Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin! iltalehti 08:49 26.05

Meillä käynnistyy nyt matkailurealityn 27. tuotantokausi. Pidetty matkustusreality Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin. 27. tuotantokausi on esitetty USA:ssa syksyllä 2015. Tänä talvena maassa nähtiin jo 30. kausi, jonka on uutisoitu saavan jatkoa. Meillä matkaan maailman ympäri lähetetään Kalifornian Los Angelesista 11 joukkuetta. Parivaljakot tuntevat toisensa jo entuudestaan. Yhdet ovat naimisissa, toiset kihloissa, kolmannet seurustelevat. Joukosta löytyy myös työkavereita ja sukulaisia.


Näyttelijä Andrew Garfieldiltä erikoinen paljastus - ensisuudelma oli joukkotapahtuma iltalehti 22:51 24.05

Andrew Garfield, 34, tunnetaan esimerkiksi elokuvista Kuningattaren sisar, Ole luonani aina ja The Amazing Spider-Man. Näyttelijä Andrew Garfield kertoi The Late Show -ohjelmassa tiistaina 22.5. menneisyydestään. Hän kertoi ohjelman juontaja Stephen Colbertille ensisuudelmastaan. Hän oli käynyt poikakoulua, kunnes siirtyi sekakouluun noin 12-vuotiaana.


Silta kuin tosielämän Amazing Racesta – moni putoaa veteen! stara 22:00 14.04

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä, että toisinaan Aasian maissa


anteeksi kaikilta ”Olen Hollannissa kasvatetaan kauhoa käsin rannalta Kimin kanssa toteutuvan Kipu kivinilkkoja ja töröjä kuolleesta äidistään rujosti omasta kuolleesta rutisevan saada mustamaalaamalla suhteita - varhain vai anivarhain

Uutiset