Trump esittää Yhdysvaltojen entisen Suomen-lähettilään nimittämistä ilmavoimaministeriksi iltasanomat 03:23 22.05

Barbara Barrett toimi suurlähettiläänä Helsingissä 2008-2009.


Hyvästi hautauspäästöt: Washingtonin osavaltio sallii ihmisen kompostoinnin mullaksi iltasanomat 23:25 21.05

Ruumiiden kompostoinnilla voidaan välttää hautajaisten ja tuhkaamisten aiheuttamat päästöt.


UFC-ottelija Makwan Amirkhani kannustaa Nina-rakastaan Miss Suomi -kisoissa - lähettää terveisensä kullalleen: ”Tykkäät puhua ja välillä liikaa” iltalehti 22:46 21.05

UFC-vapaaottelija kannustaa kultaansa missimittelössä. Miss Suomi -semifinalisti Nina Heinikoski kertoi Iltalehdelle tänään tiistaina seurustelevansa UFC-ottelija Makwan Amirkhanin kanssa. Parin rakkaus syttyi muutama vuosi sitten. He ovat olleet yhdessä 2,5 vuotta ja asuvat avoliitossa. – Meillä on molemmilla urat auki ja toteutamme täysillä itseämme, ja siinä sivussa myöskin yritämme pitää suhteesta huolta, painotti Nina Iltalehdelle tilaisuudessa.


Miss Suomi -ehdokas Jutta Kyllösen, 20, rankka koulukiusaamistausta - joutui kiusaajan hakkaamaksi: ”Ei varmasti ikinä lähde mielestä” iltalehti 22:25 21.05

Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä on rankka koulukiusaamistausta. Miss Suomi 2019 -semifinalistit esiteltiin medialle tänään tiistaina. Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä, 20, on rankka koulukiusaustausta. Hän sanoo kohdanneensa kouluaikana sekä fyysistä että henkistä koulukiusaamista. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla ala-asteella uudessa koulussa, johon hän siirtyi.


Naisurheilija sai seksilelun palkinnoksi mestaruudestaan – päätti tehdä valituksen seksismistä ja syrjinnästä MTV 22:10 21.05

Elisabet Sado Garriga vei hiljattain nimiinsä squashin Asturian (maakunta Espanjan pohjoisrannikolla) mestaruuden. Hän ja kakkoseksi yltänyt Olaya Fernandez Lence eivät kuitenkaan olleet erityisen mielissään saamistaan palkinnoista.


Naiset järkyttyivät hierojalla – kouri rinnoista ja istui takapuolelle iltasanomat 21:27 21.05

Käräjäoikeus tuomitsi mieshierojan kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.


Salkkarit-hahmot yllätetään kesken petipuuhien: "Yleensä koputetaan, kun tullaan sisään" mtv 20:00 21.05

Salattujen elämien keskiviikkoillan jaksossa Camilla yllättää Akin ja Sannin.


Yksi erityinen seikka Kaapo Kakon pelaamisessa herättää kummastusta – "Ihmeellinen kyky" MTV 19:31 21.05

Kaapo Kakko oli jälleen yksi Leijonien pirteimmistä pelaajista, kun Suomi koki ikävän 2-4-tappion Saksalle. Kakon yksi erityinen ominaisuus ihmetyttää C Moren jääkiekkoasiantuntijaa Ville Niemistä.


Yksi seikka Kaapo Kakon pelaamisessa herättää kummastusta – "Ihmeellinen kyky" MTV 19:31 21.05

Kaapo Kakko oli jälleen yksi Leijonien pirteimmistä pelaajista, kun Suomi koki ikävän 2-4-tappion Saksalle. Kakon yksi erityinen ominaisuus ihmetyttää C Moren jääkiekkoasiantuntijaa Ville Niemistä.


Yksikin vaaratilanne on liikaa: "Lentokone on joutunut väistämään droonia" – EU kiristää miehittämättömien ilma-alusten lennättämisen sääntöjä yle 19:30 21.05

EU:n ensi kuussa julkistettava uusi sääntely velvoittaa kaikki droonien lennättäjät muun muassa rekisteröitymään.


Tavarajunan vaunu kaatui Imatralla – junaliikennettä korvataan busseilla iltasanomat 19:14 21.05

Vaurioiden korjaaminen kestää keskiviikkoiltaan.


