Championship: Stokea vastaan iltasanomat 09:11 27.09

Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Stoke on ollut alkusyksystä suurissa vaikeuksissa. Nihkeät tulokset saattavat jatkua lauantaina häntäpään Rotherhamin vieraana.


Näin kellojen siirtämisestä luopuminen etenee – muutos on varmaa, arvioi suomalaismeppi: "Päätös ensi kevääseen mennessä" MTV 08:48 04.09

Europarlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) uskoo, että EU-komissio ilmoittaa ensi viikolla tai alkusyksyn aikana kellojen siirtämisen lopettamisesta.


Sadesyksyn esinäytös? Reippaat kuurot vihmoivat ruuhka-Suomessa – ensi viikko vielä kesäisen lämmin MTV 21:36 26.08

Etelä- ja Keski-Suomessa on päästy tänään nauttimaan reippaista alkusyksyn sadekuuroista. Elokuu päättyy kuitenkin kesäisissä merkeissä.


Useat ulkomaalaiset rikollisryhmät rellestävät Pohjanmaalla – viimeisin sarjamurto viikonloppuna MTV 09:58 20.08

Pohjanmaalla on alkusyksyn aikana ollut liikkeellä monta ulkomaalaista ryhmää, joita epäillään törkeistä varkauksista murtautumalla omakotitaloihin, kertoo poliisi tiedotteessaan.


Pitkäveto: Pesäpallolla tehtiin tiliä – tästä vetovinkit viikonlopulle iltasanomat 15:45 10.08

Valioliiga alkaa ja Superpesiskausi lähenee loppuaan. Alkusyksy tarjoaa maukasta pelattavaa laajalla rintamalla.


Sisäministeri harkitsee turvapaikkaselvitystä: ”On jo valmisteltu – tarkoitus tehdä päätös alkusyksystä” uusisuomi 16:18 07.08

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kertoo Uudelle Suomelle tekevänsä vielä alkusyksystä ratkaisun turvapaikanhakijoiden asemaa koskevasta riippumattomasta selvityksestä.


Kevenevätkö verot? ”Varaa olisi”, uskovat siniset uusisuomi 13:14 07.08

Alkusyksyn yksi kiinnostavista poliittisista kysymyksistä on, muutetaanko kansalaisten tuloverotusta ja kuinka paljon. Asiantuntijat torjuvat kautta linjan löysän finanssipolitiikan ja niin sanotun vaalibudjetin rakentamisen, mutta loppukuun budjettiriiheen valmistautuvista hallituspuolueista on kuulunut pieniä soraääniäkin.


Sipilän edellyttämä sote-aikataulu edelleen auki – Kiuru: ”Pallo on hallituksella” iltasanomat 09:01 26.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunta kokoustaa soten aikatauluista alkusyksystä.


Tallink aikoo listautua myös Helsingin pörssiin iltalehti 10:12 23.05

Tallink-konserni (AS Tallink Grupp) on tänään ilmoittanut Tallinnan pörssiin aikovansa tehdä toissijaisen listautumisen Helsingin pörssiin. Yhtiön hallintoneuvos teki asiasta päätöksen kuluvalla viikolla konsernin johtoryhmän ehdotuksesta. Listautumisen arvioidaan tapahtuvan alkusyksystä 2018. Tallink-konsernin osakkeet pysyvät listattuna myös Tallinnan pörssissä.


Kolumni: Palkkakierros on ohi, mutta naisalat valmistautuvat jo seuraavaan työtaisteluun MTV 18:08 16.05

Se meni käsikirjoituksen mukaan. Ei tullut Suomen-mallia, mutta tuli kurinalainen vientivetoinen palkkakierros. Näin voi summata puoli vuotta kestäneiden palkkaneuvotteluiden lopputuloksen. Käytännössä se tarkoitti, että vientiteollisuus päätti jo alkusyksystä 2017, että palkkoja on varaa nostaa vähän yli kolme prosenttia ja muut seurasivat kiltisti perässä, kirjoittaa toimittaja Eeva Lehtimäki kolumnissaan.


esitellä sukuelintään onnistuneen hyvin – pikkunättiä ”hämärissä

Uutiset