Mikkelissä kahden auton nokkakolari, osallisena kolme ihmistä - toisen auton kuski oli mahdollisesti nukahtanut iltalehti 16:47 11.01

Onnettomuus tapahtui Uusi Ristiinantiellä noin kolme kilometriä Mikkelistä etelään päin. Mikkelissä on tapahtunut kahden auton välinen nokkakolari tänään kello 15:42. Keskisuureksi kuvailtu onnettomuus on tapahtunut Anttolan risteyksestä noin 300 metriä Ristiinaan päin. Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Poliisin alustavien tietojen mukaan henkilöautot ajoivat vastakkaisista suunnista ja toinen auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Autot törmäsivät keulat vastakkain.


Mikkelissä kahden auton nokkakolari, osallisena kolme ihmistä - poliisi epäilee syyksi kuljettajan nukahtamista iltalehti 16:47 11.01

Onnettomuus tapahtui Uusi Ristiinantiellä noin kolme kilometriä Mikkelistä etelään päin. Mikkelissä on tapahtunut kahden auton välinen nokkakolari tänään kello 15:42. Keskisuureksi kuvailtu onnettomuus on tapahtunut Anttolan risteyksestä noin 300 metriä Ristiinaan päin. Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Poliisin alustavien tietojen mukaan henkilöautot ajoivat vastakkaisista suunnista ja toinen auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Autot törmäsivät keulat vastakkain.p>Poliisi epäilee, että kolarin syy oli kuljettajan nukahtaminen.


Oululainen iäkäs mies käveli punaisia päin ja jäi auton alle iltalehti 06:23 08.01

Onnettomuus tapahtui sunnuntai-iltapäivällä ja mies kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa. Iäkäs mies on kuollut Oulussa liikenneonnettomuudessa sunnuntaina. Mies kuoli Kajaanintien ja Teuvo Pakkalankadun risteyksessä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa. Poliisin alustavien tietojen mukaan iäkäs mies oli kävellyt suojatielle punaisen valon palaessa. Keskustan suuntaan matkalla ollut autoilija oli ajanut vihreän valon palaessa Kajaanintietä keskustan suuntaan. Mies käveli vasemmalle kääntymään ryhmittyneen autojonon takaa auton eteen.


IL seuraa: Metroasemalla räjähtänyt Tukholmassa - ainakin kaksi loukkaantunut iltalehti 14:05 07.01

Vårby Gård -metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Aftonbladetin mukaan yksi henkilö on loukkaantunut vakavasti. Alustavien tietojen mukaan myös muita ihmisiä on loukkaantunut. Pommiteknikot ovat matkalla paikalle. Aftonbladetin tietojen mukaan paikalta olisi toimitettu sairalaan 60-vuotias mies ja 45-vuotias nainen. Lehden mukaan mies on vakavasti loukkaantunut.


Saksassa Merkel aloitti hallitusneuvottelut sosiaalidemokraattien kanssa - puolueiden välinen luottamus noussut iltalehti 13:04 07.01

Saksassa liittokansleri Angela Merkel ja hänen kristillisdemokraattinen puolueensa CDU ovat tänään aloittaneet hallitusneuvottelut sosiaalidemokraattisen SPD:n kanssa. Merkel ja kristillisdemokraatit tunnustelevat SPD:n kanssa pohjaa uudelle yhteishallitukselle. Alustavien keskusteluiden jälkeen osapuolet ilmoittivat, että puolueiden välinen luottamus on kasvanut.


Metroasemalla räjähtänyt Tukholmassa iltalehti 12:56 07.01

Vårby Gårdin -metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Metroasemalla on räjähtänyt Tukholmassa. Aftonbladetin mukaan yksi henkilö on loukkaantunut vakavasti. Alustavien tietojen mukaan myös muita ihmisiä on loukkaantunut. Pommiteknikot ovat matkalla paikalle. Aftonbladetin tietojen mukaan paikalta olisi toimitettu sairalaan 60-vuotias mies ja 45-vuotias nainen. Lehden mukaan mies on vakavasti loukkaantunut.


Kahden auton nokkakolari Keuruulla aiheuttaa haittaa liikenteelle iltalehti 08:37 07.01

Alustavien tietojen mukaan kaksi ihmistä on loukkaantunut Keski-Suomessa sattuneessa onnettomuudessa. Keuruussa Jyväskyläntiellä eli tiellä 23 on sattunut sunnuntaiaamuna kahden henkilöauton välinen nokkakolari. Poliisin alustavien tietojen mukaan kaksi ihmistä olisi loukkaantunut.


Törkeä pahoinpitely oppilaitoksessa - miesopiskelija löi vasaralla päähän iltalehti 16:23 03.01

Tapaus sattui keskiviikkona iltapäivällä Seinäjoella. Poliisi tiedotti iltapäivällä, että tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisin mukaan 20-vuotias miesopiskelija löi noin 35-vuotiasta miestä vasaralla päähän. - Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon, mutta alustavien tietojen perusteella hänellä ei ole hengenvaaraa, poliisi tiedotti keskiviikkona.


