Esportsin suomalaismaailmanmestari peliturnauksista: "Turvatoimiin pitäisi panostaa enemmän" MTV 19:07 31.08

Erik "Eki" Tammenpää voitti kesäkuussa maailmanmestaruuden ensimmäisissä NHL-pelisarjan MM-kilpailuissa. Turnaus järjestettiin Las Vegasissa. Tammenpää kertoi MTV Sportille ajatuksiaan lajista.


Pohjoismaiden ensimmäinen naisimaami: "Ihmisiä ja heidän ajatuksiaan ei muuteta kieltämällä huivia" MTV 18:09 31.08

Feminististä islamin tulkintaa ajava Pohjoismaiden ensimmäinen naisimaami Sherin Khankan näkee, että on jokaisen naisen oikeus käyttää tai olla käyttämättä huivia eli hijabia. Hän korostaa uskonnon vapautta ja jokaisen oikeutta harjoittaa omaa uskontoaan.


Nämä asiat pariskunnat haluavat ennen lapsia stara 23:20 18.08

Hedelmällisyyttä ja ovulaatioita monitoroiva OvuSense-laite on selvittänyt asiakkaidensa ajatuksia lasten


Viihdelehti Stara.fi stara 23:20 18.08

Hedelmällisyyttä ja ovulaatioita monitoroiva OvuSense-laite on selvittänyt asiakkaidensa ajatuksia lasten


Ähtärin blogi: Jos ihminen käyttäytyisi kuin eläin – "Tinderiin liittymisen sijaan se alkaisi huutaa" MTV 08:49 12.08

Ähtäri Zoon facebook-sivuilla monet huumorilla laaditut päivitykset perustuvat siihen, että eläimiin liitetään ihmisille tyypillisiä toimintatapoja ja ajatuksia. Zoo, farmi ja pandatalo ovat täynnä erilaisia eläinpersoonia, joilla on omat lajityypilliset, mutta myös yksilökohtaiset tapansa toimia.


Tulevaisuus ei huolestuta teatterin tekijöitä: "Se palvelee ihmistä kokonaisuutena" MTV 20:49 10.08

Parhaillaan käynnissä oleva teatterifestivaali, Tampereen Teatterikesä täyttää 50 vuotta. Tänä vuonna festivaalin teemoja ovat muun muassa yhteiskunnallinen kannanotto ja oman tilan haltuunotto. Tärkeintä tekijöiden mukaan on se, että esitykset herättävät katsojissa ajatuksia.


Superpesis: Jatkosarjat käyntiin keskiviikkona iltasanomat 00:17 01.08

Ristiriitaisia ajatuksia herättävät jatkosarjat pyörähtävät käyntiin keskiviikkona. Etenkin alajatkosarjassa panoksia riittää peleissä.


Talousnobelistille täystyrmäys politiikan tutkijoilta: ”Outoa pitää Holmströmin ajatuksia demokratiasta gurun ajatuksina” uusisuomi 17:39 27.07

Talousnobelisti Bengt Holmströmin demokratiapuheet ovat synnyttäneet vilkasta keskustelun etenkin politiikan tutkijoiden keskuudessa. Holmström sanoi Helsingin Sanomissa, että politiikasta on tullut jo liian läpinäkyvää.


Sauli Niinistö purki tunteitaan eilisestä tapaamisesta kirjoituksessaan – Kiittää mielenosoittajia ja kertoo saamistaan vetoomuksista: "It's on You" MTV 22:24 17.07

Presidentti Sauli Niinistö julkaisi tänään kirjoituksen Facebookissa, jossa hän purkaa ajatuksiaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin eilisestä tapaamisesta Helsingissä. Kirjoituksen otsikko on ”Ohi on.”


Kommentti: Valtavaksi ilmiöksi muodostunut hittisarja herättää väkisin ahdistavia ajatuksia – kaikki tapahtumista on joskus oikeasti tapahtunut iltasanomat 14:22 15.07

Sarja herättää ajatuksia, joita ei halua pohtia yksin. Se on piinaava, ahdistava, pelottava ja hämmentävä, kirjoittaa toimittaja Tea Manninen.


Kirjoita päiväkirjaan vain positiivisia asioita – vaikuttaa terveyteen huomattavasti stara 22:00 14.07

Asioiden kirjoittaminen päiväkirjaan selventää ajatuksia ja helpottaa usein myös purkamaan


Joukkosurman silminnäkijät haluavat Trumpilta muutakin kuin rukouksia ja ajatuksia – "En välitä niistä pätkääkään" MTV 10:51 29.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pahoittelut Twitterissä Marylandin ampumatapausta.


MM-SuperMoniveto: Bonusrahaa 50 000 euroa – ykköstykkinä Portugalin himmailu iltasanomat 21:32 24.06

Merkittävin irtiotto pelatummista tuloksista otetaan Iranin ja Portugalin kohtaamisesta. On tarjolla muitakin veikeitä ajatuksia rivin arvon rakentamiseen.


Ex-pelaajat vaativat NHL:ltä toimia päävammojen kitkemiseksi – ”He saavat poistaa nimeni Stanley Cupista, jos voisin elää ilman tuskaa, surua ja vihaa” jatkoaika.com 21:00 19.06

Masennusta, päihteiden käyttöä, kuolemanajatuksia – Nick Boyntonin uran jälkeinen elämä ei ole kaunis tarina. Hän halusi kertoa sen saadakseen aikaan muutoksen liittyen päähän kohdistuneisiin iskuihin. NHL-legenda Ken Dryden ajaa tahollaan samaa asiaa.


Teemu Selänne tekee surutyötä opettamalla maalintekoa Espoossa: ”Äidin poismeno ottaa koville” iltasanomat 12:05 19.06

Äitinsä menettänyt Teemu Selänne valmentaa suurella intohimolla oman maalintekoakatemiansa oppilaita. Jääkiekko on myös keino saada ajatuksia pois surusta.


Suora lähetys klo 9.30 Kultaranta-keskusteluista – Sipilä ja Katainen valottavat ajatuksia EU:n tulevaisuudesta iltasanomat 09:09 18.06

Presidentti Sauli Niinistön isännöimien Kultaranta-keskustelujen toinen päivä alkaa keskustelulla EU:n tulevaisuudesta ja vahvistamisesta.


Einstein kutsui kiinalaisia saastaisiksi ja hidasjärkisiksi – matkapäiväkirjat paljastivat rasistiset ajatukset MTV 10:24 14.06

Fyysikko Alber Einsteinin matkapäiväkirjoista on paljastunut rasistisia ajatuksia. Päiväkirjoissa Einstein tekee kielteisiä yleistyksiä ja kutsuu esimerkiksi kiinalaisia uutteriksi, saastaisiksi ja hidasjärkisiksi ihmisiksi.


elämänkouluna – epäilty vangittiin Airiston kommentoi Trumpin puhetta lämpimästä ystävyydestä muuriin on kausi Parkkirahahuijaus Turun kaupunki Poliisi ”Liikkuu ihmisasutuksen puuttui kokonaan ”Korviinpistävä tasapainoa - – korjaa

Uutiset