Nyt lämmintä päälle: kylmä pohjoistuuli voimistuu - ajokeli paikoin huono iltalehti 07:36 14.03

Forecan sääennusteen mukaan tänään on koko maahan luvassa pakkasta. Lumisateita esiintyy idässä ja maan keskivaiheilla. Ilmatieteen laitos varoittaa tiellä liikkujia huonosta ajokelistä Lapin eteläosissa, maan keskiosissa sekä Itä-Suomessa.


Nyt lämmintä päälle - kylmä pohjoistuuli voimistuu iltalehti 06:51 14.03

Forecan sääennusteen mukaan tänään on koko maahan luvassa pakkasta. Lumisateita esiintyy idässä ja maan keskivaiheilla. Ilmatieteen laitos varoittaa tiellä liikkujia huonosta ajokelistä Lapin eteläosissa, maan keskiosissa sekä Itä-Suomessa.


Varoitus: Ajokeli vaarallinen aamulla – jalankulkijoidenkin syytä olla varuillaan MTV 19:05 13.03

Ajokeli on erittäin huono vielä aamulla Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa, varoittaa Ilmatieteen laitos.


Ojaan suistunut rekka nostettu Kakkostiellä Harjavallan kohdalla – kehno ajokeli aiheuttaa yhä vaaratilanteita iltasanomat 10:37 13.03

Liikenne kulkee taas Kakkostiellä Harjavallan kohdalla, kertoo pelastuslaitos.


Hyhmäistä sadetta, loskaa, vaarallista ajokeliä – Suomen kartalta löytyi vain yksi kolkka, jossa sää ei ole tänään surkea MTV 10:12 13.03

Koko Etelä-Suomessa sataa vettä ja on satanut koko yön, ja Keski-Suomessa lumisateet ovat sankkoja Kemin korkeudelle saakka. Ajokeli on erittäin huono ja se on aiheuttanut useita pieniä onnettomuuksia ympäri maata.


Ajokeli on nyt erittäin huono: ”Kaikki tiet, joilla on polannetta, ovat aivan peilijäällä” iltasanomat 08:53 13.03

Ajokeli on erittäin huono monessa maakunnassa maan keskiosissa, varoittavat Ilmatieteen laitos ja Liikennevirasto.


Ajokeli on nyt erittäin huono – useita onnettomuuksia eri puolilla Suomea: ”Kaikki tiet, joilla on polannetta, ovat aivan peilijäällä” iltasanomat 08:53 13.03

Ajokeli on erittäin huono monessa maakunnassa maan keskiosissa, varoittavat Ilmatieteen laitos ja Liikennevirasto.


Ajokeli on tänään vaarallinen – myös jalankulkijoita varoitetaan iltasanomat 07:35 13.03

Ajokeli on erittäin huono monessa maakunnassa maan keskiosissa, varoittavat Ilmatieteen laitos ja Liikennevirasto.


Kelivaroitus autoilijoille: Lumisateet haittaavat liikennettä tiistaina iltalehti 07:05 13.03

Ilmatieteen laitoksen mukaan ongelmia aiheuttavat myös jäätävät sateet. Tiistaina aamulla tienpinnat ovat yön jäljiltä monin paikoin jäässä, mikä tekee ajokelin erittäin huonoksi. Myös lumisateet ja jäätävät sateet aiheuttavat ongelmia. Kelivaroitus on voimassa monin paikoin. - Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa ja Etelä-Savossa on tiistaina voimassa kelivaroitus. Lumisateet haittaavat liikennettä. Keski-Suomessa sataa paljon lunta, vähintään 10 senttiä. Myös jäätävä sade tekee tienpinnat liukkaiksi, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jesse Heikkilä kertoo Iltalehdelle.


Ajokeli on tänään vaarallinen maan keskiosassa – myös jalankulkijoita varoitetaan MTV 05:51 13.03

Ajokeli on erittäin huono monessa maakunnassa maan keskiosissa, varoittaa Ilmatieteen laitos. Tiesää on vaarallinen jäätävän tihkusateen ja lumipyryn takia Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa.


