IL: Kansanedustajat ovat ajaneet tänä vuonna taksilla yli 330 000 eurolla – Sinisten Saarakkala suhaa 50-60 euron matkan kaksi kertaa päivässä MTV 14:32 11.08

Kansanedustajat ovat käyttäneet alkuvuoden aikana veronmaksajien rahaa taksimatkoihin 331 000 euron edestä, kertoo Iltalehti.


Ajajaliigan kärki tasoittuu – ”Vanhat herrat” kovimpia nousijoita iltasanomat 14:12 10.08

Alkuvuoden aikana kärkikymmenikön kuskeista ovat parantaneet eniten sijoitustaan Esa Holopainen, 57, ja Tapio Perttunen, 61.


Tekoälystä uusia mahdollisuuksia: OP kehittää maksamista kasvojen tunnistuksella ja pankkiasioiden hoitoa puheohjauksella MTV 19:39 01.08

Finanssiryhmä OP:n alkuvuoden tulos laski lähes neljänneksellä vuoden takaisesta. Vuodesta odotetaan kuitenkin lähes samantasoista lähes ennätysmäisen viime vuoden kanssa.


Kunnanjohtajia vaihtuu tiiviiseen tahtiin – 28 kuntaa saanut jo tänä vuonna uuden johtajan MTV 03:01 28.07

Kunnanjohtajia on vaihtunut tänäkin vuonna tiiviiseen tahtiin koko maassa. Alkuvuoden aikana on valittu jo 28 uutta kunnanjohtajaa, ja 11 kunnanjohtajaa on lähtenyt virasta. Heinäkuun lopussa avoinna oli neljä kunnanjohtajan virkaa.


Tästä oluen hinta koostuu – näin paljon maksat veroja tuopistasi MTV 19:53 26.06

Ravintoloiden liikevaihto on kasvanut alkuvuoden aikana noin viidellä prosentilla. Samaan aikaan alkoholin kysyntä ravintoloissa on jatkanut hiipumistaan.


Julkkishäät luovat trendejä – Meghanin sormusvalinta vaikuttaa myös suomalaismorsianten unelmiin mtv 22:18 04.06

Keltakullan kysyntä on ollut alkuvuonna Yhdysvalloissa kiivainta yhdeksään vuoteen. Reutersin mukaan alkuvuoden trendiä selittävät osaltaan prinssi Harryn kanssa avioituneen Meghan Marklen sormukset: sekä kihla- että vihkisormus olivat keltakultaa, jota tähän saakka on pidetty jopa vanhanaikaisena.


THL: Uusista alkoholitilastoista ei voi päätellä vielä mitään – Kauppa ennustaa hintamuutosta kesään uusisuomi 19:56 24.05

Valviran tänään julkaisemista alkuvuoden alkoholitilastoista ei voi päätellä oikeastaan mitään uuden alkoholilain vaikutuksista, toteaa THL:n tutkimusprofessori Pia Mäkelä Uudelle Suomelle.


Virolaisten erimielisyydet johtivat julmaan väkivaltaan – Poliisi: "Uhrille juotettiin lakkaa, jotta hän kestäisi pahoinpitelyn" MTV 15:57 24.05

Helsingin poliisi on koko alkuvuoden ajan tutkinut rikoskokonaisuutta, joka liittyy virolaisten kovaotteisiin erimielisyyksiin. Osa epäillyistä väkivaltarikoksista on tulossa oikeuteen ensi viikolla.


Sami Kuronen vahvisti: Temptation Island Suomi saa jatkoa! stara 19:00 22.05

Suomalaiset ovat alkuvuoden aikana saaneet seurata välillä hulvatontakin menoa Temptation


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 22.05

Suomalaiset ovat alkuvuoden aikana saaneet seurata välillä hulvatontakin menoa Temptation


Poliisi iloitsee: Pyöräilijöiden kuolemaan johtaneet onnettomuudet vähenevät vuosi vuodelta - alkuvuonna ei ainoatakaan pyöräilijäkuolemaa iltalehti 22:03 21.05

Koko edellisvuonna poliisin tietoon tuli 18 pyöräilijäkuolemaa. Alkuvuoden mainiot tilastot tuovat kuitenkin valoa ja uskoa tulevaan. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein myhäilee tyytyväisenä puhelinlinjan toisessa päässä: kerrankin saa kertoa hyviä uutisia medialle. - Nyt on hyvä uutinen! Tämän vuoden tammi-huhtikuussa ei ole tullut poliisin tietoon yhtään liikenneonnettomuutta, jossa pyöräilijä olisi kuollut.


