Espoolaisperheen etova aamuyllätys: lapsen Ryhmä Hau -joulukalenterin luukusta paljastui kiemurteleva mato iltalehti 08:34 18.12

Perheenäiti ihmettelee, miten mato on voinut joutua suljetussa muovipakkauksessa olleeseen kalenteriin. Espoolaisperheen 7-vuotias tyttö koki äitinsä mukaan perjantaiaamuna inhottavan yllätyksen: Ryhmä Hau -joulukalenterin luukun takaa paljastui suklaan päällä kiemurteleva mato. - Olin tulossa juuri yläkerrasta, kun vanhempi tyttäreni huusi, että äiti, joulukalenterissani on mato. Ei ihan ensimmäinen asia, minkä voi kuvitella aamulla kuulevansa, perheenäiti kertaa yllättäviä tapahtumia.


Joulutarinakalenterin luukku 18: Pukin joulukapina iltasanomat 07:00 18.12

Kuuntele Otso Kilkkisen, 10, kirjoittama joulutarina.


IL-erikoishaastattelu: Cheek on nyt onnellinen mies iltalehti 16:52 17.12

Kevätkiertueelleen valmistautuva Suomen suosituin artisti löysi tasapainon. Haastatteluajaksi on sovittu torstai kello 15.30. Kun Jare Tiihonen sopii jotain, niin sen hän myös pitää. Tiihonen saapuu haastatteluun tasan kello 15.30, ei minuuttia yli tai minuuttia vaille. Minuutti sinne tai minuutti tänne voi kuulostaa pieneltä asialta, mutta sovituista asioista kiinni pitäminen on Tiihoselle tärkeää. Kuten sekin, että asiat tehdään kunnolla eikä vain sinne päin. - Mulla on tällainen valkoinen paita, joka kävisi hyvin näihin kuvauksiin. Mutta tässä on vähän ryppyjä, tämä pitäisi silittää, Cheek, Jare Tiihonen tuumailee ennen tämän jutun kuvausten alkua. Selvä, silitetään paita. Kuvausten aikana Cheek huomaa hiustensa näyttävän tummilta. - Onko mulla tosiaan noin tummat hiukset vai näyttääkö se vain kuvissa, Tiihonen pohtii katsellessaan koeotoksia. - On ne! Onneksi pian pääsee aurinkoon, niin ne vaalenevat. Aurinko on mun tapa saada hiukset vaaleammiksi, Tiihonen naurahtaa. Kommentit rypyistä ja hiusten väristä vahvistavat sitä mielikuvaa, joka monella on Cheekistä. Monien mielestä pikkuasioihin takertuminen on turhamaista. Mutta ei se sitä ole Tiihosen kohdalla. Hän vain haluaa tehdä kaiken mahdollisimman hyvin, ei hutiloiden tai vähän sinne päin. Siitä on kyse hänen lopettamis-ilmoituksessaankin. - Mun pitäisi onnistua jokainen hetki, kaikessa mitä teen. Tällä levelillä se ei ole aina helppoa. Sitä vähemmän on happee, mitä korkeemmalle lentää. - Tietenkin voisin jatkaa uraani, mutta kaipaan muutosta. Mun elämäni on ollut samanlaista jo vuosikausia.


Urheilijat riisuivat upeisiin ja rohkeisiin kuviin - entinen ampumahiihtäjä yllättää taas! iltalehti 16:14 17.12

Dominika Cuda on julkaissut jo perinteeksi muodostuneen kalenterinsa. Videolla crossfit-urheilija Christmas Abbottin kuvaukset. Ampumahiihdon valokuvaukseen vaihtanut puolalainen on tehnyt ensi vuotta varten peräti . Cuda yllättää jälleen, kuten aikaisempinakin vuosina, sillä kuvat ovat todella hienoja ja kekseliäitä.


Jari Lindström ärsyyntyi entisiin puoluetovereihinsa: ”Kuinka he kehtaavat jeesustella!” iltalehti 14:24 17.12

”Närkkimällä ihon alle!" Työministeri muistuttaa perussuomalaisten olleen itse sopimassa nyt haukkumaansa aktiivimallia. Työministeri Jari Lindström (sin) on tunnetusti hallituksen leppoisimpia ministereitä, mutta välillä hänelläkin menee niin sanotusti kuppi nurin. Yksi sellainen tilanne oli viime maanantaina, kun eduskunnassa käsiteltiin hallituksen ajamaa aktiivimallia, jossa työttömyysetuutta alennetaan, jos työtön ei itse ole aktiivinen. Oppositio kävi täysillä työministerin kimppuun - myös Lindströmin entiset puoluetoverit perussuomalaiset.


Joulutarinakalenterin luukku 17: Jouluhirviön kauhunhetket iltasanomat 13:57 17.12

Kuuntele Toivo Lehtisen, 9, kirjoittama joulutarina.


