Kimi Räikkösen talli lähellä katastrofia – nyt kommentoi Alfa Romeo -pomo

iltalehti 12:21 20.10

Alfa Romeo on myrskyn keskellä. Fred Vasseur rauhoittelee F1-kansaa. Japanin GP ei sujunut Alfa Romeon osalta ruusuisissa merkeissä, sillä Kimi Räikkönen oli neljästoista ja tallikaveri Antonio Giovinazzi kaksi sijaa alempana. Suomalaiskuljettaja ei ole saanut kesätauon jälkeisestä neljästä ottelusta pistettäkään. Tallikaverilla pinnoja on kaksi.


Kimi Räikköseltä paljastus kuuluisasta F1-samppanjasta: sylkisi mieluummin kuppiin palkintokorokkeella – ”Suosin enemmän olutta”

iltalehti 18:02 18.10

Juhlajuoman lämpötila ja maku eivät miellytä Jäämiestä. Kimi Räikkönen täytti torstaina 40 vuotta. F1-sarjan konkarikuljettajan vauhti ei tunnu hyytyvän Alfa Romeon ratissa. Syntymäpäiväsankari kertoi Saksan suurimman tv-kanavan RTL:n haastattelussa tuntevansa itsensä edelleen mieleltään nuoreksi.


Kimi Räikkösen tallista hurja huhu: Kulisseissa kuohuu – ”Kaikki hymyilevät, kun ympärillä on kameroita”

iltalehti 11:03 18.10

Arvostettu F1-toimittaja arvelee tuoreessa blogikirjoituksessaan, että Alfa Romeon nimi häipyy sarjasta. Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon F1-tallin sisällä muhivat muutosten tuulet, kirjoittaa F1-toimittaja Joe Saward tuoreessa blogitekstissään. Sveitsiläinen, aiemmin Sauber-nimellä tunnettu talli teki vuonna 2017 monivuotisen yhteistyösopimuksen Alfa Romeon kanssa. Kaudella 2018 tallin nimi oli Alfa Romeo Sauber F1 Team ja tälle kaudelle nimeksi muutettiin Alfa Romeo Racing.


Kimi Räikkösen tallista kovia väitteitä: Alfa Romeo jättämässä formulat – välit tiimin sisällä tulehtuneet

MTV 10:26 18.10

Aiemmin Sauberin nimellä tunnetun Kimi Räikkösen Alfa Romeo -talli voi varmastin todennäköisesti menettää autonvalmistajan tuen jo ensi kauden jälkeen, kertoo kokenut F1-toimittaja Joe Saward.


Kova F1-väite Kimi Räikkösen tallin tilanteesta – tulossa ikäviä uutisia?

iltasanomat 10:06 18.10

Alfa Romeo saattaa luopua F1-projektistaan.


Kimi Räikkönen julkaisi kuvan näyttävästä syntymäpäivälahjastaan – ympärillä suuri joukko perheenjäseniä ja muita läheisiä: ”Hyvää syntymäpäivää minulle”

iltalehti 12:02 17.10

Torstai on Kimi Räikkösen 40-vuotispäivä. Udelle vuosikymmenelle siirtynyt Alfa Romeon F1-kuljettaja Kimi Räikkönen julkaisi merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään kuvan, jonka keskipisteenä on mitä ilmeisimmin yksi hänen saamistaan lahjoista sekä sen ympärille kerääntynyt suuri joukko perheenjäseniä, ystäviä ja muita läheisiä. Näyttävään, värikkääseen tauluun on ikuistettu Räikkösen kasvot ja vuosiluku 1979, syntymävuoden mukaisesti.


Näin se Jäämieskin sulaa – Kimi Räikkönen heltyi hellyttävän yllätyksen jälkeen

MTV 07:10 17.10

Alfa Romeon Kimi Räikkönen piipahti Japanin GP:n jälkeen Thaimaassa yhteistyökumppaninsa Singhan järjestämässä Singha Kart Cup -tapahtumassa.


Kommentti: 40-vuotias Kimi Räikkönen jättää F1-maailmalle perinnön, jota ei olisi saatu ilman lukua Alfa Romeolla

MTV 06:00 17.10

Mitä jos Kimi Räikkösen ura F1-sarjassa olisi päättynyt vuosi sitten tulleeseen eroon Ferrarin kanssa? Tänään 40 vuotta täyttävä suomalaismestari on vuoden aikana jättänyt varikkosuoralle itsestään sellaisen jäljen, jota ilman kuva hänestä olisi jäänyt valitettavan yksipuoliseksi, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


Kuka on Kimi Räikkösen tallikaveri? ”Päätös tehdään pian”

iltasanomat 18:46 16.10

Antonio Giovinazzi on vahva ehdokas jatkamaan Kimi Räikkösen rinnalla Alfa Romeolla.


