Merimiesten villi seksielämä avoimesti esiin Kotkassa – ”Mitä miehet tekevät kiimaisina?” iltasanomat 11:03 01.07

Merimiesten ammattiin ja erityisesti vapaa-aikaan liittyy paljon erilaisia legendoja.


Jussi, 28, paljastaa, mikä on palomiesten käytetyin työväline – ”Eipä olisi heti arvannut!” iltasanomat 14:31 12.06

Arman Alizad tutustuu palomiesten ammattiin ja yllättyy kuulemastaan Arman Pohjantähden alla -sarjassa.


Lähes 1500 haki poliisiksi – 100 aloituspaikasta osa jää silti täyttämättä MTV 14:09 05.06

Poliisin ammattiin hakee yhä useampi. Kaikki aloituspaikat jäävät usein täyttämättä, koska hakijat eivät täytä pääsyvaatimuksia.


Kuuluisat toisiinsa kiinni kasvaneet kaksoset kuolivat 21-vuotiaina iltasanomat 01:22 04.06

Maria ja Consolata Mwakikuti olivat Tansaniassa suosittuja julkisuuden henkilöitä. Heidän unelmansa oli valmistua opettajan ammattiin.


Näihin töihin on pulaa hakijoista pääkaupunkiseudulla, joihinkin jopa kova pula - kymmeniä ammatteja iltalehti 21:35 28.05

Pääkaupunkiseudulla on pulaa hakijoista monenlaisiin ammatteihin. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri. Lähes viiteenkymmeneen ammattiin tarvitaan nyt työntekijöitä pääkaupunkiseudulla. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri, jossa arvioidaan noin kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


Ammattikorkeakoulu houkuttaa ammattiin opiskelevia – lukiolaisten kiinnostus laskenut MTV 14:25 16.05

Yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoita yhdistää kunnianhimo ja halu päästä mukaan työelämään, ilmenee Taloudellisen tiedotustoimisto TATin teettämästä tutkimuksesta.


Nuori sudanilaisnainen tappoi raiskaajamiehensä ja sai kuolemantuomion - nyt musliminaiset taistelevat Nouran hengen säästämiseksi iltalehti 13:09 11.05

Aviomiehen perhe päätti, että rahallisen korvauksen maksamisen sijaan Noura Hussein pitää teloittaa. Isä pakotti sudanilaistyttö Noura Husseinin naimisiin, kun tyttö oli 16-vuotias. Tyttö ei suostunut vaan pakeni perheen kodista Khartumista tätinsä luokse Sennariin, 250 kilometrin päähän kotoa. Noura asui tätinsä kodissa kolmen vuoden ajan ja oli vakaasti päättänyt käydä koulun loppuun uudella paikkakunnalla. Hänen unelmanaan oli valmistua opettajan ammattiin.


Kuoleman porteilla käynyt Marko Jantunen valmistui uuteen ammattiin – ”Voin olla ylpeä, että uskalsin tarttua haasteeseen” iltasanomat 18:53 09.05

Rankan huumehelvetin selättänyt ex-kiekkotähti on tehnyt uskomattoman käänteen elämässään.


Miten Suomen verottaja suhtautuu sugar daddy -ilmiöön? Aiheeseen perehtynyt juristi ei peitellyt ajatuksiaan – ”Tässä mennään siihen maailman vanhimpaan ammattiin” iltasanomat 08:03 21.04

Veroihin perehtynyt juristi kertoi IS:n haastattelussa siitä, miten verottaja suhtautuu sokerideittailuilmiöön.


Suurliitto ”junttasi” opiskelijajärjestölle puheenjohtajan? – Teollisuusliitto ihmettelee kohua uusisuomi 15:06 16.04

Teollisuusliiton edustajalta puheenjohtajavaaliin saadut äänestysohjeet ihmetyttivät kokousosallistujia viikonloppuna järjestetyssä Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton Sakki ry:n liittokokouksessa. Viestipalvelu Twitterissä arvostelijat ovat kuvanneet liiton toimintaa junttaamiseksi.


Syytöksiä junttaamisesta SAKKI:n liittokokouksessa - ”ay-vallankäyttö elää ja voi hyvin” iltalehti 18:50 15.04

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKI ry:n liittokokouksesta on kantautunut syytöksiä, joiden mukaan ay-liike olisi juntannut johtoon omat ehdokkaansa. Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKI ry:ssä on yhteisöjäseniä, mukaan lukien ammattiliitot, jotka voivat lähettää edustajiaan liittokokoukseen. Teollisuusliiton lisäksi yhteisöjäseniä ovat ainakin AKT, PAM ja JHL. Kokoukseen saattoivat siis tulla äänestämään ammattiliittojen jäsenet, joiden ei tarvitse olla SAKKI:n jäseniä.


14 000 euroa, alle vuoden opiskelu ja töihin - näin amerikkalainen ammattitutkinto eroaa suomalaisesta iltalehti 09:42 08.04

Yhdysvalloissa ammattiin opiskellaan pikavauhtia ilman yleissivistäviä kursseja. Amerikkalainen ja suomalainen hitsauksen opiskelija kertovat Iltalehdelle tutkintonsa hyvistä ja huonoista puolista. Videolla Christian Simon kertoo opiskeluistaan. Kun Christian Simon valmistui high schoolista 18-vuotiaana, ei hän heti tiennyt, mitä halusi tehdä työkseen. Simon työskenteli tarjoilijana kotikaupungissaan Annapoliksessa ja mietti muun muassa asevoimien palvelukseen menoa, kunnes hän löysi yksityisen, Floridassa sijaitsevan hitsauskoulun.


Santtu Karvonen näyttelijäpuolisostaan Pihla Penttisestä: "Hän on paljon älykkäämpi kuin minä" mtv 06:04 30.03

Uutta Sunnuntailounas-sarjaa tähdittävä Santtu Karvonen saa ammattiinsa apua näyttelijäpuolisoltaan.


erän trillerin kolme vuotta sitten Urheilun uskottavuus ”Maksaisin, että näkisin

Uutiset