Opettaja diagnosoi nuorelle Jussi Tuomiselle ”sairaat aivot” – sen jälkeen huippukäsikirjoittaja on ollut tekemässä yli tuhatta tv-sarjaa iltasanomat 12:34 17.12

Reinikainen- ja Tankki täyteen -sarjojen kirjoittaja Jussi Tuominen sai koulussa käytöksenalennuksen ainekirjoituksen takia.


Opettaja diagnosoi peruskoulussa Jussi Tuomiselle ”sairaat aivot” – sen jälkeen huippukäsikirjoittaja on ollut tekemässä yli tuhatta tv-sarjaa iltasanomat 12:34 17.12

Reinikainen- ja Tankki täyteen -sarjojen kirjoittaja Jussi Tuominen sai koulussa käytöksenalennuksen ainekirjoituksen takia.


Enää kolme pistettä Barcelonaan - Torres vaihtopenkiltä Atleticon ratkaisijaksi iltalehti 23:54 16.12

Atletico Madrid kukisti Alavesin kotonaan 1-0. Voitto nosti joukkueen La Ligan toiseksi ohi Valencian. Enimmäkseen vaihtomiehen roolissa tällä kaudella esiintynyt Fernardo Torres teki vihdoin kauden ensimmäisen La Liga -maalinsa. Maali riitti Atleticolle 1-0-voittoon häntäpään Alavesia vastaan. Ennen ottelua kuuden pisteen päässä Barcelonaa kolmossijalta jahdannut Atletico Madrid kohtasi lauantain myöhäiskamppailussa Alavesin.


Hämmentävä näky: Turtles-hahmot säntäsivät kentälle PSG:n pelissä! iltalehti 22:58 16.12

PSG kaatoi tänään Ranskan liigassa Rennesin 4-1. Ottelun hahmo oli vasta 18-vuotias supertalentti Kylian Mbappé, joka teki itse yhden maalin ja syötti kaksi. Pelin puhutuin tapahtuma oli kuitenkin Turtles-hahmojen syöksyminen kentälle kesken ottelun. Rafaeliksi ja Leonardoksi pukeutuneet miehet aiheuttivat yleistä pahennusta, mutta Mbappéa tilanne vain nauratti.


Joulutarinakalenterin luukku 16: Joulupiparin matka ja kaksi muuta tarinaa iltasanomat 07:00 16.12

Kuuntele Heifaa Hasanin, 10, Asta Sirénin, 6, ja Luca Karhusen, 8, kirjoittamat joulutarinat.


Useat suomalaiset tilanneet joululahjoja huijariverkkokaupoista – rahat viedään, mutta pakettia ei kuulu MTV 16:50 15.12

Poliisin tietoon on viimeisen kuukauden aikana tullut useita suomenkielisiä huijariverkkokauppoja, jotka ovat myyvinään erilaisia merkkituotteita huomattavalla alennuksella. Tosiasiassa pakettia ei koskaan ilmesty postiin, ja luottokorttikin saattaa tyhjentyä.


Teini uskomattoman notkea – ampuu palavan nuolen maalitauluun jaloillaan stara 14:00 15.12

16-vuotias Sofie Dossi hämmästytti televisioyleisön notkeudellaan Yhdysvaltojen Talent-sarjassa. Sofien vartalo


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 15.12

16-vuotias Sofie Dossi hämmästytti televisioyleisön notkeudellaan Yhdysvaltojen Talent-sarjassa. Sofien vartalo


23-vuotias mies oli toistuvasti sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan kanssa – seurustelusuhde alensi tuomiota hovissa iltasanomat 13:18 15.12

Hovioikeus katsoi, että mies ja uhriksi joutunut 14-vuotias olivat seurustelusuhteessa. Tuomio aleni neljällä kuukaudella.


Simon Cowellin upea vaimo uimapuvussa – paljasti rantakuntonsa stara 10:00 15.12

Televisiotuottajana ja talent-ohjelmien tuomarina tunnetun Simon Cowellin ja hänen vaimonsa


Joulutarinakalenterin luukku 15: Muorin muistivaiva ja Koettelemusten joulu iltasanomat 09:25 15.12

Kuuntele Lotta Keskitalon, 7, ja Tilda Taivalahon, 8, kirjoittamat joulutarinat.


Hailey Baldwin treenasi alusvaatteissa – tyttökalenterin hottis! stara 14:30 14.12

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään joulukalenterin. Kalenterin


Joulutarinakalenterin luukku 14: Poliisihälytys pajalle iltasanomat 07:00 14.12

Kuuntele päiväkoti Kanavan eskariryhmä Aaltojen kirjoittama joulutarina.


Kuumat kalenterikuvat julki! Palomiehet ilman rihman kiertämää Suomen suvessa mtv 21:01 13.12

Subilla keväällä alkavan Suomen paras palomies -ohjelman tähdet riisuivat ilkosilleen. Kurkkaa kuumiin kalenterikuviin ennakkoon!


Uutiset