Valma, 12, näki murhayönä tiellä leveähampaisen miehen – karmivat spekulaatiot Kyllikki Saaren murhaajasta alkoivat levitä iltasanomat 07:59 01.07

12-vuotias Valma näki Kyllikki Saaren murhayönä maantiellä kermankeltaisen auton ja kaksi miestä. Miehistä toinen nauroi Valman mukaan niin, että leveät hampaat näkyivät.


Elokuva-arvio: Psykologinen draama kertoo yhdestä naisesta ja kahdesta rakastajasta – potilas ajautuu suhteeseen psykiatrinsa kanssa iltasanomat 15:03 29.06

Aineksiltaan Ozonin uutuus tuo mieleen niin Brian De Palman eroottiset jännärit kuin David Cronenbergin biologiset ja Roman Polanskin psykologiset kauhuelokuvat.


Megatähti Miley Cyrukselta yllättävää huomiota Almalle – kommentoi suomalaislaulajan kuvaa: ”Olet kuuma” iltasanomat 15:29 15.06

Laulaja Miley Cyrus innostui kommentoimaan suomalaistähti Alman Instagram-kuvaa.


Kymmenen ihmistä mestattiin Mosambikissa, osa uhreista lapsia: islamisteja epäillään iltalehti 16:38 29.05

Hyökkäys tapahtui Monjanen kylässä keskellä yötä. Kymmenen ihmistä mestattiin Pohjois-Mosambikissa ennen aamunkoittoa sunnuntaina, kertoivat paikalliset lähteet tiistaina. Hyökkäys tapahtui Monjanen kylässä lähellä Tansanian rajaa. Osa tapetuista oli lapsia. - Meitä tiedotettiin tästä tragediasta, Palman kaupungin hallintoviranomainen David Machimbuko vahvisti uutistoimisto AFP:lle.


Tomi hämmästyi moottoritiellä: ”Auton katolla oli ruumisarkku” – takaluukkua koristi teksti Kalman Kuljetus Ky MTV 13:07 26.05

Tomi Lundqvist kohtasi eilen todella erikoisen näyn Porvoon moottoritiellä. Tiellä ajoi pakettiauto, joka kuljetti katollaan aitoa valkoista ruumisarkkua. Auton takana luki ”Kalman Kuljetus Ky”.


Saudi-Arabia alkaa rakentaa miljardien eurojen viihdekaupunkia: Kilpailee Disney-puistojen kanssa iltalehti 11:16 24.04

Kuningas Salman avaa jättimäisen rakennusprojektin keskiviikkona. Saudi-Arabia alkaa rakentaa valtavaa, miljardien eurojen viihdekaupunkia lähelle pääkaupunki Riadia, kertoivat viranomaiset. Maan kuningas Salman avaa suurprojektin rakennustyöt keskiviikkona. Keskukseen tulee muun muassa huvipuistoja, teemapuistoja, moottoriurheilukeskus sekä safaripuisto. Luvassa on hupia niin kulttuurin kuin urheilunkin ystäville.


Saudi-Arabian turvallisuusjoukot ampuivat alas dronen lähellä kuninkaallista palatsia iltasanomat 03:28 22.04

Kuningas Salman ei ollut paikalla välikohtauksen aikaan.


Ruisrockin-esiintymisensä perunut Cardi B: ”Kipu takamuksessani oli hirvittävä” iltalehti 22:34 10.04

Rap-artisti Cardi B kertoo suurennuttaneensa pakaroitaan. Cardi B oli vain 21-vuotias kun poikaystävä jäi kiinni pettämisestä. Cardi B:n mukaan poikaystävä petti häntä naisen kanssa, jolla oli huomattavan suuri takamus. Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, pahoitti mielensä ja päätti tehdä asialle jotain. Hän keksi suurennuttaa takamustaan.


Espanjan Letizia ja Sofia yhtä hymyä - outo käsirysy synnytti huhut jäisistä väleistä iltalehti 15:13 08.04

Tällä viikolla Espanjan kuningashuoneen kuningattaret joutuivat kiusalliseen tilanteeseen, kun hämmentävä video levisi maailmalla. Espanjan kuningasperhe joutui tällä viikolla epämieluisalla tavalla julkisuuteen. Perheen omituinen käsirysy pääsiäiskirkossa päätyi videolle, joka levisi ympäri maailmaa. Videolla perhe on valmistautumassa valokuvaukseen Palman katedraalissa pääsiäissunnuntaina. Kuningatar Sofia kaappaa poikansa kuningas Felipen ja tämän vaimon kuningatar Letizian lapset kainaloonsa. Prinsessa Leonor, 12, ja prinsessa Sofia (infanta Sofia), 10, poseeraavat aluksi tyytyväisinä isoäitinsä kanssa.


