Kommentti: Uuden-Seelannin terrori-isku todistaa, että äärioikeistolaiset ovat samanlaisia kuin ääri-islamistit iltasanomat 17:47 15.03

Samanlaisia kusipäisiä raukkoja ne ovat kaikki, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Nyt voi alkaa tosissaan pelkäämään brexitiä iltasanomat 18:42 13.03

Britannian brexit-ratkaisut riippuvat nyt siitä, mitä pelätään eniten, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Demokraattien noitavaino pelaa uhriutuvan Trumpin pussiin iltasanomat 09:33 07.03

Trumpin kannatusluvut ovat nytkähtäneet viime päivinä taas ylöspäin, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Trump taisi juuri tehdä Pohjois-Koreasta ydinasevallan iltasanomat 11:42 28.02

Trump on saattanut aloittaa kehityksen, jota on vaikea pysäyttää, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Trumpin kauhujen perjantai – presidentti lyötiin kahdesti kanveesiin saman päivän aikana iltasanomat 08:59 26.01

Presidentin palli heiluu taas hieman enemmän, jos ei muuten niin raivosta, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Trump on nyt irti iltasanomat 18:00 21.12

Trump tekee tällä hetkellä mitä tykkää, raamit kaulassa ja seurauksista välittämättä, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Kommentti: Merkelistä tuli rampa kansleri iltasanomat 20:46 07.12

Harva valtiojohtaja saa itse suunnitella poistumisensa, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Uutiset