Säiliöihin pakatut pommit räjähtivät Afganistanissa – ainakin 16 kuoli, joukossa useita lapsia iltasanomat 15:29 22.05

Afganistanin Kandaharissa tapahtui tiistaina voimakas räjähdys, jonka alkuperästä liikkui aluksi ristiriitaisia tietoja.


Vanhus kertoi lyömisestä ja hoivapaikka kirjasi mustelmat, poliisi ei pitänyt aiheellisena tutkia pahoinpitelyjä - Tytär: ”Äidin oikeus ei toteutunut” iltalehti 06:02 22.05

Mustelmat ja hoivapaikan kirjaama vanhuksen kertomus toistuvista pahoinpitelyistä ei syyttäjän ja tutkinnanjohtajan mielestä riittänyt esitutkinnan jatkamiseen, naisen tytär ihmettelee asiaa. Iäkäs nainen sai Alzheimerin taudin diagnoosin vuonna 2014. Hänen puolisonsa ryhtyi omaishoitajaksi ja aluksi pariskunnan yhteiselämä sujui hyvin. Tytär kävi vanhempiensa luona ja auttoi rollaattoria käyttänyttä äitiään käymään vessassa. Hän kertoo, että hän näki äidin varatalossa mustelmia. - Isä kertoi, että äiti oli saanut ne kaatuessaan.


Kane harmissaan tavoitteen lipeämisestä: "Pronssipeliin latautuminen on haastavaa" jatkoaika.com 19:06 19.05

Ruotsi oli aluksi vaikeuksissa, mutta kaatoi lopulta Yhdysvallat peräti 6?0. Patrick Kane antoi kunniaa eritoten vastustajan maalivahdille, mutta oli harmissaan kultamitalin karkaamisesta.


Yksi Pekka Pouta -vitsi saa Pekka Poudan joskus räjähtämään – ”Yleensä kyllä pyysin saman tien anteeksi” iltasanomat 00:01 19.05

Valtava julkisuus ahdisti aluksi meteorologi Pekka Poutaa. Kesti kymmenen vuotta ennen kuin hän pääsi sinuiksi julkisuuden kanssa.


Sää Turku: Paikoin ukkosta. Lämpötilat: ylin 24-26ºC, alin 9-11ºC. Aluksi sadekuuroja. Alin lämpötila 10ºC. Tuuli NNW, nopeus 10-15 km/h. Sateen mahd: 30%. 60.45 22.2833333 sää.tv 02:00 18.05

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Salama iski omakotitaloon Floridassa - hurja näky tallentui naapurin valvontakameran videolle iltalehti 18:29 17.05

Naapuri ei aluksi tajunnut, että ulkoa kuulunut rysähdys on salama. Suomessa odotellaan vielä ukkosia, mutta Yhdysvaltojen Floridassa matalapaine on jo tehnyt tepposensa. Daytona Beachissä sijaitsevaan omakotitaloon iski hiljattain massiivinen salama, ja komeus tallentui naapurin valvontakameran videolle. Naapuri ei aluksi tajunnut, että ulkoa kuulunut rysähdys on salama. Poikaystävä nimittäin tuli sisään taloon samalla hetkellä kun salama rysähti, joten naapuri luuli poikaystävänä ajaneen autonsa päin autotallia.


TIS: Even ja Kalun unelmatreffeillä kuumat tunnelmat: ”Ihanaa olla kiimassa” iltalehti 02:55 17.05

Temptation Island Suomessa ainakin yksi pari otti unelmatreffeistään lähes kaiken irti. Tätä kaikkea on Temptation Island Suomi. Eve valitsi 24 tunnin unelmatreffeilleen Kalun, mikä ei tainnut tulla yllätyksenä kenellekään. Kaksikko suuntasi treffiensä aluksi vesipuistoon.


Putin: Venäjän alukset ovat jatkuvassa valmiudessa Välimerellä iltasanomat 21:25 16.05

Putinin mukaan aluksia tarvitaan torjumaan terrorismia Syyriassa.


että siinä on karmeaa katsottavaa Kengurottalajin luultiin Pornaisissa Puhtimäki Ankkurin surma ruotsalaiset tarvitsevat ohjekirjan tavalla - penkkipunnersi

Uutiset