Pääministeri May: parlamentti saa päättää toisesta kansanäänestyksestä, jos ensin hyväksyy brexitin yle 19:12 21.05

Mayn mukaan uusi brexit-suunnitelma on viimeinen mahdollisuus. Tämän jälkeen suunnitelmat raukeavat.


Näyttelijä kauhistelee tiukkaa aborttilakia – taustalla hyvin henkilökohtainen syy mtv 19:08 21.05

Näyttelijä Jameela Jamil on noussut Yhdysvaltojen osavaltioiden tiukkaa aborttilakia vastaan.


May lupaa parlamentin alahuoneelle äänestyksen toisesta brexit-kansanäänestyksestä – ehtona sopimuksen hyväksyminen iltasanomat 19:00 21.05

Britannian pääministeri korostaa kuitenkin edelleen, ettei itse kannata uutta kansanäänestystä maan EU-erosta.


Maailman toiseksi pisin mies Brahim Takioullah tietää, millaista on olla erilainen – nyt hän kiertää Kainuun kouluissa kertomassa kokemuksistaan yle 18:50 21.05

246 senttinen Takioullah kertoi koululaisille, miltä ihmisten tuijotus tuntuu. Katso videolta, millainen miehen ja oppilaiden kohtaaminen oli.


Suomen lepsu puolustaminen sai Jukka Jalosen kiroilemaan iltalehti 18:25 21.05

Leijonien päävalmentajalta Jukka Jaloselta pääsi jopa kirosana, kun hän mietti joukkueensa puolustuspelaamista Saksaa vastaan. –?Lepsua. Jos pelaamme noin, meidän pelit loppuvat torstaina, Jukka Jalonen sanoi suoraan Saksa-pelin jälkeen. –?Kiekollista pelaajaa pitää puolustaa jämäkämmin, eikä saatana maila pystyssä taivasta kohden niin, että syötöt menevät läpi. Ei meillä monta tuollaista tilannetta ollut, mutta pikkuisen niitä tuli ja se riittää tappioon.


Toni Söderholm jätti näyttämättä Suomelle pitkää nenää – päävalmentajan pyynnön toteuttaminen ratkaisi voiton Leijonista MTV 18:22 21.05

Suomalaisvalmentaja Toni Söderholmilla oli kaikki oikeus hieman maiskutella Leijonien kaatamista MM-kisoissa, mutta siihen Söderholm ei lähtenyt. Yhtä kaikki, Saksa antoi Söderholmin johdolla ison näytteen siitä, mihin joukkue pystyy.


Miss Suomi -semifinalisti Emmi, 25, pomottaa raksamiehiä – näin sujuu työ miesvaltaisella alalla iltalehti 18:15 21.05

Emmi Suuronen todistaa, ettei missi ole automaattisesti avuton. Hänellä pysyvät alaiset ruodussa ja tapetointikin hoituu omatoimisesti. Kouvolalainen Emmi Suuronen, 25, on yksi Miss Suomi -kisan semifinalisteista. Hän erottuu porukasta ammatiltaan: nuori nainen työskentelee rakennusmestarina ja työnjohtajana. Emmi siis pomottaa miehiä raksalla.


Miss Suomi semifinalisti Emmi, 25, pomottaa työkseen raksamiehiä – näin sujuu työ miesvaltaisella alalla iltalehti 18:15 21.05

Emmi Suuronen todistaa, ettei missi ole automaattisesti avuton. Hänellä pysyvät alaiset ruodussa ja tapetointikin hoituu omatoimisesti. Kouvolalainen Emmi Suuronen, 25, on yksi Miss Suomi -kisan semifinalisteista. Hän erottuu porukasta ammatiltaan: nuori nainen työskentelee rakennusmestarina ja työnjohtajana. Emmi siis pomottaa miehiä raksalla.


Asiantuntijat ruoskivat Kaapo Kakkoa – suomalaislupaukselta poikkeuksellista pelaamista MTV 18:02 21.05

C Moren asiantuntijat Ville Nieminen ja Karri Kivi antoivat Kaapo Kakolle sapiskaa toiminnasta Saksan 1–1-tasoitusmaalissa vastaan jääkiekon MM-kisoissa. 


hyvästä Josen tähtipelaajaa kävi vasta­hyökkäykseen Venäjä-skandaalista kohtalonpeliä ”Ei kuvia onnettomuudesta moottoritiellä leikkivät”

Uutiset