Miestä lyötiin nyrkeillä ja veitsellä Turun kauppatorilla – Poliisi: Ei sattumanvarainen teko iltasanomat 13:10 19.06

Alkoholilla ei ollut osuutta tapon yritykseen, poliisi kertoo.


Mies sai surmansa mopon ja pakettiauton yhteentörmäyksessä Limingassa iltalehti 18:15 04.06

Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa. Mopolla liikkeellä ollut mieshenkilö sai surmansa pakettiauton törmättyä tähän Limingassa. Onnettomuus tapahtui valtatie 4:llä Nakkulanperän kohdalla. Onnettomuudessa menehtynyt mies oli 63-vuotias rantsilalainen. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuoleman tuottamuksena.


Koulut loppuvat ja nuoriso juhlii – poliisi listasi 3 tapausta, joihin se törmää väistämättä iltasanomat 18:24 02.06

Kun nuoret lähtevät juhlimaan koulujen kesäloman ensimmäisenä viikonloppuna, poliisille tulee vastaan monia kliseisiä tapauksia. Alkoholilla on aina osuutta asiaan.


Ratista kärähtänyt Tiger Woods: Alkoholilla ei tekemistä asian kanssa yle 06:21 30.05

Golfinpelaaja Tiger Woods sai maanantaina syytteen kulkuneuvon kuljettamisesta päihtyneenä.


Tiger Woods päihtyneenä ajamisesta: Alkoholilla ei ollut tekemistä asian kanssa iltalehti 04:58 30.05

Golfsuuruus Tiger Woods vakuuttaa, ettei alkoholilla ollut tekemistä hänen pidätyksensä kanssa. Woods sai maanantaina syytteet kulkuneuvon kuljettamisesta päihtyneenä sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty varhain aamulla Jupiterissa Floridassa. USA Todaylle maanantaina lähetetyssä tiedotteessa Woods pahoittelee päihtyneenä ajamista, ja vakuuttaa, että syy siihen oli huono reaktio reseptilääkkeisiin.


Nuori mies löytyi kuolleena mökin rantavedestä - hukkui uintireissulla iltalehti 19:51 28.05

Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen, jonka mukaan mies oli löydetty kellumasta vedestä. Nuori mies löytyi hukkuneena mökin rantavedestä Pyhäjärvellä sunnuntaina. Mies ei ollut paikkakuntalainen. Poliisin tutkimusten mukaan mies oli ollut yksin mökillä, ja ilmeisesti viikonlopun aikana saunoessaan lähtenyt kylmään veteen uimareissulle ja hukkunut. Hukkumisen syytä ei toistaiseksi tiedetä. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.


Ylen hallintoneuvoston pomo alkoholisyytöksestä: "Ruuan yhteydessä sai aikaisemmin viinilasillisen" iltalehti 10:13 24.05

Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä: Alkoholitarjoilu loppui viime syksynä. Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä (ps) kiistää, että hallintoneuvoston kokouksissa läträttäisiin alkoholilla. Kolumnisti, kirjailija ja entinen Nokian entinen toimitusjohtaja Kalle Isokallio arvosteli Iltalehden Ylen tutkivaa journalismia heikoksi. Yhtenä esimerkkinä Isokallio mainitsi Ylen hallintoneuvoston alkoholinkäytön, josta Ylen toimittajat hänen mukaansa mielellään vaikenevat.


Kuusi loukkaantui nokkakolarissa Limingassa – alkoholilla ei epäillä olevan osuutta turmaan iltasanomat 10:16 15.05

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa sunnuntaina tapahtuneeseen nokkakolariin, kertoo Oulun poliisi.


Uutiset