Tv-urheiluun tulossa suuri mullistus - nähdäänkö huippuottelut jatkossa Facebookissa tai Netflixissä? iltalehti 21:25 13.01

Valioliigan televisiointi on keskellä vallankumousta. Seuraavan lähetysoikeuden saattaa kahmia itselleen Facebook tai Twitter. Valioliiga on noussut viimeisten 25 vuoden aikana rikkaimmaksi kansalliseksi futissarjaksi. Syitä siihen on useita syitä alkaen vuoden 1995 Bosman-päätöksestä päätyen monimiljardöörien omistamiin Chelseaan ja Manchester Cityyn. Kehitys on nähtävissä erityisesti järjettömiksi kasvaneissa siirtosummissa. Jopa puolustajista maksetaan tähtitieteellisiä korvauksia kuten Kyle Walkerin (57 miljoonaa euroa), Benjamin Mendyn (58 miljoonaa) tai Virgil van Dijkin (84,5 miljoonaa) kohdalla voi helposti todeta.


Entinen maajoukkueurheilija ryösti KFC:n ja kaupan viidakkoveitsen kanssa Englannissa - neljän vuoden vankeusrangaistus iltalehti 19:55 12.01

Entinen rugbyn maajoukkuepelaaja Malcolm Alker, 39, tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen Englannissa. Alker myönsi syyllisyytensä muun muassa kahteen aseelliseen ryöstöön, kertoo. Viidakkoveitsellä varustautunut Alker ryösti toisen miehen kanssa KFC:n pikaruokaravintolan ja Tesco Express -päivittäistavarakaupan viime lokakuussa. Poliisi kuitenkin pääsi miesten jäljille, sillä yhteen kaksikon Tesco Expressistä saaliiksi saamaan 20 punnan setelinippuun oli piilotettu GPS-jäljitin.


Muistatko vielä Star Warsin inhotuimman hahmon? Jar Jar Binksin näyttelijä uhattiin tappaa iltalehti 11:03 06.01

Star Wars: Pimeä uhka tulee tänään tv:stä. Elokuvan sivuhahmo nousi yhdeksi historian inhotuimmista. Tähtien sota -buumi on jälleen kuumana, kun uusimmat elokuvat ovat keränneet kiitosta niin katsojilta kuin kriitikoiltakin. Nelonen on näyttänyt saagan aiempia elokuvia ja nyt vuorossa on sarjan esiosa Star Wars: Pimeä uhka (Star Wars: The Phantom Menace 1999). Alkuperäisen trilogian tapahtumia pohjustavassa elokuvassa jedit suojelevat kuningatar Amidalaa (Natalie Portman) ja Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) ottaa suojelukseensa orjapoika Anakin Skywalkerin (Jake Lloyd).


Tiesitkö? Tähtien sota -sankari on ollut saman naisen kanssa jo yli 39 vuotta: ”Meille sanottiin, ettei tämä kestäisi” iltalehti 10:37 23.12

Mark Hamill on ollut vaimonsa kanssa naimisissa jo 39 vuotta. Star Wars: The Last Jedi sai ensi-iltansa joulukuussa. Se ei ole Luke Skywalkerina tunnetun Mark Hamillin ainoa syy juhlaan. Hän ja Marilou York ovat olleet naimisissa jo 39 vuotta. Pariskunta tapasi Yorkin työskennellä suuhygienistinä Los Angelesissa.


Poliisin Stalker Dual nappasi törkeää ylinopeutta ajaneen Jyväskylässä iltasanomat 10:14 23.12

Kuljettaja päästeli 80 kilometriä tunnissa -nopeusrajoitusalueella roimaa ylinopeutta. Poliisi tutkii temppua törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Mark Hamillin paluu legendaariseen Luke Skywalkerin rooliin oli katkeransuloista: ”Muistot palasivat mieleen” iltasanomat 16:21 16.12

Mark Hamill on ikoni, joka pysyy mieluummin taka-alalla kuin paistattelee punaisilla matoilla.


Harrison Ford ei ollut ainoa – myös Mark Hamillilla oli sutinaa Carrie Fisherin kanssa Tähtien sota -kulisseissa mtv 10:35 16.12

Luke Skywalkerin ja prinsessa Leian näyttelijöillä oli lyhyt romanssi ensimmäisen Tähtien sota -elokuvan kuvausten aikana.


Star Wars -tähti Mark Hamill Iltalehden haastattelussa: ”Onneksi lähdin mukaan” iltalehti 17:00 13.12

Näyttelijä Mark Hamill palaa jediritari Luke Skywalkerin rooliin The Last Jedi -elokuvassa. Hän kertoo uutuusfilmin teosta ja elämästään Iltalehden erikoishaastattelussa. Star Wars -saaga jatkuu valkokankailla tänään keskiviikkona, kun sarjan uusin elokuva The Last Jedi saa ensi-iltansa. Vuonna 1983 ilmestyneen Star Wars: Jedin Paluu -elokuvan jälkeen 34 vuotta myöhemmin The Force Awakensissa saagan pariin palannut Mark Hamill, 65, mietti pitkään, lähteekö vielä mukaan legendaarisen Luke Skywalkerin rooliin.