Huono keli voi aiheuttaa maan keskiosaan pahoja ongelmia – tilanteeseen ei helpotusta ennen keskiviikkoa MTV 21:57 12.03

Raskaalla liikenteellä on ollut vaikeuksia etenkin Keski-Suomessa ja Pirkanmaan pohjoisosissa, kerrotaan Tampereen tieliikennekeskuksesta. Suuremmilta onnettomuuksilta on kuitenkin vältytty, vaikka ajokeli on huono tai erittäin huono lähes koko maassa.


Varoitus autoilijoille: Ajokeli on surkea Suomen keskiosissa – ”Jäätävän tihkun vaarallisempi kaveri” aiheuttaa ongelmia iltasanomat 21:17 12.03

Huono tai erittäin huono ajokeli jatkuu tiistaina.


Ajokeli on huono tai erittäin huono lähes koko maassa – parempaa ei ole luvassa huomennakaan MTV 18:05 12.03

Ajokeli on huono tai erittäin huono lähes koko maassa, kertoo Ilmatieteen laitos. Ajokeli on erittäin huono jäätävän vesisateen ja lumipyryn vuoksi Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Ilmatieteen laitoksen mukaan onnettomuusriski alueilla on huomattava.


Ajokeli on muuttumassa vaaralliseksi suuressa osassa Suomea iltasanomat 14:53 12.03

Tiesää jatkuu kehnona myös tiistaina.


Ajokeli muuttuu vaaralliseksi vyöhykkeellä Pirkanmaalta Pohjois-Karjalaan MTV 14:35 12.03

Ajokeli muuttuu tänään lumisateen vuoksi vaaralliseksi vyöhykkeellä, joka ulottuu Pirkanmaalta Pohjois-Karjalaan. Lisäksi tiesää on mahdollisesti vaarallinen muualla maassa paitsi Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Kymenlaaksossa sekä Lapin pohjoisosassa.


Ilmatieteen laitos varoittaa vaarallisesta ajokelistä tänään – onnettomuusriski on suuri iltasanomat 08:38 12.03

Ilmatieteen laitos varoittaa vaarallisesta ajokelistä maanantaina suuressa osassa maata.


Säävideo näyttää, miten lumipyry vyöryy tänään Suomeen - ajokelivaroitus taas melkein joka kolkkaan iltalehti 07:00 12.03

Maanantaina illalla lumisateet tekevät ajokelistä huonon etenkin Keski-Suomessa, varoittaa Ilmatieteen laitos. Maanantaina aamulla on poutaa lähes koko maassa, mutta illalla ajokeli muuttuu erittäin huonoksi Keski-Suomessa. - Maan keskiosassa on maanantaina illalla voimassa kelivaroitus. Lunta tulee jopa noin 10 senttiä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Antti Jylhä-Ollila kertoo Iltalehdelle.


Kelivaroitus autoilijoille maanantai-iltaan: Keski-Suomessa lumisade haittaa liikennettä iltalehti 05:41 12.03

Maanantaina illalla lumisateet tekevät ajokelistä erittäin huonon Keski-Suomessa, varoittaa Ilmatieteen laitos. Maanantaina aamulla on poutaa lähes koko maassa, mutta illalla ajokeli muuttuu erittäin huonoksi Keski-Suomessa. - Maan keskiosassa on maanantaina illalla voimassa kelivaroitus. Lunta tulee jopa noin 10 senttiä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Antti Jylhä-Ollila kertoo Iltalehdelle.


Tarkkana liikenteessä! Viikko alkaa vaarallisessa ajokelissä suuressa osassa maata MTV 22:39 11.03

Ilmatieteen laitos varoittaa vaarallisesta ajokelistä maanantaina suuressa osassa maata. Varoitus on annettu yhdeksään maakuntaan Satakunnasta ja Pohjanmaalta Pohjois-Karjalaan asti.


Sateet heikkenevät sunnuntaina - alkuviikolla sade runsastuu iltalehti 06:06 11.03

Paikoin lumisadetta, alkuviikolla sade runsastuu Forecan sääennusteen mukaan päivästä on tulossa pilvinen. Päivän aikana lämpötilat nousevat suurimmassa osassa maata pakkasen puolelta plussalle. Ilmatieteen laitoksen varoituskartan mukaan ajokelivaroitukset ovat tänään päivällä voimassa Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa. Autolla liikkujia varoitetaan näillä alueilla huonosta liikennesäästä.


Uutiset