkeen New Yorkissa.


Nainen toi lennolle erikoisen lemmikin henkiseksi tueksi – koko kone tyhjennettiin ja lopulta paikalle kutsuttiin poliisi MTV 15:14 11.10

Nainen poistettiin Frontier Airlines -lentoyhtiön koneesta tällä viikolla Floridan osavaltiossa. Syynä oli erikoinen lemmikki, jonka nainen toi koneeseen henkiseksi tueksi.


Vauva itki liian äänekkäästi lennolla – United Airlines määräsi olemaan hiljaa stara 09:20 29.09

Yhdysvaltalainen United Airlines on ollut useita kertoja skandaalien keskiössä, kun


Viihdelehti Stara.fi stara 09:20 29.09

Yhdysvaltalainen United Airlines on ollut useita kertoja skandaalien keskiössä, kun


Kaikkien aikojen pisin yhtäjaksoinen lentoreitti käynnistyy stara 12:40 26.09

Singapore Airlines on vastaanottanut Airbusin ensimmäisen A350-900ULR -lentokoneen. Ultra long


Reilu lentokapteeni ilahdutti kentälle jumiin jääneet matkustajat – tilasi kaikille pizzaa iltasanomat 04:45 08.09

American Airlines -yhtiön lentokapteeni ei jäänyt toimettomaksi kehnon sään estettyä laskeutumisen määränpäähän.


Lento Havaijille päättyi kyyneliin: 15 ihmistä kiidätettiin sairaalaan kummallisten oireiden takia – syyksi selvisi matkustamoon vuotanut pippurisumute MTV 22:51 01.09

Hawaiian Airlinesin lento Havaijille päättyi itkuisissa merkeissä, sillä 15 lentokoneen henkilökuntaan ja matkustajiin kuulunutta henkilöä joutui sairaalaan laittoman pippurisumutteen vuodettua matkustamoon, kertoo ABC News.


Vakava lentoturma Yhdysvalloissa: Mekaanikko varasti matkustajakoneen ja teki luvattoman nousun – kone syöksyi maahan MTV 08:31 11.08

Yhdysvalloissa Seattlessa on sattunut lento-onnettomuus, kertovat Seattlen lentokenttä ja Alaska Airlines Twitterissä.


Matkustajien laukut häiritsivät Czech Airlinesin lentokoneen evakuointia – savun syy ei vielä selvillä MTV 18:03 04.08

Matkustajien käsimatkatavarat haittasivat matkustajalentokoneen evakuointia perjantaina Helsinki-Vantaalla, kertoo Onnettomuustutkintakeskuksen (Otkes) johtava tutkija Ismo Aaltonen.


Lukivaikeuksista kärsivä teini auttoi kuuromykkää miestä pitkällä lennolla – liikuttava ele kerää kiitosta MTV 15:00 25.06

Tieni-ikäinen Clara Daly kommunikoi kuuron ja sokean miehen kanssa lennolla. Daly oli matkustamassa Alaska Airlinesin lennolla äitinsä kanssa Bostonista Los Angelesiin.


Lentoyhtiö kielsi avustajavuohet – määrittelivät sääntöjä uusiksi stara 11:20 11.06

Yhdysvaltalainen lentoyhtiö American Airlines on laatinut listan, jossa on lueteltu


Lentoperämies imeytyi ikkunasta 10 kilometrin korkeudessa – sankaripilotille muhkea palkinto MTV 23:11 10.06

Kiinalaisen Sichuan Airlines -lentoyhtiön lentäjä on saanut 660 000 euron arvoisen palkinnon sankarillisesta toiminnastaan lennolla sattuneessa vaaratilanteessa.


"Sietämättömän" pahanhajuinen mies aiheutti hätälaskun lomalennolla – pahoinvoivat matkustajat alkoivat oksentaa MTV 09:47 05.06

Haiseva matkustaja aiheutti pahoinvointia ja hätälaskun Transavia Airlinesin lennolla Hollannista Kanariansaarille.


Maailman pisin reittilento tekee paluun – istuinta saa kuluttaa lähes 19 tuntia MTV 21:36 30.05

Singapore Airlines aikoo aloittaa uudelleen maailman pisimmät reittilennot Singaporesta New Yorkiin. Lentoyhtiöllä oli vastaavalla reitillä lentoja vuoteen 2013 saakka.


Matkustajakone joutui taas hätälaskuun, kun ikkuna meni rikki – jo neljäs tapaus lyhyen ajan sisällä MTV 11:05 30.05

Kiinalaisen Capital Airlinesin lennolla on sattunut vaaratilanne, kun koneen lasiin tuli särö ilmassa, kertovat paikallismediat.


Jääkö MH370-lennon kohtalo ikuiseksi mysteeriksi? Etsinnät Intian valtamerellä lopetettiin MTV 16:44 29.05

Etsinnät yli neljä vuotta sitten kadonneen Malaysian Airlinesin koneen löytämiseksi on nyt lopetettu. Lento MH370 katosi maaliskuussa 2014 ja sen kohtalo säilynyt mysteerinä.


Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


Aholan Ohisalo ”Tarvitsemme näinä

Uutiset