Star Wars -legenda vihjaa MTV:n haastattelussa: "Ehkä voisimme kuvata seuraavan osan Suomessa?" mtv 13:56 13.12

MTV tapasi Luke Skywalkerin näyttelijän Mark Hamillin Lontoossa. 


Star Wars -legenda Mark Hamill MTV:n livehaastattelussa – muistelee Carrie Fisheriä mtv 13:28 13.12

MTV haastattelee tänään suorassa Facebook-lähetyksessä Luke Skywalkeria Tähtien sota -elokuvissa näyttelevää Mark Hamillia.


Juuri nyt: Star Wars -legenda Mark Hamill MTV:n livehaastattelussa mtv 13:28 13.12

MTV haastattelee tänään suorassa Facebook-lähetyksessä Luke Skywalkeria Tähtien sota -elokuvissa näyttelevää Mark Hamillia.


Kolme yötä Suomen ensi-iltaan: Star Wars: The Last Jedi kerää kehuja Yhdysvalloissa iltasanomat 15:25 10.12

Skywalker-saaga saa pian jatkoa.


Kanssamatkustajan törkeä kommentti kuohuttaa tunteita - ”Ystävällisyys ei tule rikkauksien mukana” iltalehti 13:54 09.12

Emmit Walker kertoo epämukavasta lentomatkastaan. Yhdysvaltalainen Emmit Walker tienaa elantonsa musiikkiteollisuudessa. Mies kuuluu ylimpään johtoportaaseen. Walker kertoi erikoisesta kohtaamisesta lentokentällä dialogin muodossa. Hän ja eräs vaalea nainen jonottivat molemmat matkustaakseen ensimmäisessä luokassa.


Tänään televisiossa uusi brittijännäri - ruumis on lojunut kellarissa 38 vuotta iltalehti 08:13 09.12

Uusi brittiläinen Minkä taakseen jättää -jännityssarja kuvaa kahden vanhan rikosjutun tutkintaa. Ensimmäisellä kaudella tutkitaan nuoren miehen murhaa. Itä-Lontoossa rapistuneen talon perustuksista kellarista löytyy vanha luuranko. Uhrin henkilöllisyys on ensin arvoitus, kuten myös syy hänen hautaamiseensa juuri kyseiseen paikkaan. Pian kuitenkin selviää, että ihmisjäänteet kuuluivat nuorelle miehelle ja että ruumis on ollut 38 vuotta haudattuna talon alle. Rikosylikomisario Cassie Stuart (Nicola Walker) ja komisario Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) lupaavat tehdä kaikkensa selvittääkseen rikoksen. Uhrin vierestä löytynyt vanha muistikirja on avain ja pikkuhiljaa sen antamat vihjeet vievät poliisia eteenpäin. Heidän täytyy pähkäillä, miten muistikirjassa mainitut henkilöt liittyivät edesmenneen nuorukaisen elämään. Yle esittää ohjelmasta ykköskauden perään myös toisen tuotantokauden. Toisella tuotantokaudella poliisit joutuvat kimurantin tilanteen eteen, sillä heidän täytyisi tunnistaa vuosikausia joenpohjassa maannut ruumis.


Mies otti kuvan lentokentällä – some raivostui takana jonottaneen naisen törkeästä käytöksestä: ”Onpa hänellä otsaa” iltasanomat 17:34 08.12

Emmit Walkerin julkaisusta on tykännyt jo yli 701 000 Facebook-käyttäjää.


Nolo nainen piti tummaihoista köyhänä – seurauksena valtava nettihitti stara 12:00 07.12

Amerikkalainen Emmit Eclass Walker on julkaissut Facebookissa kuvan mehevän tarinan


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 07.12

Amerikkalainen Emmit Eclass Walker on julkaissut Facebookissa kuvan mehevän tarinan


Australialainen Walker Oilersiin, Pakarinen siirtolistalle jatkoaika.com 19:18 01.12

Edmonton Oilersin hyökkääjä Iiro Pakarinen on joutunut NHL:n siirtolistalle. Oilers kaavailee lähettävänsä suomalaisen farmijoukkueeseen.


Vain Amerikassa - supermarket joutui maksamaan 7,5 miljoonaa dollaria vesimelonien ostajalle iltalehti 16:18 11.11

Walmart on ilmoittanut valittavansa päätöksestä. Henry Walkerin jalka juuttui vuonna 2015 puiseen telineeseen, kun hän kurkotti vesimelonia Walmart-supermarketissa. Hän oli tapahtuma-aikaan 59-vuotias. Walker kaatui ja loukkasi jalkansa.


Kääri paistinpannun rullalle ja antoi juontajalle kyytiä - Maailman vahvin mies antoi näytön voimistaan iltalehti 09:52 20.10

Eddie Hall vieraili BBC:n tv-aamuohjelmassa. Nimellä BBC Breakfast tunnetun ohjelman juontajat Dan Walker ja Louise Minchin saivat näytteen Maailman vahvin mies -kilpailun tänä vuonna voittaneen Eddie Hallin voimista. Ensin Hallille ojennettiin tavanomainen paistinpannu, jonka Hall taivutti molemmilta puolilta rullalle - paljain käsin.


Uutiset