Bollywoodin supertähti sai viiden vuoden linnatuomion – tappoi harvinaisia besoaariantilooppeja iltasanomat 20:07 05.04

Salametsästyksestä tuomittu Salman Khan kuuluu maailman kymmenen kovatuloisimman näyttelijän kaartiin.


Espanjan kuningasperheen omituinen käsirysy päätyi nolosti videolle - Letizia sai vihat niskoilleen iltalehti 18:51 04.04

Espanjan kuninkaallisten pääsiäiskirkossa kulissit rapisivat. Perheen kinastelusta kuvattu video leviää nyt netissä. Espanjan kuningasperhe vietti pääsiäistä Mallorcalla. Juhlapyhä ei tainnut mennä kovin leppoisissa tunnelmissa, sillä perheen omituinen kinastelu päätyi videolle. Nyt video leviää vauhdilla netissä ja jopa Kreikan kruununprinssi Pavlosin vaimo Marie Chantal on kommentoinut kiusallista tilannetta. Videolla perhe on valmistautumassa valokuvaukseen Palman katedraalissa pääsiäissunnuntaina, kertoo asiasta uutisoinut . Kuningatar Sofia kaappaa poikansa, hallitsevan kuningas Felipen ja tämän vaimon, kuningatar Letizian lapset kainaloonsa. Prinsessa Leonor, 12, ja prinsessa Sofia (infanta Sofia), 10, poseeraavat aluksi tyytyväisinä isoäitinsä kanssa.


Saudi-Arabian prinssiltä yllättävä linjaus: Israelilaisilla on oikeus kotimaahan uusisuomi 13:35 03.04

Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman on tunnustanut Israelin kansan oikeuden omaan kotimaahansa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun korkea saudiviranomainen tunnustaa, että Israelilla on tällaisia oikeuksia alueella.


Orlandon joukkoampujan isä oli FBI:n ilmiantaja iltalehti 09:36 27.03

Omar Mateen tappoi 49 ihmistä yökerhossa kesällä 2016. Oikeuden asiakirjat ovat paljastaneet, että 49 ihmistä surmanneen Omar Mateenin, 29, isä oli Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n pitkäaikainen ja luotettu ilmiantaja. Mateen ampui ihmisiä silmittömästi Pulse-nimisellä homoklubilla kesäkuussa 2016 ja ilmoitti tehneensä teon äärijärjestö Isisin nimissä. Mateenin isän Seddique Mateenin tausta FBI:n ilmiantajana paljastui oikeudenkäynnissä, jota käydään Omar Mateenin leskeä Noor Salmania, 31, vastaan. Syyttäjien mukaan Salman tiesi etukäteen miehensä iskusta. Mateen kuoli tulitaistelussa poliisin kanssa.


Trump tapasi Saudi-Arabian kruununprinssin ja ylisti maiden ystävyyttä: ”Mahtavia asioita on tapahtunut” iltasanomat 22:10 20.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ylisti tiistaina Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen "mahtavaa ystävyyttä", kun hän tapasi Saudi-Arabian kruununprinssin Muhammed bin Salmanin, 32, Valkoisessa talossa.


Saudi-Arabian prinssiltä uusi linjaus – Naiset saavat päättää: kaapu vai ei uusisuomi 10:06 20.03

Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman linjaa, että naisten on saatava itse päättää, käyttävätkö he mustia kaapuja ja kasvot peittäviä huntuja.


Saudinaiset saavat valita nyt - kaapu ja huivi eivät ole pakollisia iltalehti 13:45 19.03

Saudi-Arabian uudistusmielinen kruununprinssi on väljentämässä naisten pukeutumissääntöjä. Kruununprinssi Mohammad bin Salmanin mukaan naisten ei enää tarvitsisi käyttää päähuivia tai abayaa (pitkää kaapumaista asua), kunhan heidän ulkoasunsa on muuten säädyllinen ja kunniallinen. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters. Saudi-Arabia on antanut viime aikoina naisille lisää oikeuksia, kuten ajaa autoa ensi kesästä lähtien ja osallistua julkisiin urheilutapahtumiin.


hoitokodin asukkaille – Maria, tarjosi seksiä

Uutiset