Supertähti Christina Aguilera pääsi yhteiskuvaan Alman kanssa: ”Sinä olet pomoni”

iltalehti 20:39 14.11

Alma on Christina Aguileran lämmittelijäartisti. Alma, eli Alma-Sofia Miettinen, on Christina Aguileran lämppäri tämän neljä konserttia kattavalla Britannian kiertueella. Kiertue alkoi viikko sitten torstaina Glasgowsta ja se päättyy tiistaina Manchester Arenalle. Konserttiareenat ovat kiertueella suuria. Esimerkiksi Manchester Arenalle mahtuu 21 000 ihmistä, kuten odottaa sopii.


Suomeen tulee ensi vuonna uusi virallinen liputuspäivä

iltasanomat 11:13 14.11

Yliopiston almanakkatoimisto kertoo suomalaisen kalenterin uudistuvan ensi vuonna. Kalenteriin tulee uusi liputuspäivä: lapsen oikeuksien päivä.


Tanssii tähtien kanssa: Jannika B:n intiimi esitys jakoi tuomarit: ”Mä oon vähän hämmentynyt”

iltalehti 21:14 10.11

Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat tällä kertaa latinalaistanssi cha-chan tahtiin. Tällä kerta Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat cha-chan. Kappaleeksi duo oli valinnut Alman Karman. Tanssipari on menestynyt tanssiohjelmassa viikosta toiseen hyvin. Illan esitys hurmasi Jorma Uotisen, mutta Helena Ahti-Hallberg ei lämmennyt. Jukka Haapalainen ei ollut varma näkemästään. – Mä oon vähän hämmentynyt oikeastaan, Haapalainen aloitti puheensa. Hän kertoi pohtineensa, lähteekö tanssi ollenkaan liikkeelle.


Alman yhteistyö maailmantähtien kanssa sekoitti oman albumin julkaisun: "Miley Cyrusin levyyn meni monta kuukautta ja annoin hänelle biisejäni"

yle 16:43 10.11

Yle seurasi Almaa Lontoossa, missä hän lämmitteli Christina Aguileraa – katso Alman haastattelu ja pätkä keikalta.


Isä täräytti totuuden Lindsay Lohanin ja Saudi-Arabian kruununprinssin väitetystä suhteesta – luksuslahjoja ja salaisia tapaamisia

iltasanomat 13:04 03.11

Näyttelijä Lindsay Lohanin ja kruununprinssi Muhammed bin Salmanin läheiset välit ovat herättäneet ihmetystä.


Boris Johnsonin brexit-kalenterista löytyy vielä monta jännitysmomenttia – tältä almanakka näyttää

yle 15:28 16.10

Pääministeri vakuuttaa eron tapahtuvan 31.10. Parlamentin lauantai-istunto olisi ensimmäinen sitten Falklandin sodan 1982.


Ihmisoikeuskouluttaja Natalia Kallio ei tahdo mainetta Alman tyttöystävänä: "Minua tarkastellaan paljon parisuhteeni kautta"

mtv 08:09 12.10

Feministisen runoteoksen julkaissut Kallio haluaa, että nainen nähdään yksilönä. 


Saudi-Arabian kruununprinssi selitti ensimmäistä kertaa toimittajamurhaa länsimedialle: En voi tietää hallinnon miljoonien työntekijöiden toimista

yle 20:57 30.09

Kruununprinssi Mohammad bin Salman sanoo ottavansa vastuun sauditoimittaja Jamal Khashoggin kuolemasta mutta kiistää määränneensä sen.


Saudi-Arabian kruunun­prinssiä tentattiin Jamal Khashoggin murhasta – ”Tämä oli virhe”

iltasanomat 14:00 30.09

Kruununprinssi Muhammed bin Salman kiistää CBS:n haastattelussa, että olisi määrännyt Khashoggia murhattavaksi.


Saudi-Arabian kruunun­prinssi puhui ensimmäistä kertaa roolistaan toimittaja Jamal Khashoggin murhassa – ”Se tapahtui minun vahtivuorollani”

iltasanomat 20:44 28.09

Veteraanitoimittaja Martin Smith sai kysyttyä Mohammed bin Salmanilta maailmaa kuohuttaneesta murhasta tavatessaan tämän kilpa-ajoissa. Kohtaaminen on osa tiistaina ensi-iltansa saavaa dokumenttia.