Rap-artisti Ludacriksen vaimo kertoo alkuvuoden keskenmenosta: ”Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan” iltalehti 15:02 17.05

Ludacris, 40, on tunnettu rap-artisti ja näyttelijä. Hän on naimisissa Eudoxie Mbouguienguen kanssa. Rap-artisti Ludacriksen vaimo Eudoxie Mbouguiengue on kertonut tällä viikolla perhettä kohdanneesta menetyksestä. Hän sai keskenmenon, jonka seurauksena hänelle jouduttiin tekemään operaatio, jossa alkio poistettiin. Eudoxie kertoo asiasta Instagram-sivullaan. - Raskaus päättyi keskenmenoon, joka vaati leikkauksen, hän kirjoittaa, kerrottuaan, kuinka vuosi alkoi synkissä merkeissä.


Uutissuomalainen: Maahanmuuttovirasto myöntänyt alkuvuodesta yli 3 500 kausityölupaa iltalehti 05:13 14.05

Uutissuomalaisen mukaan ulkomaalaisia tulee eniten kesän kausityöhön marjatiloille. Suomeen on tulossa kesäksi tuhansia ulkomaalaisia kausityöntekijöitä, kertoo Uutissuomalainen. Maahanmuuttovirasto (Migri) on myöntänyt alkuvuoden aikana yli 3 500 kausityölupaa EU- ja Eta-maiden ulkopuolelta kausitöihin tuleville. Uutissuomalaisen mukaan kausityöluvista suuri osa on haettu lyhyille jaksoille kesäsesongin ajaksi.


Välimeri hiljenee: Libyan kautta Eurooppaan pyrkivien siirtolaisten määrä on romahtanut iltalehti 08:21 08.05

Alkuvuoden aikana tulijoita on ollut 80 prosenttia viime vuotta vähemmän. Libyan rannikkovartiosto tiedotti pysäyttäneensä maanantaina noin 500 siirtolaista, jotka olivat lähteneet Välimerelle kumiveneillä. Heidät palautettiin Libyaan. Italian sisäministeriön mukaan Libyasta on tänä vuonna matkannut Italiaan 6 660 ihmistä, mikä on yli 80 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.


Nelosoluen hyökyaalto jäi laimeaksi myös S- ja K-ryhmässä - ”Kuluttajat tottuneet ostamaan keskioluen vahvuisena” iltalehti 09:00 06.05

Nelosoluen hinnoitteluun vaikuttavat korkeampi alkoholiverotus sekä pantit. S-ryhmän tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksa sanoo, että yli 4,7-prosenttisten oluiden osuus kaikkien oluiden litramyynnistä on ollut 5,5 prosenttia alkuvuoden aikana, joten mistään nelosoluen hyökyaallosta ei Suomen päivittäistavarakaupan markkinajohtajankaan kohdalla voida puhua. Kysymykseen siitä, onko nelosolut S-ryhmässä tarjoustuote, Oksa vastaa seuraavasti:


Pääjohtaja Ritakallio: OP:n rakentamista Pohjola-sairaaloista ei tule sote-keskuksia MTV 21:57 03.05

OP Ryhmän uusi pääjohtaja Timo Ritakallio sanoi tänään yhtiön alkuvuoden tulosinfossa, että OP:n rakentamista Pohjola Sairaaloista ei ole tulossa sote-keskuksia.


Tuleeko parempi tilipäivä? Lastentarhanopettajat vaativat tänään 700 euron palkankorotusta - Helsinki ja Espoo ilmoittivat ottavansa paperit pöydälle iltalehti 13:30 27.04

Ei leikkirahaa -kansanliike havittelee lastentarhanopettajien tehtäväkohtaiseksi palkaksi 3000 euroa nykyisen reilun 2300 euron sijaan. Päiväkotialan palkat ovat olleet alkuvuoden ajan tapetilla. Viime keskiviikkona järjestettiin Uuttamaata koskeva päiväkotityöntekijöiden ulosmarssi, joka liittyi uuteen varhaiskasvatuslakiin. Hallituksen käsittelyssä oleva esitys lisäisi yliopistossa kasvatustieteen kandidaateiksi opiskelleiden osuutta kolmannekseen päiväkodin henkilöstöstä. Myös ammattikorkeakoulutaustaisia sosionomeja olisi kolmannes, kuten myös ammattikoulupohjaisia lastenhoitajia. Nykyään noin 60 prosenttia päiväkotien henkilöstöstä on lastenhoitajia.


Finnair löi tiskiin kovat kasvuluvut - 15 % lisää kapasiteettia 2018 iltalehti 11:49 25.04

Finnair on jatkanut vahvaa menoaan alkuvuoden aikana. Yhtiön liikevaihto kasvoi tammi-maaliskuussa 14,6 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta 635,3 miljoonaan euroon. Viime vuonna Finnairin liikevaihto kasvoi noin 11 prosenttia.


hoitavan hoitavan toimiston kiristyneitä mokan tehnyt parituksesta epäiltyinä surkuhupaisimman ura päätökseen loukkaantumisen – kavalsi 90 ”Kreml-myönteiset trollit

Uutiset