Italiassa kovia syytöksiä Kimi Räikkösen suosimisesta Alfalla – ”Kuinkakohan paljon tämä on maksanut tallille?”

iltasanomat 14:13 15.10

Kimi Räikkönen sai pehmeät renkaat alle, kun Antonio Giovinazzi jätettiin radalle kovilla, Motorsport harmittelee.


Hämmentynyt Kimi Räikkönen on ennätyksellisen surkeassa tilanteessa – melkein suomalaiskonkarin miljoonapalkan verran rahaa tiimin panoksena

yle 19:29 14.10

Kimi Räikkönen ei osaa sanoa, mistä Alfa Romeon vaikeudet johtuvat. Räikkönen ei ole ollut viiteen kisaan pisteillä.


Hämmentynyt Kimi Räikkönen on ennätyksellisen surkeassa tilanteessa – melkein suomalaiskonkarin miljoonapalkka tiimin panoksena loppukaudesta

yle 19:29 14.10

Kimi Räikkönen ei osaa sanoa, mistä Alfa Romeon vaikeudet johtuvat. Räikkönen ei ole ollut viiteen kisaan pisteillä.


”Annoin kyydin maanmiehelleni” – Kimi Räikkönen nauratti fanejaan yhteiskuvalla Valtteri Bottaksen kanssa

MTV 18:00 13.10

Kimi RäikkösenJapanin GP oli melko tuskainen, ja Alfa Romeon kuski jäi lopulta Suzukassa sijalle 14. Jäämiehellä riitti kuitenkin kisan jälkeen huumoria sosiaalisen median puolella.


Kimi Räikkönen happamana Alfa Romeon ongelmien jatkumisesta: “Paska – vaikea joskus ymmärtää"

MTV 14:58 13.10

Kimi Räikköstä korpesi viidettä kertaa ilman MM-pisteitä jääminen. Alfa Romeo oli myös Japanin Suzukassa tahmeassa vedossa.


"Paska” – Kimi Räikkösen kisaviikonloppu tiivistyi yhteen sanaan, Jäämies sivuutti jopa Mervi Kallion synttärionnittelut

iltalehti 10:57 13.10

Alfa Romeo pelasi rulettia rengasseoksilla. Kimi Räikkönen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen Japanin GP-viikonloppuun. Suomalaiskonkari jäi 14. sijalle, ja Alfa Romeo tuhrasi kaksi kolmasosaa kisasta rengaskikkailuunsa.


Kimi Räikkösen umpisurkea saldo ihmetyttää, tallin katse kääntyi Antonio Giovinazziin – asiantuntijalta tiukka vaatimus italialaiselle: ”Täytyy olla parempi kuin Kimi”

iltalehti 18:10 12.10

Kimi Räikkösen saldo kesätauon jälkeen ajettuina neljänä GP-viikonloppuna on ollut surkea. Ensimmäistä kauttaan Alfa Romeolla ajavaa Räikköstä huonommin ovat kyseisellä ajanjaksolla sijoittuneet vain Williams-kuljettajat George Russell ja Robert Kubica. Räikkösen neljän pisteettömän kisan – mikä on suomalaisen pisin pisteetön putki sitten vuoden 2002 – taustalta löytyy virheitä niin itseltä, tallilta kuin muiltakin kuljettajilta.


Kommentti: F1-paikkajako käytännössä selvä kaudelle 2020 – Red Bullilla ja Alfa Romeolla enää vain tiedotus hoitamatta

MTV 12:30 12.10

Viimeiset tiedot F1-kauden 2020 kuskipaikoista ovat enää vain ilmoitusta vaille valmiita. Kiirettä talleilla ei ole, sillä kuljettajat ovat jo kiinnitettynä nykyisissä tehtävissään, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


Kimi Räikkösen autossa jouduttiin ottamaan takapakkia – ongelman ratkaisu vaikeutui seuraavaksi tallikaverin vaikeuksien takia

MTV 10:11 12.10

Alfa Romeon heikko jakso elokuun kesätauon jälkeisissä F1-kisoissa on ottanut odotettua pitempään selvittää, mutta Kimi Räikkönen uskoo, että asiassa aletaan olla vähitellen voiton puolella.


Räikkösen ensi kauden tallikaveri ratkaistaan harkiten – Alfa Romeo-pomo näkee Antonio Giovinazzin nousseen Kimin tasolle

MTV 09:36 12.10

Ensimmäistä täyttä kauttaan Formula 1:ssä ajava Antonio Giovinazzi on tekemässä itsestään ykkösvaihtoehtoa Alfa Romeon kuljettajaksi myös ensi kautta ajatellen. Italialaiskuski on jo ainakin aika-ajovauhdissa yltänyt tallikaverinsa Kimi Räikkösen tasolle.


karu lausunto

Hot topics