Näissä töissä pääsee nyt tienaamaan Suomessa, ja myös työnhakijoita riittää - katso 147 ammatin lista iltalehti 07:15 30.05

Linja-autonkuljettajille, farmaseuteille, puutarhatyöntekijöille ja asianajajille on työtä tarjolla eri puolella Suomea, mutta näihin ammatteihin riittää myös työnhakijoita. Uusin ammattibarometri osoittaa, että koko Suomen tasolla monissa keskeisissä ammateissa työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen määrä on tasapainossa. Siitä huolimatta jatkuvasti kerrotaan siitä, kuinka paljon työttömiä työnhakijoita on monissa ammateissa.


Näihin töihin on pulaa hakijoista pääkaupunkiseudulla, joihinkin jopa kova pula - kymmeniä ammatteja iltalehti 21:35 28.05

Pääkaupunkiseudulla on pulaa hakijoista monenlaisiin ammatteihin. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri. Lähes viiteenkymmeneen ammattiin tarvitaan nyt työntekijöitä pääkaupunkiseudulla. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri, jossa arvioidaan noin kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


Näihin töihin on kova tunku pääkaupunkiseudulla - 33 ammattia, joissa on ylitarjontaa hakijoista iltalehti 22:16 23.05

Paljon liikaa hakijoita on vain harvoissa ammateissa pääkaupunkiseudulla, uusin ammattibarometri kertoo. Pääkaupunkiseudulla on uusimman ammattibarometrin mukaan ylitarjontaa hakijoista 33 ammatissa. Paljon liikaa hakijoita on vain painopinnanvalmistajiksi, painajiksi, jälkikäsittelijöiksi ja sitomotyöntekijöiksi.


Näihinkin töihin on tunkua niin paljon, ettei työpaikkoja riitä kaikille - katso 30 ammatin lista iltalehti 22:10 22.05

Lukion opettajiksi, kosmetologeiksi ja matkatoimistovirkailijoiksi on liikaa hakijoita suhteessa tarjolla oleviin työpaikkoihin, viimeisin ammattibarometri kertoo. Sihteereistä on jo jonkin aikaa ollut kaikkein eniten ylitarjontaa Suomessa, ja liikaa hakijoita on myös puusepiksi, käytön tukihenkilöiksi ja toimittajiksi. Näiden ammattien lisäksi on lukuisia muita, joissa työpaikkoja ei riitä läheskään kaikille hakijoille.


Näihin ammatteihin on kovin tunku suhteessa työpaikkojen määrään - sihteeriammatit kärjessä, puuseppiäkin listalla iltalehti 22:17 21.05

Uusimman ammattibarometrin mukaan sihteerit ovat edelleen ylitarjonta-ammattien listan kärjessä. Sihteereistä on edelleen paljon ylitarjontaa Suomessa. Tämä ilmenee uusimmasta, maaliskuun lopulla julkaistusta ammattibarometrista.


Sihteereistä selvästi eniten ylitarjontaa - uusia ammatteja noussut ylitarjontalistalle iltalehti 07:37 15.05

Pankkitoimihenkilöistä on entistä enemmän ylitarjontaa Suomessa, uusin ammattibarometri kertoo. Yleissihteereistä on kaikista ammateista eniten ylitarjontaa Suomessa. Tämä ilmenee uusimmasta, maaliskuun lopussa julkaistusta ammattibarometrista.


Nämä ammattilaiset viedään käsistä – työvoimapula-ammattien määrässä hurja kasvu MTV 20:37 24.04

Työvoimapulasta kärsivien ammattien määrä on moninkertaistunut parissa vuodessa, kertoo uusi ammattibarometri. Kun kaksi vuotta sitten työvoimapula-ammatteja oli 12, nyt niitä on neljäkymmentä.


Työntekijöistä pulaa yhä useammissa ammateissa - katso uusi 40 ammatin lista iltalehti 10:48 28.03

Ammattibarometrin mukaan erityisesti tietyissä rakennusalan ammateissa työntekijöistä on kova pula. Entistä harvemmassa ammatissa on ylitarjontaa työntekijöistä. Työvoimapulaa on nyt useammissa ammateissa kuin viime syksynä. Koko Suomea koskevassa arviossa työvoimapula-ammateiksi määritellään nyt 40 ammattia, kun vuosi sitten niitä oli 24. Vastaavasti niiden ammattien lista, joissa on työvoiman ylitarjontaa, on pienentynyt selvästi.


11 982 ei esteitä EM-kisamatkalle F1-kisassa – Ferrarilta kuvat palkintojenjaosta – saanut taistella – Mercedeksen

Uutiset