Venäläismedia: Kaksi miestä pakeni väkivaltaisesti tullitarkastusta Vaalimaalla - toisella Suomen passi iltalehti 13:21 27.12

Alustavien tietojen mukaan miehet ovat venäläisiä veljeksiä. Toisella on Suomen passi. Venäläismedian mukaan kaksi miestä pakeni väkivaltaisesti tullitarkastusta Suomen ja Venäjän välisellä rajalla Torfyanovkan alueella, joka on Vaalimaan kohdalla Venäjän puolella. Poliisi etsii kahta miestä. Tapaus sattui tänä aamuna.


Nyt puhuu väkijoukkoon ajanut kuljettaja: ”Bussi lähti itsestään liikkeelle, jarrut pettivät” iltalehti 18:31 25.12

Turmabussin kuljettajan mukaan hän oli yrittänyt jarruttaa tuloksetta. Alustavien tietojen mukaan kuljettaja oli selvin päin. Maanantaina väkijoukkoon ajaneen bussin kuljettajaa on päästy viranomaisten mukaan kuulemaan. Onnettomuudessa kuoli ainakin viisi ihmistä ja 15 loukkaantui. Bussinkuljettaja kertoo, että bussi oli yhtäkkiä lähtenyt itsestään liikkeelle bussipysäkiltä. Kuljettaja yritti omien sanojensa mukaan jarruttaa, mutta jarrut eivät toimineet.


Poliisi kuvaa dronella Lapinlahden turmapaikkaa - 13-vuotias tyttö menehtyi rekan alle: ”Siinä ei ole paljon tehtävissä ollut” iltalehti 13:42 22.12

Tilanne näyttää alustavien tutkimusten perusteella tulleen täysin yllättäen rekkakuskille. Itä-Suomen poliisi jatkaa Lapinlahdella torstaina sattuneen kuolonturman tutkintaa muun muassa kuvaamalla paikkaa ilmasta dronella. - Tällä hetkelläkin paikkaa kuvataan ylhäältä ja mittoja otetaan lisää, sanoo tutkinnanjohtaja Arto Elomaa.


Janne Ahonen ei lähde Keski-Euroopan mäkiviikolle iltalehti 11:39 21.12

Suomen joukkue ensi viikolla alkavalle Keski-Euroopan mäkiviikolle on julkistettu. Suomen joukkue on tänä vuonna kolmihenkinen. Samankokoisella joukkueella hypätään myös Continental Cupissa Sveitsin Engelbergissä heti joulun jälkeen. Polvi- ja nilkkavammasta toipuva Ville Larinto jatkaa harjoittelua Lahdessa ja suuntaa alustavien suunnitelmien mukaan Continental Cupiin loppiasviikonloppuna. Olympialaisia päätähtäimenään pitävä Janne Ahonen jää myös pois ja palaa kilpailuihin tammikuun puolella.


Kuvasitko videon Vaasan jäähallin onnettomuudesta? - Voit olla avuksi poliisille iltalehti 10:30 18.12

Pohjanmaan poliisilaitos pyytää ihmisiltä videoita Vaasan jäähallin onnettomuudesta. Ilmastointiputki putosi yleisön päälle Raskasta joulua -konsertissa sunnuntai-iltana. Raskasta joulua -konsertti keskeytyi Vaasan jäähallissa, kun yleisön päälle putosi kello 19.20 aikoihin sunnuntai-iltana ilmastointiputki ja osa valokiskosta. Useita ihmisiä loukkaantui. Alustavien tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti. Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuutta ja tekninen tutkinta käynnistettiin maanantaiaamuna.


Kirkkonummen kerrostalopalon sytytti poika, jota epäillään äitinsä murhan yrityksestä - uhrin tila edelleen vakava iltalehti 12:50 12.12

Sunnuntai-iltana Kirkkonummella kerrostalossa syttynyt kerrostalopalo sai alkunsa murhan yrityksestä, poliisi kertoo. Kirkkonummella jouduttiin sunnuntai-iltana evakuoimaan kymmeniä kerrostalon asukkaita yhdessä asunnossa syttyneen voimakkaan tulipalon vuoksi. Poliisi alkoi alustavien tietojen perusteella epäillä, että asunnon asukasta oli pahoinpidelty ja palo olisi sen jälkeen sytytetty tahallaan. Asunnossa, josta palo sai alkunsa, oli äiti ja hänen aikuinen poikansa. Kirkkonummen poliisiaseman esimies, rikoskomisario Nina Kangas kertoo Iltalehdelle teosta epäillyn pojan myöntäneen sytyttäneensä tulipalon.


Varkaat vieneet useita lompakoita Tampereella - poliisi julkaisi kuvan epäillyistä iltalehti 11:59 10.12

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa sarjoittaneensa samoille tekijöille ainakin viisi lompakkovarkautta tai niiden yritystä kolmen päivän aikana. Teot tapahtuivat aikavälillä 6.-9. joulukuuta. Rikosten pääasiallinen tapahtumapaikka on Tampere. Poliisin alustavien tietojen mukaan tekijöitä on kolme ja heidän uskotaan olevan kotoisin Etelä-Euroopasta.


Veitsimies iski pormestaria kaulaan Saksassa – poliisi: poliittista motiivia ei voi sulkea pois iltasanomat 09:38 28.11

Pormestari Andreas Hollstein selvisi alustavien tietojen mukaan iskusta kaulaan ilman vakavia vammoja.


Uutiset