Li Andersson moittii puolueensa kansanedustajan toimintaa: ”Ehdoton nollatoleranssi rasismille” uusisuomi 16:48 07.12

Oppositiopuolue vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kertoo Twitterissä, että puolueen kansanedustajan Markus Mustajärven kanssa on keskusteltu tämän osallistumisesta Suomen Kansa Ensin -tilaisuuteen itsenäisyyspäivänä.


Kommentti: Li Andersson hermoilee pahimmalla mahdollisella hetkellä iltasanomat 10:48 29.11

Vasemmistoliiton puheenjohtajalle demarien ja vihreiden piristyminen ennen vaalia on huono uutinen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Setä Arkadia: Iskikö Li Anderssoniin vauhtisokeus? Sanelee jo, mitä saa kysyä ja mitä ei iltasanomat 09:00 25.11

Vauhtisokeus on saattanut iskenyt Vasemmistoliiton Li Anderssoniin, epäilee Setä Arkadia alias Timo Haapala poliittisessa pakinassaan. Andersson on alkanut äyskiä vaalitenteissä, mitä sopii kysyä, mitä ei.


Juha Sipilä: ”Yleissitovuus on pyhä” – Li Andersson pitää pääministerin linjausta tärkeänä uusisuomi 13:53 23.11

Pääministeri, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä vakuutti keskusjärjestö SAK:n vaalitentissä, että hänellä ei ole aikomuksia puuttua työehtosopimusten yleissitovuuteen. Sipilä kommentoi yleissitovuutta, kun häneltä kysyttiin, mitä hallituksen taistelut ja neuvottelut työmarkkinajärjestöjen kanssa ovat opettaneet.


Andersson ja Sipilä varoittavat perussuomalaisten demonisoinnista – Orpo ja Rinne tyrmäsivät hallitusyhteistyön heti uusisuomi 16:36 22.11

Eilisessä Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n puheenjohtajatentissä nousi jälleen esiin kysymys siitä, mitkä puolueet olisivat valmiita menemään samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa.


Li Anderssonin esitys läpi: Jäsenäänestys tulee vuoden 2019 hallitusohjelmasta uusisuomi 10:39 17.11

Vasemmistoliiton johto esitti tänään, että puolueen mahdollisesta seuraavaan hallitukseen osallistumisesta järjestettäisiin neuvoa-antava jäsenäänestys. Asiaa esitti puolueen puheenjohtaja Li Andersson tänään puoluevaltuuston kokouksessa.


Uutiset