Töihin palanneessa Britannian parlamentissa käytiin kalmanhajuinen väittely – “Zombiehallitus “ja “kuollut parlamentti” ottivat mittaa toisistaan

yle 21:08 25.09

Uudet vaalit ja EU-eron lykkäys näyttävät entistä todennäköisimmiltä vaihtoehdoilta brexit-ratkaisujen puutteessa


Suomalainen Alma työsti Charlien enkelit -elokuvan tunnaria – esittäjinä Miley Cyrus, Ariana Grande ja Lana Del Rey

stara 12:00 14.09

Suomalaisen laulaja-lauluntekijä Alman kädenjälkeä kuullaan tulevassa Hollywood-elokuvassa. Hän on yksi


Saudi-Arabian kruununprinssin sisar sai tuomion Pariisissa – määräsi henkivartijansa sitomaan ja pieksemään putkimiehen

iltasanomat 17:54 12.09

Prinsessa Hassa bint Salman ei ollut paikalla oikeudessa, vaikka hänestä annettiin pidätysmääräys jo joulukuussa vuonna 2017.


Alma teki biisin kovalle kolmikolle – esittäjinä Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana del Rey: ”Perjantaista tulee kreisi”

iltalehti 23:51 10.09

Laulaja Alman sanoittama kappale julkaistaan perjantaina. Alma kertoo Instagramin tarinat-osiossa olleensa mukana sanoittamassa tulevan Charlie’s Angels -elokuvaa varten kappaleen Don’t Call Me Angel. Tämä sinällään on jo huima saavutus suomalaiselta lauluntekijältä, mutta vielä merkittävämmäksi asian tekevät kappaleen esittäjät.


Prinsessa Dianan kuolemasta 22 vuotta - Muistatko vielä Dianan viimeiset sanat? Palomies ei unohda kohtaamista sydänten prinsessan kanssa

iltalehti 22:42 31.08

Prinsessa Dianan kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta on tänään 22 vuotta. Prinsessa Dianan kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta on tänään 22 vuotta. Walesin prinsessa kuoli 31. elokuuta 1997 Ranskassa. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn äiti oli kuollessaan vasta 36-vuotias. Dianan kuolemaan johti auto-onnettomuus, joka tapahtui Pont de l’Alman tunnelissa. Diana istui Henri Paulin kuljettaman auton takapenkillä egyptiläisen miesystävänsä, Dodi Al-Fayedin, kanssa. Oikealla etuistuimella istui Al-Fayedin henkivartija Trevor Rees-Jones.


Isac Elliotin ura hurjaan nousukiitoon – teki arvostetun sopimuksen: "Olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on"

mtv 19:02 13.08

Isac Elliot pääsi samaan talliin Alman ja Sunrise Avenuen kanssa.


Neymarin sensaatiomainen siirto lähestyy – Barcelona tarjoaa PSG:lle nyt sadan miljoonan euron ja kahden supertähden jättipakettia

iltalehti 18:29 13.08

Barcelona ja PSG yrittävät päästä sopuun Neymarin paluusta Kataloniaan. Maialman kalleimman jalkapalloilijan Neymarin paluu Barcelonaan on vaikuttaa olevan asia, joka sopisi tällä hetkellä kaikille osapuolille, niin Barcelonalle, PSG:lle kuin pelaajalle itselleenkin. Kesällä 222 miljoonalla Pariisiin ostetun Neymarin siirtokorvauksesta ei ole kuitenkaan vielä päästy seurojen välillä yhteisymmärrykseen, sillä Barcelonalla ei ole käytössään vaadittavaa rahasummaa, ja PSG:tä ei toistaiseksi ole kiinnostanut vaihtokaupassa tarjotut pelaajat.


Saudi-Arabian prinssi Bandar bin Abdulaziz al-Saud kuoli

iltasanomat 11:46 29.07

Saudi-kuningas Salmanin isoveli oli kuollessaan 96-vuotias.


Alman ja Miley Cyrusin kappaleen musiikkivideolla nähty plusmalli nostatti myrskyn Twitterissä – ”Tämä ei ole tervettä”

iltasanomat 17:38 11.07

22-vuotias irlantilaismalli syytti Twitterissä musiikkivideon ihannoivan ylipainoa ja sai vihat niskoilleen.


Amerikkalais-Dj juhli viillisti Turussa – vietti aikaa Alman kanssa ja pulahti Aura-jokeen

mtv 18:30 09.07

Maailmankuulu Dj-tuottaja Diplo piti hauskaa Ruisrock-visiitillään.


loisti maalilla Morella ”Ei mahda otti paalupaikan, Valtteri – tukilakot uhkaavat

Hot topics